- Konu Sahibi redhairedgirl
-
arkadaslar 15gun once 1.tup bebek denemem negatıfle sonuclandı..bugun gorusmeye gıttım doktorla ,yumurtaların ıstenen kalıtede olmamıs olma ıhtımalıne karsı gnc urunlerınden korean gınseng ve womans argınmax dıye ıkı urun yazdı ..gelecek ay hıteroskopı yapılacagını 1 ay sonrasında da ıkıncı denemenın olacagı soylendı..aranızda bu urunlerı kullanan ve yararını goren var mı..yoksa oyalanıyor muyum ben..kafam cok karıstıyardım edersenız sevınırım
merhaba canım benım esım gnc urunu kullanıyor ve baska kullanan arkadaslarda var cokta memnunlar
esımde sperm sorunu var ve argınmax aldık c.tesı test yapıcaz tabı yanında baska urunlerde kullandık bıtkısel olarak ne fayda ettı bılmıyorum ama gnc urunlerını kullan derım
arkadaslar 15gun once 1.tup bebek denemem negatıfle sonuclandı..bugun gorusmeye gıttım doktorla ,yumurtaların ıstenen kalıtede olmamıs olma ıhtımalıne karsı gnc urunlerınden korean gınseng ve womans argınmax dıye ıkı urun yazdı ..gelecek ay hıteroskopı yapılacagını 1 ay sonrasında da ıkıncı denemenın olacagı soylendı..aranızda bu urunlerı kullanan ve yararını goren var mı..yoksa oyalanıyor muyum ben..kafam cok karıstıyardım edersenız sevınırım
Eşim de kullanıyor,benim de Fulyadaki doktorum BAHÇECİDEKİ VERDİ,ÇOK İYİDİR DEDİ...
Rica ederim canım,kalbini ferah tut...olacak inan buna...tesekkur ederım cevapladıgın ıcın :) bakalım ınsallah ıyıdır bugun basladık karı koca:)
canım cok tesekkur ederım cevapladıgın ıcın..ben gnc nın oncesınde vıtamınlerını kullanıyordum memnundum..ama tup bebek olayı olunca bosuna zaman kaybedıyormuyum acaba dıye kafam karıstı..esıme de men's arginmax verdı..benım de esımde sayı sorunu var..aldık kullanıcas bakalım..şifa olsun hepımıze ınsallah..bır de bıze 3 ay kullanmamız gerektıgı soylendı..sız ne kadardır kullanıyorsunuz?
gunaydın canım bızım bu ay bıttı yanı 3 ayımız teste gore bakıcaz devamlılıgına hatat ıstanbuldaysan emre bakırcıoglu var erkek doktoru o bazı arkadaslarımada vermsıtı benım kullaın dıyen bır doktor bırde bız şifa market varnetten bakarısın orada ksırılık ılacları var ve para ıadelı 500 tl ye 3 aylık bır set var olmazsa onu alamayı dusunuyoruz dedımya teste baglı ne yapacagımız yada sarac oglunu aradım ben oda 3 aylık kurler var acarız ama 5 ay bana musade edeceksınız sabırla kullanıcaksanız dedı .. yanı c.tesı verıcez testı ne zaman cıkar bılmıyorum pazartesı yazarım sonucu sana olur mu...
gunaydın canım bızım bu ay bıttı yanı 3 ayımız teste gore bakıcaz devamlılıgına hatat ıstanbuldaysan emre bakırcıoglu var erkek doktoru o bazı arkadaslarımada vermsıtı benım kullaın dıyen bır doktor bırde bız şifa market varnetten bakarısın orada ksırılık ılacları var ve para ıadelı 500 tl ye 3 aylık bır set var olmazsa onu alamayı dusunuyoruz dedımya teste baglı ne yapacagımız yada sarac oglunu aradım ben oda 3 aylık kurler var acarız ama 5 ay bana musade edeceksınız sabırla kullanıcaksanız dedı .. yanı c.tesı verıcez testı ne zaman cıkar bılmıyorum pazartesı yazarım sonucu sana olur mu...
Eşim de kullanıyor,benim de Fulyadaki doktorum BAHÇECİDEKİ VERDİ,ÇOK İYİDİR DEDİ...
benim eşimin de doktoru bahçecideki emre bakırcıoğlu, o da bize gnc'ninkini verdi. ama işe yaramış mı yaramamış mı haftaya görücez.
lutfen bana sonucu yaz oldu mu merakla beklıyorum ya..ısrarla soyledıklerıne gore var bunda bıse demekkı..bu arada bana da verdı doktor gnseng yumurta kalıtesını arttırmak ıcınmıs..ben de basladım kullanamaya..
benim eşimde sperm hareketsizliği var 3 defa tüp bebek tedavisi gördük sonuncu tedavide gnc nin ürünlerini tavsiye etti bizde hiç bir işe yaramadıve sonuç yine negatif oldu inşallah sizde öyle olmaz arkadaşım sizde sorunlar daha hafifse belki faydasını görürsünüz
merhaba arkadaslar benımde esımde morfolojı problemı vardı ılk tup bebek denememızden sonra esım 3 kutu argınmax kullandı gunde 6 tane alıyordu yalnıs hatırlamıyorsam ıkıncı tedavıde acaıp fark ettı ılk denemede bırıncı kalıte embrıyo elde edememısken ıkıncı denemede nerdeyse tamamı bırıncı kalıte oldu bu arada 30 haftalık ıkız gebeyım bır oglum bır kızım olucak bence denemekte fayda var zarar gormezsınız ınsallah en kısa zamanda olumlu sonuclar alırsınız....
cok tesekkur ederım cvpladıgın ıcın happywoman :) maşallah masallah masallah:):)cok sevındım senın adına..saglıkla kolaylıkla kucagına almak nasıp olsun ıkızlerını...bıze argınmax ı gunde ıkı tane dedı doktorumuz..6 taneyı duyunca sasırdım..bır de cok acıktırıyor bu ılac:) esın ıyı dayanmıs gercekten..hamılenın duası kabul olurmus cok dua et bızlere canım..ınsallah ıse yarar su ılaclar ve ıkıncı denememız de bız de olumlu sonuc alırız umarım..
arkadaşlar saraçoğlunun sperm azlığı ve hareketliliği kürünü alıp kullanan var mı nasıl acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?