Bebek Beslenmesi gobek bagi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

katra212121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
336
168
33
43
Arkadaslar benim sorum yeni dogan icin bi kac ust alt takim aldim.bu ustu tek giydirmek sacma geldi icine baska biseyde giydiriliyomu yani atlet falan.sonucta gobek bagi bakimi falanda olcak.ice bi atlet ustunede penye hirka mi giydiriliyor.lutfeenn yardimm

Merhaba. Evin sıcaklığını iyi tutuyoruz. O yüzden çok kalın gıydırmıyorum. İçine zıbın yani şu çıtçıtlı olanlardan. Sonra da altlı üstlü takım giydiriyorum. Alt kısım patikli de olsa çorap da giydiriyorum.

Cevabiniz icin coook tsk ederim kismetse nisan sonu mayis basi dogumum olacak.antepteyim.malum sicak olucak.alta zibin giydirmelimiyim yinede

Cevabiniz icin coook tsk ederim kismetse nisan sonu mayis basi dogumum olacak.antepteyim.malum sicak olucak.alta zibin giydirmelimiyim yinede
Zıbın giydirin bence hem bebek bezini de iyi tutuyor üstünü ince giydirirsiniz. Ama giydirmeseniz de bir şey olmaz. Yeter ki üşümesinler ve de sıcaklamasınlar :)

yeni doganlar vucut isilarini ayarlayamazlar,sizin uzerinizde 1 tshirt varsa onun ustunde iki tshrt olmali mesela.
hep kendnizden bi kat fazla giydirmeniz gerek..yunlu hirkalar filan degil ama pamuklu penyeler tercih edin.
tek kat giydirmeyin ilk 2-3 ay.malum nisan mayis bahar aylari ve sagi solu belli olmuyor havalarin

Cok tesekkurler cevabiniz icin.gercekten de aklimi karistiran bi konuydu.sagolun

Cok tesekkurler cevabiniz icin.gercekten de aklimi karistiran bi konuydu.sagolun

rica ederim.
bence zibin giydirin yani alttan citcitli bodyler..sirti beli acilmiyor bebegin.
bide herzaman elinizin altinda bi yelek bulunsun,banyo yaptirdiktan sonra basina penye sapkalardan kesinlikle giydirin.
benim oglum kisin dogmustu ben uyurkende uyku sapkasi giydirirdim,saci da yoktu hic.
antep yazin sicak olur,sicaklar gelince ince kiyafetlere gecersiniz ama daha once dedigim gibi yazin bile ince penye yelek elinizin altinda olsun,uykudan uyandigi zaman terliyse aninda ustunu degistirin,ustunde kurumasin teri.
ilk zamanlari hastaliksiz atlatirsaniz zamanla bunyesi guclenir zaten.
ozellikle gecis mevsimlerinde yani ilkbahar sonbahar tehlikeli,sicak soguk surekli bi garip havalar.
saglikla alin kucaginiza

Cook
cok ama cok tsk ederim.benim nasipse ilk bebek olacak.14 yillik evliyim.tup bebekle hamile kaldim.bu nedenle belki de cok pimpirikliyim.tavsiyeleriniz cok degerli.allah razi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…