Gobegim pit pit atiyor

bboobbeepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
363
342
103
31
Arkadaslar merhaba,

6+4 hfatalik hamileyim ve gobegim pit pit atiyor. Hatta esime de gosterdim o da evet dedi. Boyle sanki nabiz atar gibi. Daha cok minik bu haftalikken bebek hareketi oldugunu asla dusunmuyorum, fakat bu nedir? benim gibi bunu tecrube eden var mi acaba?

Kv bana erkek bebek pıt pıt atar demişti ,elini koy karnına vs dedi de hiç yapmamıştım saçma geldi aklıma o geldi şimdi

bence çok erken ya, bağırsak hareketleri olabilir o hissettiğiniz

O dediginizi 2 gundur bende farkediyorum. Gunumuz sizinle birebir hareket oldugunu bende sanmiyorum sadece daha once farketmedigimiz seyleri suan bebis var diyerek farkediyo olabiliriz.

nabiz atar gibi dedgnz nabziniz zaten rahimdeki sivi artisindan kaynakli damarlarin oynamasi oncedende oluyordur ozellikle adet zamani muhtemelen farketmiyordunz smdi hamile oldgnz icin eliniz karninizdadr surekli ondan fark ediyosunuz

Erken haftalarda bana da cok olurdu bebek hareketi degil ama nabzi olabilecegini dusunurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…