• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Go-Kart, bekaretimi bozdu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Önceden bişi yaşadıysa ve bunu bahane ediyorsa zaten raporda anlaşılır yırtığın yeni olup olmadığı, bence o da bunu biliyordur. Ayrıca bir şey batmasına da gerek yok ki, çarpmanın şiddeti ile yırtılabilir.
tikka bu olay öyle basit mi kızlık zarı dediğin yer baya derinde birşeyin delmesi lazım çarpma ile olması saçma

Bakire olmak sütten çikmis ak kasik olmak degildir benim için. Evlenmeden önce seks'e karsi degilim. Kimi yasamak ister, kimi degil. Herkes bu konuda özgür olmali fakat önce seks yasayip sonrada magdur duruma kendini sokmalarini anlamiyorum. Ki kendini bakire olarak göstermek istersen niye bir go kart zarini bozdugunu medyaya yansitiyorsun? Zar bu kadar önemli ise, niye saçma sapan bir hikaye ile geliyorsun?

o anlamda demedim canım sütten çıkma ak kaşık bunların böyle zihniyetlerin tabiri zaten. her haltı yiyip sonra bakire olanlar anladın :)
neden medyaya yansıtıyor ilerde birşey olursa kanıt gösterecek hahaha

Önceden bişi yaşadıysa ve bunu bahane ediyorsa zaten raporda anlaşılır yırtığın yeni olup olmadığı, bence o da bunu biliyordur. Ayrıca bir şey batmasına da gerek yok ki, çarpmanın şiddeti ile yırtılabilir.

Ya halen bilinmiyor, hakikatten zar felan yok. Yani yirtilan zar felan yok. Zar dedikleri sey vajinanin girisinde bir sisliktir, hymen olarak bilinir.

Ama su konuda haklisin, bir doktor en fazla bir kadinin daha yeni cinsel iliski yasadigini görür, yani daha önce birsey yasanilmis ise göremez. Bir doktor kisacasi bir kizin bakire olup olmadigini göremez.

tikka bu olay öyle basit mi kızlık zarı dediğin yer baya derinde birşeyin delmesi lazım çarpma ile olması saçma

Daha önce de duymuştum ben ya çarpma ile, düşme ile de bozulabiliyormuş, tabi şiddetli olacak. Mesela bisikletçilerde ve at binicisi bayanlarda da böyle bir durum olabiliyormuş, orda şiddet de yok.

Daha önce de duymuştum ben ya çarpma ile, düşme ile de bozulabiliyormuş, tabi şiddetli olacak. Mesela bisikletçilerde ve at binicisi bayanlarda da böyle bir durum olabiliyormuş, orda şiddet de yok.
ilginç bana bazıları şehir efsanesi geliyor bunların açıkcası :) düşünsene ne kadar derinde .tabi olanda vardır kim bilir . ama bunla bir insan ahlaksız namussuz ilan edilecekse bu çok aşağılıkça :KK62:

Ya halen bilinmiyor, hakikatten zar felan yok. Yani yirtilan zar felan yok. Zar dedikleri sey vajinanin girisinde bir sisliktir, hymen olarak bilinir.

Ama su konuda haklisin, bir doktor en fazla bir kadinin daha yeni cinsel iliski yasadigini görür, yani daha önce birsey yasanilmis ise göremez. Bir doktor kisacasi bir kizin bakire olup olmadigini göremez.

kesinlikle yeni bir şey yaşamışsa o anda anlaşılır hymen deki yırtılma normal bir yara nasıl oluşmuşsa aynı şekilde tespittir

Ekşi'deki yorumlara çok güldüm bu konuyla ilgili:KK70:

Çok belden aşağı yorumalr yapasım var da forumdaki salon kadını çizgimden çıkmak istemiyorum:KK53:

Valla dua etsin kafasi kolu bacağı kopmamis. Insan emniyet kemeri olmadan biner mi be? Adami öldürür resmen..

O kadar kıymetliyse her denk geldiği 'şeye' binmeseymiş.
Hayati varlığına o derece kıymet vermeyip kemeri takmamış.
Yurdum insanı hakikaten bir garip...

Ekşi'deki yorumlara çok güldüm bu konuyla ilgili:KK70:

Çok belden aşağı yorumalr yapasım var da forumdaki salon kadını çizgimden çıkmak istemiyorum:KK53:
link verir misin canım merak ettim

Basit yaralama diye geçiyor. Ama burası Türkiye öyle basit değil bu işler :D

darbeyle kızlık zarı bozuluyosa bütün kızların bozuktur:KK53:
düşünsenize çocukken o kadar düşmeye kalkmaya, ikinci kattan bile atlamışlığım var yani benim:KK53:

Back
X