Göbeğimdeki kıllar

Badgirlunicorn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
250
76
Bu konu buraya mı açılıyo yeni olduğum için bilmiyorum. Benim sorunum göbeğimdeki tüyler . Ne yapsam da kurtulsam bilemiyorum. Çok beyaZım ve hemen kızarıyorum yara oluyo tenim. Ama bunlardan da kurtulmam lazım şuan tüyler ama alırsam dik dik çıkıp koyulaşır mı? İlerde evlenince napcam

Kıl sorunun varsa once bir hormon testi yaptirmalisin. Hormon bozukluklari vucutta killanmaya sebep oluyor. Bildigim kadariyla hormonlar duzene girince o tuyler dokuluyormus. Test yaptirmadan tuylerinize dokunmayin bence.

lazer..teninde beyazmis,hic sorun olmadan kurtulabilirsin lazerle

Pratik çözüm takmayın kafanıza

Kıl bile değil tüy diyorsunuz o herkeste var

Evlenince de bir şey olmaz erkek denen canlı onları görmez bile siz köşe bucak saklayıp dikkat çekmediğiniz sürece

Sarartıcı sürme kesinlikle daha çok arttırıyor tecrübeyle sabit. Sir ağda yapabilirsin veya diode lazer. :)

Ağda çoğaltır mı ve cildim çok hassas yara olur mu

Doğru yapıldığı sürece çoğaltacağını sanmıyorum, yani alırken tüyleri kökünden almak yerine koparırsan çoğalabilir tabii ama ağdanın değil yanlış uygulamanın suçu olur bu. :) youtubeda falan nasıl yapıldığını gösteren videolar var onlardan bakabilirsin ama ilk defa yapacaksan zor olabilir senin için, bir başkasına yaptırman daha iyi olabilir.

Tahriş olmaması için de yapmadan önce göbeğine talk pudrası sür ve pudralı sir ağda kullan sonrasında birkaç saat hatta mümkünse o gün oraya hiç su değdirme ki sivilce olmasın mikrop kapmasın. Ağdadan sonra yine pudra sürebilirsin oraya.

Doğru yapıldığı sürece çoğaltacağını sanmıyorum, yani alırken tüyleri kökünden almak yerine koparırsan çoğalabilir tabii ama ağdanın değil yanlış uygulamanın suçu olur bu. :) youtubeda falan nasıl yapıldığını gösteren videolar var onlardan bakabilirsin ama ilk defa yapacaksan zor olabilir senin için, bir başkasına yaptırman daha iyi olabilir.

Tahriş olmaması için de yapmadan önce göbeğine talk pudrası sür ve pudralı sir ağda kullan sonrasında birkaç saat hatta mümkünse o gün oraya hiç su değdirme ki sivilce olmasın mikrop kapmasın. Ağdadan sonra yine pudra sürebilirsin oraya.
Çok teşekkür ederim

Bu konu buraya mı açılıyo yeni olduğum için bilmiyorum. Benim sorunum göbeğimdeki tüyler . Ne yapsam da kurtulsam bilemiyorum. Çok beyaZım ve hemen kızarıyorum yara oluyo tenim. Ama bunlardan da kurtulmam lazım şuan tüyler ama alırsam dik dik çıkıp koyulaşır mı? İlerde evlenince napcam
Ben sir ağda kullanıyorum sarı tüyler hafif siyah var işe yarıyor acımıyorda

X