- 5 Mayıs 2013
- 33.897
- 41.523
- 798
- Konu Sahibi konyagelini_
-
canim bende tam 14 hafta 3 gunluk hamileyim:) bendede yemek yiyince karnin sisiyor sabaha yine iniyor bi arkadasm var 4 aylik hamile onun karni bile cok az cikmis bence kafamiza takmayalim nasil olsa 1 2 ay sonra tam belli olucak:)merhaba kızlar. 14. haftama gireceğim inşaallah bu hafta salı günü. göbeğim belirgin dar kıyafetlerde. ama buna bebek değil diyorlarsizin göbeğiniz ne zaman belirginleşti acaba?.. heves ediyorum hemen çıksın diye..
5. Aydan sonra cnm belirginlesti ben demeden kimse anlamiyordumerhaba kızlar. 14. haftama gireceğim inşaallah bu hafta salı günü. göbeğim belirgin dar kıyafetlerde. ama buna bebek değil diyorlarsizin göbeğiniz ne zaman belirginleşti acaba?.. heves ediyorum hemen çıksın diye..
merhaba kızlar. 14. haftama gireceğim inşaallah bu hafta salı günü. göbeğim belirgin dar kıyafetlerde. ama buna bebek değil diyorlarsizin göbeğiniz ne zaman belirginleşti acaba?.. heves ediyorum hemen çıksın diye..
Hay agzina saglik canim.. Saglikla al kucagina bebisini insaallahzaten o kendi kendine yorum yapanlar yok mu, insanı sıkıntı strese sokuyor cahillikleri. ben daha 12. haftamdayım ve ilk hamileliğim deneyimli olmasamda herkesin farklı oluyormuş canım. senin belki karnın içerde geniştir. ben hatırlıyorum annem en küçük kardeşime hamileyken sanki 5 aylıkmış gibi duruyodu karnı.
benim karnımda 3 aylık olmasına rağmen çok şişkin, belirgin. bence canını sıkma karnın daha iyki fazla değil ben şimdiden biraz zorlanıyorum
Al benden de o kadarArtık soranlara 9 aylik diyorum nazar olmasın diye.Ben demeden kendileri soruyorlar 9 aylik demi diyegecen gun hastanede doğumu yaklaşmış bir bayanla konuştuk kendisi de çok zayıftı karnı desem içinde minicik bir top var gibiydi hayran kaliyorum böyle kilo almayıp da sadece göbeği çıkan hamilelere
20. Haftadayım aynı durumdayım. Kimse hamile olduğuma inanmıyor. Kilo aldım hafif tanımayan herkes göbeğimi kilo göbeği sanıyor ahhaahmerhaba kızlar. 14. haftama gireceğim inşaallah bu hafta salı günü. göbeğim belirgin dar kıyafetlerde. ama buna bebek değil diyorlarsizin göbeğiniz ne zaman belirginleşti acaba?.. heves ediyorum hemen çıksın diye..
daha bikaç haftan var benim daha yeni yeni çıkıyor :)merhaba kızlar. 14. haftama gireceğim inşaallah bu hafta salı günü. göbeğim belirgin dar kıyafetlerde. ama buna bebek değil diyorlarsizin göbeğiniz ne zaman belirginleşti acaba?.. heves ediyorum hemen çıksın diye..
canm bende 16.haftamdayim bebisimin hareketlerini hissedemiyorum sen hissediyormusun canim ?16. haftadayım. sadece kendim farkedebiliyorum :)))
canm bende 16.haftamdayim bebisimin hareketlerini hissedemiyorum sen hissediyormusun canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?