Göbeğimi Eritemiyorum, Önerileriniz?

yenicee

Bundan Böyle İlkbaharr
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
138
1
46
37
Diğer
doğum yapalı 1.5 sene olmasına rağmen göbeğimden kurtulamadım.Sezeryanla doğum yaptım.Özellikle alt karnım çok sarktı sünger gibi tavsiyeleriniz benim için çok önemli özellikle uykulayıpta basarılarını gören kişilerden cvp bekliyorum şimdiden teşekkürler..

cnm eritemedim demissin de,1.5 yıldır bunun icin çaba gösterdin mi..yoksa bişey yapmadın mı?yoksa bi süre yapıp ,sonra sıkılıp bıraktın mı,spor vs..çünkü bende sezeryanla dogum yaptım 8 ay önce,yaklaşık da 3 aydır SIKI bı diyet ve spor yapıyorum...platesde..vede bende göbek çook azaldı,toparlanıyo yani..ama düzenlı yapıcaksın..öyle bi kac haftadan sonra bırakmak yok..göbek çok zor eriyoo..sende başla derim..plates özellıkle cok iyi geliyoo

Ya bu göbek gitmicek heralde 7 aylık gibiyim daha önce plates yaptım ama sıkıldım bıraktım ama düz bir göbeğim olsun çok istiyorum mekik çekmeye başladım bakalım ne olcak sabah 50 akşam 50 işe yarar inşallah pilatese tekrar başlamayı düşünüyorum i

ayni dert bendede var canim...göbek ve mide ,banada 14 ay oldu hala 3-4 aylik hamileler gibiyim siskin duruyor,bende gecenler okudum filtre kahveyi macun gbi yapip göbege sürülcekmis strej folye ile sarilip 3 saat bekletilcekmis is spor vs, yapilabilinirmis biri böylece ve diyetle 60 dan 49 düsmüs.denemeye deger bence bende onu yapicam hergün yarin strej folye alayim

Konu içeriği nedeniyle soru-cevap başlığına taşınmıştır.
İyi forumlar...

kızlar göbek konusunda ben de dertliyim ama geçen yıl çoğunu eritmeyi başardım. doktorum bana birkaç önemli şey anlattı sağolsun, birincisi mutlaka ama mutlaka şekeriniz var mı baktırın! o şeker denen illet az da olsa çok da olsa direkt göbek çıkmasına sebep oluyor, bilmeden de diyetinize meyve ağırlığı koyarsanız göbeğiniz gitmiyor :(

ikincisi mekik çekmek fayda etmez, yürüyüş yapmak lazımmış. 500 mekik 10 dakikalık hızlı tempo yürüyüşten az yağ yakıyormuş. yürüyüşü hızlı tempo yapmak lazım.

geldik en önemli sırra; sıcak su. çay içer gibi günde 3-4 kupa sıcak su için, o göbek nasıl hızlı gidiyor inanamazsnız :) en azından bu dediklerime dikkat ettim, şimdi mini mini bir göbeğim kaldı :)

kızlar göbek konusunda ben de dertliyim ama geçen yıl çoğunu eritmeyi başardım. doktorum bana birkaç önemli şey anlattı sağolsun, birincisi mutlaka ama mutlaka şekeriniz var mı baktırın! o şeker denen illet az da olsa çok da olsa direkt göbek çıkmasına sebep oluyor, bilmeden de diyetinize meyve ağırlığı koyarsanız göbeğiniz gitmiyor :(

ikincisi mekik çekmek fayda etmez, yürüyüş yapmak lazımmış. 500 mekik 10 dakikalık hızlı tempo yürüyüşten az yağ yakıyormuş. yürüyüşü hızlı tempo yapmak lazım.

geldik en önemli sırra; sıcak su. çay içer gibi günde 3-4 kupa sıcak su için, o göbek nasıl hızlı gidiyor inanamazsnız :) en azından bu dediklerime dikkat ettim, şimdi mini mini bir göbeğim kaldı :)

sevindim umarım hepsi gider..benimde doğuştan var alt karnım..20 yaşına kadar baya bir zayıftım 45 kilo civarı ama genede karnım vardı:( hep spor yapıyorum..mekiğe daha çok önem veriyorum sıkılaşıyo..ama 1-2 ay ara vereyim hop yeniden geliyo..şekerim yada başka hiç bir rahatsızlığımda yok..her sene baktırıyorum..sanırım ben doğuştan şansızım bu konuda :( peki siz nasıl başardınz tam olarak..mesela kaç dakika yürüyüş yada başka spor ne yaptınz?sıcak su ve meyve azaltma dışında başka neler yaptınz..

Sezayanlılardaki göbek gitmiyo benim bildiğim.
Yada sıkılaştırıcı hareketler yapmayı deneyin.
Plates vb.

sevindim umarım hepsi gider..benimde doğuştan var alt karnım..20 yaşına kadar baya bir zayıftım 45 kilo civarı ama genede karnım vardı:( hep spor yapıyorum..mekiğe daha çok önem veriyorum sıkılaşıyo..ama 1-2 ay ara vereyim hop yeniden geliyo..şekerim yada başka hiç bir rahatsızlığımda yok..her sene baktırıyorum..sanırım ben doğuştan şansızım bu konuda :( peki siz nasıl başardınz tam olarak..mesela kaç dakika yürüyüş yada başka spor ne yaptınz?sıcak su ve meyve azaltma dışında başka neler yaptınz..

benim alt göbek vardı hep doğuştan beri. ayva göbek midir ne diyorlarsa :) günde 45 dakika yürüyüş yaptım ama hızlı tempo yürüyüş yapacaksın, haftada 4-5 gün. günde 3-4 bardak sıcak su içtim, tereyağı yerine zeytinyağı kullandım o da hep az az. beyazları bıraktım mecbur, un, şeker özellikle. sonra baktım işe yarıyor devam ettim :) yalnız en önemlisi aç kalmayacaksın asla, porsiyonları küçültüp yemeği sıklaştıracaksın. saat 7 de sonra da bir şey yememeye çalışacaksın. bana en zor kısmı akşam yemek yememek gelmişti :( televizyon izlerken atıştırmayı çok severim.

ayni dert bendede var canim...göbek ve mide ,banada 14 ay oldu hala 3-4 aylik hamileler gibiyim siskin duruyor,bende gecenler okudum filtre kahveyi macun gbi yapip göbege sürülcekmis strej folye ile sarilip 3 saat bekletilcekmis is spor vs, yapilabilinirmis biri böylece ve diyetle 60 dan 49 düsmüs.denemeye deger bence bende onu yapicam hergün yarin strej folye alayim

açarmısınız? nasıl bi karışım

canım muhakkak bıberıye yagı al ev ısı yapmadan once sur strecle sar bak bana nasıl dua edeceksınnn

Back
X