göbeğim ne zaman hamileyim diyecek

canim bende tam 14 hafta 3 gunluk hamileyim:) bendede yemek yiyince karnin sisiyor sabaha yine iniyor bi arkadasm var 4 aylik hamile onun karni bile cok az cikmis bence kafamiza takmayalim nasil olsa 1 2 ay sonra tam belli olucak:)

zaten o kendi kendine yorum yapanlar yok mu, insanı sıkıntı strese sokuyor cahillikleri. ben daha 12. haftamdayım ve ilk hamileliğim deneyimli olmasamda herkesin farklı oluyormuş canım. senin belki karnın içerde geniştir. ben hatırlıyorum annem en küçük kardeşime hamileyken sanki 5 aylıkmış gibi duruyodu karnı.
benim karnımda 3 aylık olmasına rağmen çok şişkin, belirgin. bence canını sıkma karnın daha iyki fazla değil ben şimdiden biraz zorlanıyorum

Benim de 16. hafta çok belli değil insan belli olsun istiyor çok şirin bir görüntü çünkü ama birden çıkarmış zaten :)

Hay agzina saglik canim.. Saglikla al kucagina bebisini insaallah

Ben 8.haftadayım 1kilo aldım dar giyince bariz çıkıyo.çıkan kilodan göbek mi bebek mi bende anlamadım

Kızlar bu zamana kadar belli olsun istiyordum ama artık mumkunse dışarı çıkmayı istemiyorum!Çok belli olmamasına rağmen bilen kim varsa veya ogrenen aa diyip göbeğimi seviyor! Ki öyle belli olan bi göbekte yok yani çok fazla.Ufak ufak daha. Göbeğime dokunma yazılı bi bant falan varsa direk alnıma yapistirmak istiyorum.

Artık soranlara 9 aylik diyorum nazar olmasın diye.Ben demeden kendileri soruyorlar 9 aylik demi diye gecen gun hastanede doğumu yaklaşmış bir bayanla konuştuk kendisi de çok zayıftı karnı desem içinde minicik bir top var gibiydi hayran kaliyorum böyle kilo almayıp da sadece göbeği çıkan hamilelere

Al benden de o kadar

20. Haftadayım aynı durumdayım. Kimse hamile olduğuma inanmıyor. Kilo aldım hafif tanımayan herkes göbeğimi kilo göbeği sanıyor ahhaah

Benimkisi tanımadıklarına hala hamileyim demiyor 5. ayım diyorum yok artık diyorlar

Kisiden kisiye degisir bu. Benim mesela hamile oldugumu daha ben bilmiyoken arkadaslarim karnimin buyumesinden anlamisti. Tabiki bebek henuz disaeidan gorunecek kadar buyuk degildi ama muhtemelen ic karnim cok kucukmus o yuzden cok fazla siskinligim vardi daha 2 ayliktim hamile pantolonlariyla geziyordum rahat 6 aylik gorunuyordu karnim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…