göbeğimdeki çizgi

dilek38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
302
0
96
40
Kayseri
arkadaşlar 16 haftalık hamileyim göbeğim fazla çıkmadı ama göbeğimde çizgi oluştu. benim bilidğim kadrıyla sadece çatlaklar oluyo karında. bu çizginin sebebi ne olabilir acaba??

göbek deliğinden kasığa inen koyu renk çizgi ise çok normal..
hamilelikte olan bir çizgidir bu..doğumdan bir süre sonra kaybolur..

evet öyle daha dün farkettim aynadan bakınca iyice belli oluyo.

Sevgili Dilek,
gebelik bazı cilt değişikliklerine neden olabilir. Bu değişikliklerin büyük çoğunluğu hormonal değişimler ile ilgilidir. Hemen hemen bütün hamile kadınlarda görülen bir diğer değişim de karnın ortasından geçen siyah bir çizgi ortaya çıkmasıdır.Senin de bahsettigin bu linea nigra denilen cizgi de 12. haftadan sonra belirginlesmeye basliyor hamilelerde cok sik görünen bir durum yani....bende de var kaydirigubbakcemile5 istersen arama motorunda linea nigra yada hamilelikte karinda cizgi diye bir arama yap.
hoscakal

çatlağım yoktu o dediğin çizgide geçti sezeryan izim bile kalmadı 3 sene oldu dogum yapalı. eski halime döndüğüme seviniyorum.

hamilelik çizgisi cilt rengine göre değişiyor.ben açık tenliyim geç başladı inceydi.doğumdan bir kaç ay sonra yok oldu.kardeşim esmer onun çizgisi erken çıktı ve koyu renk.endişelenecek bir durum değil:)rahim büyüdükçe aynı hizada o çizgide büyür...

ben bir arkadaştan duymuştum,çizgi olunca karnında erkek bebek oluyormuş,ben pek inanmam ama paylaşayım istedim

göbek deliğimden aşağı doğru olan bu çizgi şimdi sanki ufaktan göbek deliğimin üstünede çıkmaya başladı... Boydan boya olacak heralde Şeniz bu arada 15 haftalık gebeyim...

bende 2 aydır o çizgiyi farkettim göbek deliğinde aşağıya doğru kahverengi ve belirgin ama hamile değilim niye çıktı o çizgi anlamadım gitti

bende de var o çizgiden eşim farketti ödü kopdu ne bu diye
annesine sölemiş ya çok komik adam annemde normal oğlum ben de de vardı demiş
bide göbüşüm tüğlendi birden bire oldu ama oda normalmiş
allah sağlık versin yavrularımızada bunlar problem değil.

bende 2 aydır o çizgiyi farkettim göbek deliğinde aşağıya doğru kahverengi ve belirgin ama hamile değilim niye çıktı o çizgi anlamadım gitti

hamile değilseniz böyle bir çizgi olması mümkün değil ilk defa duyuyorum..
bir de hamilelik çizgisinin cinsiyetle bir alakası yok benimde iki kızım var ikisinde de çizgim vardı.çizginin uzunluğu rahim büyümesiyle doğru orantılı oluyor.o yüzden ilk haftalarda çıkmaz.

hamielelikte çıkar denrler çizgi ve hamileliğin sona ermesiyle kavbolur die okumuştum bende olmadı çizgi filan 34 haftalık hamileyim ama yok öle bişey

kıslar bendede bu ay çıktı tam göbek deliğimden aşağıya doğru ama malesef hamile değilmişim hatta o çizginin hamilelik belirtisi olduğunuda biliyodum eşim dahi baktı çizgi var aynada belli oluyodu baya ben hiç anlamadım nıye çıktı o çizgi

ben de 33.haftadayım..göbeğimin altı ve üstü boyunca uzanan koyu kahverengi bir çizgi. ilk ne zaman belirdi hatırlamıyorum ama çok belirgin.. ben internette hafta haftagebeliği takip ederken bunun çok normal olduğunu ve doğumdan bir kaç ay sonra geçtiğini okumuştum. bu yüzden çatlaklar gibi kalıcı değilmiş yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…