gobegimi carptim :`(

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
63
kizlar dun aksamdan beri icim icimi yiyo. dun arabayi parkettikten sonra yan araba biraz yakinimdaydi mesafeyide ayarlayamadim karnimi dikiz aynasina carptim. basta bisi olmadi ama aksam psikolojikmi bilmiorm carptiim yer acidi biraz. bebegimin hareketlerinde bi degisiklik yok hala hareketli cok sukur ama kafam allak bullak ya bisi olduysa die.

Canım bebeğin hareketleri iyiyse sorun yoktur.
Ben de hamileyken gobegimi carpmistim hatta arkadasin çocuğu telefonu gobusume firlatmisti çok şükür bişey olmadı kızımı emziriyorum şu an 6 aylık :)

Canım bebeğin hareketleri iyiyse sorun yoktur.
Ben de hamileyken gobegimi carpmistim hatta arkadasin çocuğu telefonu gobusume firlatmisti çok şükür bişey olmadı kızımı emziriyorum şu an 6 aylık :)
oy Allah bagislasin canim. hareketleri gayet normal cok sukur her zamanki gibi. cok siddetli bi carpma diildi aslinda ama insanin aklina takilio iste. tesekkur ederim cevabin icin. :)

Arkadaşım geçmiş olsun bebişin oynuyor zıplıyor belli ki sağlığı yerinde yine de tereddütün varsa bir kontrole git benim anlamadığım nasıl dikiz aynasına karnını çarptın. Karnın burnuna gelmiş resmen demek ki :)

ya zaten adama sovdum durdum adamin ne sucu varsa!!! park yerinde arabalar yanyana yanyana duruyo yani paralel park diilde uzunlamasina yanyana park sistemi. Bende kendi aracimdan ciktim tek yer kalmis die o iki araba arasina sigdim ama yanimdaki araba fazla yakinimdaymis ki ya da ben karnimin buyuklugunun farkinda diilimki yan yan geceyim derken gobegimi vurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…