göbek çizgisi hamilelik belirtisi mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecedrk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ecedrk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2024
250
41
18
32
kızlar birçok belirtim var adete 8 günüm var aynaya bi baktım o kadar şaşırdımki kasığımdan göbek deliğime kadar hizalı bir şekilde açık kahverengi bir çizgi geliyor bu olabilir mi yaşayan var mı

Canım o çizgi hamilelikte oluyor ama son aylarda karın şiştiğinde Allah allah bi kan mı versen inşallah vardır

Bence çok erken belirtiler için benim en erken belirtim adetten 2 gün önceydi ki onuda anlamamışım

Canım o çizgi hamilelikte oluyor ama son aylarda karın şiştiğinde Allah allah bi kan mı versen inşallah vardır
canım bi adetin gecikmesini bekliyorum ama bi görsen ben şoka girdim kasıktan başlıyo göbek deliğine kadar kahverengi bi yol gibi çizgi

Bende de gecen ay o cizgi cikti sasirdim hatta normalde gebeliğin son aylarinda cikiyomus kan verdim betam 17 cikti ama kimyasal gebelik gecirdim insallah hamilesinizdir ve sağlikli bi gebelik geçirirsiniz

Bende de gecen ay o cizgi cikti sasirdim hatta normalde gebeliğin son aylarinda cikiyomus kan verdim betam 17 cikti ama kimyasal gebelik gecirdim insallah hamilesinizdir ve sağlikli bi gebelik geçirirsiniz
inşllahhh o kadar çok şaşırdımki adetime daha 8 gün var ama kasık ağrılarım uyukluyorum sürekli şüphelebiyodum aynaya bi baktım kahverngi bi çizgi oluşmuş çokkk şaşırdımm

8 gün kala embriyo bile daha ne olduğunu anlamamıştır
Çok erken bu belirti için.
Çok ilerde çıkıyor bu çizgi

Merhaba ilk kez mi kimyasal gebelik geçirdiniz acaba ben de 2 ay üst üste yaşadım ama acaba normal bir durum mu

inşllahhh o kadar çok şaşırdımki adetime daha 8 gün var ama kasık ağrılarım uyukluyorum sürekli şüphelebiyodum aynaya bi baktım kahverngi bi çizgi oluşmuş çokkk şaşırdımm
Başka belirtin var mi akinti falan

Başka belirtin var mi akinti falan
adetten bir hafta sonra pembe akıntım oldu sonra tüm belirtilerim ardarda geldi şuan aşırı kasık ağrısı var sürekli uykum geliyor halsizim ateşim var gibi oluyo geçiyo bugünde bu çizgi çıktı

Merhaba ilk kez mi kimyasal gebelik geçirdiniz acaba ben de 2 ay üst üste yaşadım ama acaba normal bir durum mu
Evet ilk kez geçirdim Allah düşmanima bile vermesin o kadar zordu ki benim icin önce mutluluktan havalara uçtuk sonra regl ile yere çakildik o sancılar zaten bitirdi beni çok kötüydü ya. Sizin iki kimyasal üst üste mi oldu ? Bence iki kimyasal normal ama üç ve üstü anormal olur genetik test yaptirdiniz mi

Hamileliğin son aylarında çıkacak diye bir şey yok canım bende de çıkmıştı araştırdığımda o çizgi ile hamilelik öğrenen de bir çok kişi okudum. Chatgbt ye sorduğumda ilk aylarda da çıkabiliyormuş özellikle buğday tenli esmer kadınlarda haberin olsun

adetten bir hafta sonra pembe akıntım oldu sonra tüm belirtilerim ardarda geldi şuan aşırı kasık ağrısı var sürekli uykum geliyor halsizim ateşim var gibi oluyo geçiyo bugünde bu çizgi çıktı
Belirtilerin tutuyo insallah gebesindir

canım bende bilmiyordum bende chatgbtye resim attım o söyledi böyle bir çizgi oldugunu bende yaşayan var mı çok merak ettim:)

Ben de aynı şekilde çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Allah bir daha yaşatmasın inşallah sana da bana da. 2 kez olunca artık genetik test için kan verdik eşimle ama 2 ay sonra çıkacakmış. Ben tatilde olduğum için hemen öğreneyim ona göre davranayım diye adetime 4 gün kala kan verdim eğer kan vermesem hiç anlamayacaktım kimyasal gebelik geçirdiğimi çünkü reglim gününde oldu ve her zamanki gibiydi acaba bunu her kadın yaşabiliyor da erkenden test yaptırmadıkları için mi fark etmiyorlar yani böyle olduğuna inanmak istiyorum çünkü erkenden test yapmasam benim de hiç haberim olmayacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…