• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Göbek bağı sorunsalı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

eymentaa

Eymen'im abi oluyor 😍🙏
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
5.579
9.201
198
Merhaba.
2 Aralikta dogum yaptim.
Bebeğimin göbeği bugün düştu.
Ama sıkıntılı gibi.
Yarin doktora goturecegim. Basina gelen var mı nasil bir yol izleniyor.
Cok korkuyorum:cry:

Eklentiler

• IMG_20211213_203715.webp
    IMG_20211213_203715.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 160
Biz hiçbir şey sürmemiştik, kendiliğinden kuruyup düşmüştü. Çok geçmiş olsun.

O sarı görüntüyle karşılaşmamıştım, o beni düşündürdü açıkçası. İnşallah doktor sorun yok normal der. Geçmiş olsun. Bir şey kullanmış mıydınız düşmeden önce

Fıtık olmuş sanki yaaa

O şişliğe doktor normal demisti dogdugunda da oyleydi cunku
Ay iyi bari şuan sevindim fıtık değilse . Oğlumun 13. Gün düşmüştü aynı sizin gibi ve garip bir görüntüsü vardı sağlık ocağına götürmüştüm sorun yok dediler . Ama sizinki enfeksiyon kapmış olabilir çok geçmiş olsun 💐

Ay iyi bari şuan sevindim fıtık değilse . Oğlumun 13. Gün düşmüştü aynı sizin gibi ve garip bir görüntüsü vardı sağlık ocağına götürmüştüm sorun yok dediler . Ama sizinki enfeksiyon kapmış olabilir çok geçmiş olsun 💐
Cok tesekkurler. İnsallah sıkıntı yoktur:cry:

Evet dıtık var.benimde 2aylık bebeğimde fıtık var hatta bende gecen ay paylaşmıştım fotoğraflı konu. Ama bu kadar büyük değildi göbeği.hem fıtık hem enfeksiyona benziyor.İnşAllah geçer.geçmiş olsun

Merhaba.
2 Aralikta dogum yaptim.
Bebeğimin göbeği bugün düştu.
Ama sıkıntılı gibi.
Yarin doktora goturecegim. Basina gelen var mı nasil bir yol izleniyor.
Cok korkuyorum:cry:
Merhaba, üyeliğimi size yazmak için aktif ettirdim resmen. Ben kesin enfeksiyon olduğunu düşünüyorum. Panikletmek istemem ama acile gidin.

Enfeksiyon olmus gibime geldi
Ben de öyle düşündüm de nasılsa doktora gideceksiniz sizi evhamlandırmayayım diye söylemedim, doktor değilim sonuçta. Yoksa içeri girmiş görüntü şişlik falan benimkilerde de vardı, hatta kanamıştı falan ama sarı ıslak görüntü yoktu.

Back
X