Ben tekne turuna her çıktığımızda teknenin ikinci katından atlar(d)ımdarbeyle kızlık zarı bozuluyosa bütün kızların bozuktur
düşünsenize çocukken o kadar düşmeye kalkmaya, ikinci kattan bile atlamışlığım var yani benim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tekne turuna her çıktığımızda teknenin ikinci katından atlar(d)ımdarbeyle kızlık zarı bozuluyosa bütün kızların bozuktur
düşünsenize çocukken o kadar düşmeye kalkmaya, ikinci kattan bile atlamışlığım var yani benim![]()
biz o.ç duk karikatürü aklıma geldi şuanBen tekne turuna her çıktığımızda teknenin ikinci katından atlar(d)ım![]()
Hahaha tam öyle oldu değil mibiz o.ç duk karikatürü aklıma geldi şuankarikatür sever birisin galiba o yüzden söylemekte sakınca görmedim
![]()
![]()
![]()
Bundan 1-2 sene önce gazetede okumustum. Kiz tatilden sonra eve dönüyor ve hamile cikiyor. Kizda annesine otelin havuzunda yüzdügünü ve orada erkeklerde var oldugu icin, sperm su ile beraber öyle iceri girmistir diye iddia etmisti. Yanilmiyorsam annesi otele dava acmisti
Hayir yani seks yasadiysan acikca söyle. Go kart nasil sen bekretini alsin kizim? Go kartta neyin üzerine oturdun sen kiz?![]()
Disi go karta binseymis o da... Simdi bu go kartla evlenmek zorunda, bu isin baska kacari yok, namus meselesi bu..![]()
darbeyle kızlık zarı bozuluyosa bütün kızların bozuktur
Çünkü sevgilisiyle yaşadığı bir şeyler sonucu zarar görmüş veya bozulmuştur; kız da bunu ailesine ve müstakbel kocasına açıklayamayacaktır. Böyle bir şey olunca hazır, onu da aradan çıkarayım demiştir. Ben forumda bekaret başlığı açan çoğu kızda o potansiyeli görüyorum ne yalan söyleyeyim.ben kızı yalancı bulmuyorum açıkçası. şöyle düşünüyorum, madem bekareti önemli, kız olmadığını cümle aleme neden dillendirsin. böyle bir yalanı nereden uydursun falan ne bileyim. aklım almadı.
gerçi güvenli binemediği için omzu sırtı boynu neresiyse orası hasar gördüğü için değil de sadece kızlık zarı için dava açması ayrı trajedi de.
Hoplamayla ziplamayla carpmayla bozulacaksa benim ikinci kattan kumun ustune cok atlamisligim vardir.Benimki kale duvariydi zaardarbeyle kızlık zarı bozuluyosa bütün kızların bozuktur
Hakkin var valla soyle bi dusununceÇünkü sevgilisiyle yaşadığı bir şeyler sonucu zarar görmüş veya bozulmuştur; kız da bunu ailesine ve müstakbel kocasına açıklayamayacaktır. Böyle bir şey olunca hazır, onu da aradan çıkarayım demiştir. Ben forumda bekaret başlığı açan çoğu kızda o potansiyeli görüyorum ne yalan söyleyeyim.
Bu konuyu okuduğumda ilk aklıma bu gelmişti ne yalan söyleyeyimÇünkü sevgilisiyle yaşadığı bir şeyler sonucu zarar görmüş veya bozulmuştur; kız da bunu ailesine ve müstakbel kocasına açıklayamayacaktır. Böyle bir şey olunca hazır, onu da aradan çıkarayım demiştir. Ben forumda bekaret başlığı açan çoğu kızda o potansiyeli görüyorum ne yalan söyleyeyim.
Hoplamayla ziplamayla carpmayla bozulacaksa benim ikinci kattan kumun ustune cok atlamisligim vardir.Benimki kale duvariydi zaar![]()