- Konu Sahibi cingispembee
kızlar bugun katıldım aranıza ve hemen bu göbüşümden kurtulmak için sıze baswuruyorum nolcak benım halım
kilolu değilim ama göbeğim ve yanlarım var ne yapsamda gitmiyo:84:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugun katıldım aranıza ve hemen bu göbüşümden kurtulmak için sıze baswuruyorum nolcak benım halımkilolu değilim ama göbeğim ve yanlarım var ne yapsamda gitmiyo:84:
kızlar bugun katıldım aranıza ve hemen bu göbüşümden kurtulmak için sıze baswuruyorum nolcak benım halımkilolu değilim ama göbeğim ve yanlarım var ne yapsamda gitmiyo:84:
Ama benim kilolarımda var ama ameliyat izim var dikey (sezeryandan daha büyük yatay değil) öyle mekik çekerek sen katedeceğin yolun iki katını harcamam lazım bak böyle bir sorunun yoksa bunun kıymetini bil ben biberiye yağı sürdüm streç filme sardım yattım ama 3. akşamm uyuyamadım yanma ve kaşıntıdan gündüzde çalışıyorum sabah 8.30 akşam yani gece 10.30 kendi dükkanım haftanın 7 günü arada oğlum bana dinlenmem için vakit tanıyor sporu yaparken biberiye yağı kullanırsan çok faydası oluyomuş ben sürüp yatıyodum ama şimdi uyuyamadığım için yapmıyorum içine başka yağlarda katıcam deneyince yazarım sanada kokusu çok kötü çünkü bence araştırıp denicem işte bakalım bide şunlar var denemek yapmak istersen nette bulmuştumm :::
Göbek eritmek kürü için ihtiyaç duyulan malzemeler şöyle; 1 yemek kaşığı susam yağı, 1 yemek kaşığı biberiye yağı, 2 yemek kaşığı tatlı badem yağı, streç film Peki, bu bitkisel yağlar ve streç film ne işe yarıyor? Biberiye yağı; bölgedeki kan dolaşımını hızlandırarak yağ yakımı sağlıyor. Tatlı badem yağı; cilt hücrelerinin yenilenmesini ve sarkmaları önlüyor. Susam yağı; cilt yüzeyini hem içeriden hem dışarıdan onarıyor. Streç film ise göbek bölgesinin sıkılaşmasını ve bitkisel yağların cilde derinlemesine nüfuz etmesini ve terlemeyi sağlıyor.
Ve şimdi göbek eritme kürünün uygulanışına geçebiliriz: susam yağı, tatlı badem yağı ve biberiye yağını cam bir kâsenin içerisinde iyice karıştırın. Bel ve göbek bölgenize masaj yaparak sürün. Streç filmle, karnınızı içeri doğru çekerek sıkıca sarın. Bu şekilde en az 2 saat bekletin. İsterseniz bitkisel karışımı gece uyumadan sürebilir ve gece boyunca sabaha kadar kalmasını sağlayabilirsiniz. Bu yöntem özellikle çalışanlar için idealdir ve kısa sürede sonuç almayı kolaylaştırır
Bitkisel yağ karışımını sürüp streç filmle sardıktan bir süre sonra göbek bölgesinde terleme ve hafif kaşıntı hissedeceksiniz, bu çok normal Kan dolaşımının hızlandığını ve yağ yakımının başladığını gösteriyor. Göbek eritme formülünde başarılı sonuç süresi kişiden kişiye değişmektedir, bazen 2 hafta bazen 4 hafta boyunca her gün düzenli olarak uygulamak gerekir. Şimdiye kadar hem bizde hem de tavsiye ettiğimiz tanıdıklarımızda bu kür çok işe yaradı
Unutmadan, bitkisel yağları aktardan satın alabilirsiniz. Her birinin tanesi yaklaşık 4 TL ve toplamda 12 TLye göbeğinizden kurtulabilirsiniz. Tüm yağları karıştırdığınızda elde edeceğiniz kür; ortalama göbeği eritmek için yeterli oluyor. Başta da söylediğimiz gibi bitkisel yağ karışımını sürdükten sonra mekik çekmek, yürüyüş yapmak gibi hareketlerle daha kısa sürede göbeğinizi eritebilirsiniz
sıkılmadan oku belki sende faydasını görürsünn:)))
Merhaba,
Arkadaşta söylemiş zaten göbeğin tek çözümü var oda mekik yada göbek bölgesine yönelik yapacağın özel hareketler.Günde 20 dakika yapsan yeterli olur.Evet ilk günler zorlanacaksındır ama sonra alışacaksın.Başlangıçta 2 günde bir yaparsın ve süreyide kısa tutarsın ama zamanla arttırırsın.Göbek başka türlü gitmiyor.Bunun yanında yardımcı olarak günde 3 defa yemeklerden yarım saat önce yoğurt yiyebilirsin 1 kase kadar.Yeşil çay iyi geliyor günde 3 fincan yeşil çay iç.Birde % 5 kafeinli bir krem alıp göbek bölgene Sabah akşam sürebilirsin .Krem alamazsanda biberiye yağı sürüp streçle sarıp sporunu öyle yapabilirsin.![]()
benimde yanlarım var ya onlar nasıl eriyecek bir fikri olan var mı? :44:
biberiye yagı kuru kullanmalıyızz canım okudugum kadarıyla en kısa zamnda alıp denıcem sana hbr verırım
tamam canım nasıl uygulacaksın kısaca anlatır mısın![]()
bencede mekik kesin çözüm ama oda migren tetikliyor maalesef...Merhaba,
Arkadaşta söylemiş zaten göbeğin tek çözümü var oda mekik yada göbek bölgesine yönelik yapacağın özel hareketler.Günde 20 dakika yapsan yeterli olur.Evet ilk günler zorlanacaksındır ama sonra alışacaksın.Başlangıçta 2 günde bir yaparsın ve süreyide kısa tutarsın ama zamanla arttırırsın.Göbek başka türlü gitmiyor.Bunun yanında yardımcı olarak günde 3 defa yemeklerden yarım saat önce yoğurt yiyebilirsin 1 kase kadar.Yeşil çay iyi geliyor günde 3 fincan yeşil çay iç.Birde % 5 kafeinli bir krem alıp göbek bölgene Sabah akşam sürebilirsin .Krem alamazsanda biberiye yağı sürüp streçle sarıp sporunu öyle yapabilirsin.![]()
Göbek eritmek kürü için ihtiyaç duyulan malzemeler şöyle; 1 yemek kaşığı susam yağı, 1 yemek kaşığı biberiye yağı, 2 yemek kaşığı tatlı badem yağı, streç film Peki, bu bitkisel yağlar ve streç film ne işe yarıyor? Biberiye yağı; bölgedeki kan dolaşımını hızlandırarak yağ yakımı sağlıyor. Tatlı badem yağı; cilt hücrelerinin yenilenmesini ve sarkmaları önlüyor. Susam yağı; cilt yüzeyini hem içeriden hem dışarıdan onarıyor. Streç film ise göbek bölgesinin sıkılaşmasını ve bitkisel yağların cilde derinlemesine nüfuz etmesini ve terlemeyi sağlıyor.
Ve şimdi göbek eritme kürünün uygulanışına geçebiliriz: susam yağı, tatlı badem yağı ve biberiye yağını cam bir kâsenin içerisinde iyice karıştırın. Bel ve göbek bölgenize masaj yaparak sürün. Streç filmle, karnınızı içeri doğru çekerek sıkıca sarın. Bu şekilde en az 2 saat bekletin. İsterseniz bitkisel karışımı gece uyumadan sürebilir ve gece boyunca sabaha kadar kalmasını sağlayabilirsiniz. Bu yöntem özellikle çalışanlar için idealdir ve kısa sürede sonuç almayı kolaylaştırır
denicem tatlım bakalım nolcak:44:..![]()
bide demezlermi gebelikte karın bel ve kalçada oluşan yağlar emzirme döneminde gider diye........emzirirken bir zararı olurmu acaba bilen varmı
aynen öyle yediğine dikkat edip spor yapmazsan kesinlikle gitmiyor helede benim gibi 33 kilo almışsanbide demezlermi gebelikte karın bel ve kalçada oluşan yağlar emzirme döneminde gider diye........ne çektik biz be
![]()