canım arğinmax alana kadar çakşır suyu al eşine sabahları yarım çay bardak üstünü suyla tamamlasın içsin mükemmel bi faydası var.bırakın dışardan gelen ilaçlara ne olduğu belirsiz çakşır suyunu dene bana dua ediceksin.çünkü çok duydum hatta bende başladım 1 ay olcak .kizlar esim aylardir proxeed plus arginmax ve evicap kullaniyor.sayimiz yalnizca 1 milyon artmis.hareket kalite halaa düsük.cıldırcak durumdayim.ne yapsam artmiyor.benim gibi olanlar var mi acaba.faydasini görmeyen yâni
inşallah canım ben o dediklerini 6 ay kullandık hiç mi hiç işe yaramadı.çakşırın yanına bi antioksidan al ver süper olur.caksır i hic denemedik.bide onu icsin.keciboynuzu kaynattim icirdim. biraktik ama bu ara.bugün coenzimq10 60mg.lik tablet aldim.proxeed ve arginmaxla beraber 1 tablet vericem.yaninda bide caksır icsin.degerler tavan yapsin insaallah.
canım arginmax lar oenzimler onun fasa fiso onlar doktorun anlaşması gnc ürünleriyle.ek takviye olarak antioksidan al antioksidan azospermle savaş gibi vucuttaki ölü spermleri öldürüyo yeni hücreler cıkıyo.akşamları eşine ısırgan cayi yap ılık içsin bide antioksidan ver sabahlarıda çakşır suyu içsin.3 ay sonra sonuçu gör.ben şahidim diyorum sana ben arginmaxları 6ay kullandım yüklü bi şekilde aldım topladım hepsini iade ettim zaten bozuk cıktı ufalandılar zaten biz zaman onlarda toplattılar gümrükte kaçak mı girmiş ne bozuk olduğu için.kullanma bunları.bu ilaclari tavsiye edenleri anlamiyorum.fake yorumlar yapilio demek ki.proxeed i bize doktor verdi 3 ay önce.tık yok.varikosel ameliyati olali 5 ay oldu.dayncak gücüm sabrim bitmek üzere.allahima yalvariyorum.ama yok yok yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?