Göbeğim erimiyor :(

Vücut yağlanmanın fazla olduğu bölgelerden en son vazgeçiyor. ÇÜnkü yıllardır biriktirdiği bir birikim var ve değerli deposunu boşaltmak istemiyor. En son o bölgeden vazgeçecek..Bol egzersiz yapıp karın bölgendeki kasları uyarmalısın...

En azından benim basen bölgelerimde durum bu olmuştu...İlk 10 kiloda belim inceldiii inceldiii inceldiii ama kalçam ve basenlerim cm incelmedi..Ama 2. 10 kiloyu verince kalçalarımdan ve basenlerimden inceldim... :1:

Bence yedıgın seylerdekı glukoz fruktoza dıkkat et dıyet gevreklerınde bıle var fakat bunlar gobek cevresnde kalıcı yag yapıor dıkkatt et bıraz farkı gorceksın sakızdan cıkolataya hatta dedgm gbı dıyet gevreklerınde bıle var dıkkat etmek lazım

kızalr bn bu konuyu açtıktan sonra platese başlamıştım. İşe yarıyor gerçekten bir ay falan oldu sanırım ama 1.5 cm kadar inceldim zatn diyete de devam ediyorum hem zayıflayıp hem incelince insan motive oluyor. Kesinlikle göbek sorunu yaşayanlar platese başlasın :)

evet göbek çevresinden verdim ebru şallının karın için bir pilates videosu var onu yapıorum evde üstelik tamamını yapamıyorum zor gelio 45 dakika falan yapıyorum kesinlikle çok etkili etrafımdaki herkes farkediyo daha çok motive oluosn :)

tesekkürler ben bir kaç karın bölgesi hareketleri yapıyorum su an ama bunlarla ilerleme olmazsa platese baslıycam sanırım

Back
X