Göbeğim aşağıya inmişmi..?

bende 2 litreyi zorla iciyorum ve her bir bardak sudaN sonra tuvalete gidiyorum artik wc ye gitmeye uşenir oldum...

sorma hiranur ya bizdemi bi acayiplik var anlamadım bende çok içemiyorum içsemde hemen çıkıyorum birde geceelri çok geliyor benim bütün gün gelmiyor gelmiyor geceleri bişeyler oluyor nedense kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun cnm bebiş için iyi bir zamansa gelsin tabikaydirigubbakcemile3

ben öyle çok istiyorumki bir an önce kavuşmayı..bizde 36.haftaya girdik bakalım ne zman gelicek pompilikimmopuyorumnanaktan

bende hergün dogdugunu kucagıma aldıgımı hayal ederek uyuyorum prensesimi..
benmkilerde gelicek normal dogum bekliyoruz aniden geliverirde yetişemezler diye korkuyorum:)

ay farbetter valla senin kızın dogumunu bende bekliyom dogsada şu prensesi bi görsek şimdilik ultrasyon güzelizemuszemusdoguncada kk güzeli olur artık

aaaaayyy ben bu topice girmiyim yoksa size özenmekten yine hamile kalcam heeee :)))
harika duygulardı fotoyu görünce o günlere gidip duygu patlaması yaşadım teşekkür ediyorum :)
ama sanki daha inmemiş benimki indiği zamanlarda daha yere basık duruyordu bilemiyorumda tam.
Sağlıkla gelsin inşallah der ve hemen kaçıyorum bu bölümden :))

ne kadar haklısın cnm bende üye olduktan sonra çok şey öğrendim hatta hamile degildm üye oldugumda ve bu süreci birlikte yaşadık inşallah dogum sonrasıda böyle devam eder:)

ay farbetter valla senin kızın dogumunu bende bekliyom dogsada şu prensesi bi görsek şimdilik ultrasyon güzelizemuszemusdoguncada kk güzeli olur artık

meleğim dogsunda fotosunu koyucam teyzesiiopuyorumnanaktan

kaçma kıs yap bi tane dahakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…