- 3 Eylül 2016
- 149
- 134
- 23
- 29
- Konu Sahibi konyagelini_
-
daha çok varmış tühAcele etme 5 aydan sonra iyice belli olur :)
maşallah canım9.haftadan itibaren belli göbeğim valla canım ama sabah uyanınca hamile değilim gibi akşam kocaman oluyor karnım : ) 15.haftaya gireceğiz bu gece biz de :)
Ben 11 haftalik hamileyim baya baya belli olmaya basladi ama ilk hamilelgmdede öyleydi :)merhaba kızlar. 14. haftama gireceğim inşaallah bu hafta salı günü. göbeğim belirgin dar kıyafetlerde. ama buna bebek değil diyorlarsizin göbeğiniz ne zaman belirginleşti acaba?.. heves ediyorum hemen çıksın diye..
merhaba kızlar. 14. haftama gireceğim inşaallah bu hafta salı günü. göbeğim belirgin dar kıyafetlerde. ama buna bebek değil diyorlarsizin göbeğiniz ne zaman belirginleşti acaba?.. heves ediyorum hemen çıksın diye..
merhaba kızlar. 14. haftama gireceğim inşaallah bu hafta salı günü. göbeğim belirgin dar kıyafetlerde. ama buna bebek değil diyorlarsizin göbeğiniz ne zaman belirginleşti acaba?.. heves ediyorum hemen çıksın diye..
22 haftadan sonra belli olur fark edilecek kadar. Zaten sonra alıp başını gidiyor :)merhaba kızlar. 14. haftama gireceğim inşaallah bu hafta salı günü. göbeğim belirgin dar kıyafetlerde. ama buna bebek değil diyorlarsizin göbeğiniz ne zaman belirginleşti acaba?.. heves ediyorum hemen çıksın diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?