şuan benim göbeğim de aynı :)) hemşire kuzenim var.. geçen hafta göbeğin kesilmiş dedi bu da aşağıya inmiş demekmiş:))) sanırım eskilerin lafı doğru... ben 36+4teyim. senin kaçıncı hafta?? :)
Bana sorarsanız göbeğiniz daha aşağıya inmemiş. USG'de bebeğinizin yüzünü hala görebiliyorsanız bebeğiniz doğum kanalına girmemiş demektir. Dediğiniz gibi doktorunuz daha iyi bilir.
bugün benim de randevum var :) ben de heyecanla bekliyorum :)))
bakalım randevumuzda ne diyecek dr umuz..
sanada az kalmış cnm hayırlı dogumlar:)
Teşekkür ederim.
Benim göbeğimde sizinki gibi duruyorda bebek hala yukarıda oradan tahmin yürüttüm. Halada doğum kanalına girmeye niyeti yok gibi. Mecburi sezaryene sürükleyecek beni.
bende 35 haftalık hamıleyım gobegım aynı 33. haftada bebegım donmustu
senınde kızın olucak heralde benımde kız
bırde sanırım catlagın yok ne uyguladın
3 litre mutlaka içiyorum ben
farbetter kız göbişin çok tatlııbu arada ananem yanımda gördü senin göbişi ekrandan seviyo valla o az cok anlıyo benim cinsiyetide ilk o bilmişti zaten senin göbişe yorumu şöle oldu daha tam inmemiş göbegi azcık bi inme var yakında gelir bebişi dedii zemuszemusbenimkide öle şişsede bende koysam heveslendim valla
benim 1 tane çatlağım yoktu ne zamanki 38. haftaya girdim çizgi çizgi oldu göbeğim
günde en az 2 litre su içiyorum , çatlak için babe'nin kremini , kayısı kremi , badem yağı kullandım buna rağmen son ayda olan oldu umarım sizde olmaz..
Bu arada bence tam inmemiş göbiş , daha var zaten 36. haftadasın , zamanında hayırlısıyla gelsin inş.
bn 30. haftadayım karnımda değil ama göğüslerim öyle çatladıkı anlatamam kırmızı çizgiler var her yerınde :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?