Doğuma Hazırlık Göbeğin şekli cinsiyeti belli eder mii??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

loliss

Kitap aşeren :)
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
5.530
7.889
398
35
eskiler derler ya sivri büyüyen göbek erkek geniş büyüyen göbek kız bebektir diye(ya da tam tersisempatiksalakcinni)
sizce de öyle mii:uhm:

evet canım bence doğru..ben şuan hamileyim ve göbeğim çok sivri her gören oğlunuzmu olacak diyor..
demekki doğru..

vala ben kızıma hamişken top gibi idim arkadan hiç belli olmuordu hamileligim herkes erkek diordu ama kızım olduu:):)belkide istisnaydım vücut yapısıyla alakalı heralde bide iç karın var yok meselesi var ya onlada ilgilidir heralde şahsi acabalarım tabi bunlar :)sevgiler..opuyorumnanaktan

benim göbeğime bakanlar hep erkek diyor ama kızım olacak:))))
bence vücut tipiyle alakalı bişey bu!!! çünkü ztn benim göbek bölgem küçüktür... yani belim çok incedir ve toparlak bişey oldu karnım:))))

benim göbeğimi gören herkes erkek mi diye soruyor hatta hastanede nts yapan ebede aynı şeyi söyledi ama kızım geliyor inşallahzemuszemus

genelde doğru bence çünkü hep tahminler doğru çıkıyor eskiden doktormu vardı böle belli oluyomuş işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…