- Konu Sahibi VuslataDair
-
sagol canım allah razı olsun hepımızın bahtı acık olsun ınsallahSağlıkla büyüsün inşallah. Hepimizin bahtından daha açık olsun bahtı :)
sagol canım evet daha dun gıbı degıl mı:)))merhaba,
sen daha dun konu acmamismiydin dogurmaya gidiyorum diye, ne cabuk dogurdunda ne cabuk 9 gunluk oldunuzda buraya konu aciyorsunsaka bi yana zaman ne cabuk akip gidiyor yaaa
Allah saglikla sihhatle buyumeyi nasib etsin, hayirli evlat olsun insaAllah...
9 gun degil kimininki 2 haftada filan dusuyor diye biliyorum...belli olmaz yani..sen her gun banyo yaptir bebegini mis gibi...
buarada sakin alkol filan surme...bebegin gobek deligini tahris edermis...
sagol canım evet daha dun gıbı degıl mı:)))
bırsey surmedım zaten ama gobegı dusmeden yıkama dendı hastanede o yuzden yıkamadım acaba doktora mı gıtsek
Vallahi bizzat hastanede dediler göbek düşmeden yıkamayın enfeksiyon olur diye bende korkudan yıkamadım ama hergun silersek temizledim ve üstünü değiştirdim bekliyorum bakalımayy canım ya doğuma giderken endişelerini okuyup duygulanmıştım.
ne güzel darısı bizim başımıza.
1 hafta veya 3 haftaya kadar düşer diye biliyorum.
bizimkiler her gün yıkarlar bebeği
göbek düşmeden yıkamayın diyeni hiç duymadım
yani sen 9 gündür yıkamıyormusun,pişik olmasın yavrucak kıyamam.
tabi sen en iyisini bilirsin canım ama endişe etme bence 1-2 güne kalmaz düşer.
Sebam bebegin hayirli olsun
Hic bir sey surme ben oglumda surdum 21. gun dustu ve iltihaplandi antibiyotik krem kullanmak zorunda kaldik,
kizimda ise hic bir sey kullanmadim 7. gun dustu ...
Akşam halamlar geldi ve ben halama " halası bir bak göbeğimize" deyip kızımın pantolonunu çıkardım ki ta ta tammm GÖBEK DÜŞTÜ nasıl sevindim anlatamam oyy kızım benim ya kıyamam((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?