Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Ben 1 yıl korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamamıştım. Düşük yapmıştım belkide onun etkisidir ve adetlerim düzensizdi...
Kayseride gittiğim bir doktor hamile kalana kadar "glukofen" kullanmamı söylemişti.. Ben bir ay kullandım ve ikinci ayında hamile kaldım(stres yapmayıda bırakmıştım. Olursa olur diyordum...)... Ve burdaki doktorumun tavsiyesiyle hamileliğimin ilk 3 ayıda glukofeni kullanmaya devam ettim...
Şimdi sağlıklı ilerleyen bir gebeliğim var. Rabbim sanada nasib etsin inş...
sevgili arkadaslarim cok tesekkurler,umarim olur ya Allah hayirlisini versin hakkimizda ama sizlerle umudum artti,cok sagolun benim 23 gun oldu baslayali ve hic midem bulanmadi,sadece istahim kesildi ve kilo kaybediyorum,kilo problemim yoktu ama neyse bakalim,faydasi dokunsunda ....
insallah ben de araniza katilirim ve anne adayi olabilirim....
tekrar saolun,bu ilaci artik asla birakmam....sevgiler..
İlaç bende de iştahsızlık yapmıştı... Zaten doktorum da demişti kilo kaybı yapabilir diye.. Sorun olduğunu sanmıyorum... İnşaAllah sende güzel haberlerini biraz önce bizimle paylaşırsın....
mrb doktorum banada glukofen verdı sebbıde cocuk ıstemem.ilk aydayız olmadı.bbeiş.bir kızım var ıkıncıyı istıyoruz.kıloluyum ama 12 kılo vermıstım daha once baska yontemlerel.bakalım ne olcak bebek,kılo vercemı soledı ama kımsede yokkı sorayım sıtede bu konuyla muzdarıp sanırım.hayırlısı olsun surecı yazarım gorusmek dılegıyle