- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfeksiyon olmus gibime geldiO sarı görüntüyle karşılaşmamıştım, o beni düşündürdü açıkçası. İnşallah doktor sorun yok normal der. Geçmiş olsun. Bir şey kullanmış mıydınız düşmeden önce
O şişliğe doktor normal demisti dogdugunda da oyleydi cunkuFıtık olmuş sanki yaaa
Benim kızımda da böyle bişey olmadı
İnşallah önemli bir sorun yoktur
Yarin sabah erkenden gidecegim.Geçmiş olsun mutlaka götürün doktora
Ay iyi bari şuan sevindim fıtık değilse . Oğlumun 13. Gün düşmüştü aynı sizin gibi ve garip bir görüntüsü vardı sağlık ocağına götürmüştüm sorun yok dediler . Ama sizinki enfeksiyon kapmış olabilir çok geçmiş olsunO şişliğe doktor normal demisti dogdugunda da oyleydi cunku
Cok tesekkurler. İnsallah sıkıntı yokturAy iyi bari şuan sevindim fıtık değilse . Oğlumun 13. Gün düşmüştü aynı sizin gibi ve garip bir görüntüsü vardı sağlık ocağına götürmüştüm sorun yok dediler . Ama sizinki enfeksiyon kapmış olabilir çok geçmiş olsun![]()
Merhaba, üyeliğimi size yazmak için aktif ettirdim resmen. Ben kesin enfeksiyon olduğunu düşünüyorum. Panikletmek istemem ama acile gidin.Merhaba.
2 Aralikta dogum yaptim.
Bebeğimin göbeği bugün düştu.
Ama sıkıntılı gibi.
Yarin doktora goturecegim. Basina gelen var mı nasil bir yol izleniyor.
Cok korkuyorum![]()
Ben de öyle düşündüm de nasılsa doktora gideceksiniz sizi evhamlandırmayayım diye söylemedim, doktor değilim sonuçta. Yoksa içeri girmiş görüntü şişlik falan benimkilerde de vardı, hatta kanamıştı falan ama sarı ıslak görüntü yoktu.Enfeksiyon olmus gibime geldi