Merhaba arkadaşlar .
Geçen yıl mayıs ayından beri bebeğimiz olsun istiyoruz.
8 ay boyunca olmayınca eşim spermogram testi yaptırdı.Sayı 36 milyon ,morfoloji %4 ,ileri hareketli %40 çıktı.Moralimiz çok bozuldu.Hemen tüp yapalım diye düşündük ancak sonuçları üroloji doktoruna gösterdiğimizde aslında çok kötü olmadığını söyledi,normal yolla hamile kalabilirsin dedi.Ama eşimde çift taraflı varikosel vardı.Ameliyat önerdi.Ve eşim 2 ocak 2012 de çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.
Doktor ameliyatı iyikide yapmışız baya ileriymiş dedi. 3 ay sonra hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi.Eşime kullanması için gnc arginmax mens önerdi .Sabah akşam 1 er tane ,ve 3 ay boyunca kullan dedi.Bunun yanında evicap ta verdi.Keçiboynuzu pekmezini hergün yarım çay bardağı içsin dedi.
Dediklerinin hepsini yapıyoruz .Bu ay sonunda 3 ayımız biticek inşallah .Yeniden test yaptırıcaz inşallah güzel sonuçlar alırız.
Benim merak ettiğim içinizde gnc arginmax kullanıp faydaasını gören oldumu ? :26:
merhaba, biz 3 haftadır arginmax kullanıyoduk, eşimde de az varikosel var, ameliyata gerek görülmedi, bat 5 gün geçti, dün idrar testi yaptım pozitifti bugün kan testinin sonuçlarını bekliyorum, bence keçiboynuzunu kaynat içir daha faydalı.
Gnc shoplar var Alisverismerkezlerinde istanbuldaysan cevahir avm de var oradan aldim ben
bizde geçen sene kullanmıştık yanında keçiboynuzu kürüde kullandık ilk başta sperm mikterı 4 milyondu 6 ay sonra 20 milyon olmuştu ama hareket ve morfolojide hiçbir değişiklik olmadı
Ben eczaneden almıştım ,fiyatı 90 liraydı.
varikosel filan olmuşmuydu eşiniz ,hareket ve morfolojiniz kaçtı peki.
canım eşimde varikosel çıkmadı
sayı 4 milyondu 20 milyon oldu ama arginmaxın yanında keçiboynuzu kürüde kullandı
morfoloji%1 hareket %5 di bunlar değişmedi
95 TLydi yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?