Büyük ihtimalle hamilesin canım adetine 2 gün kala test yapsan doğru sonuç alırsın büyük ihtimalleinşallah cnm allah razı olsun
bana belirti hisleri o kadar erken geldi ki 12gün kala koşa koşa kan vermeye gittim 1.2 çıktı şimdi sabretmeye calısıyorumBüyük ihtimalle hamilesin canım adetine 2 gün kala test yapsan doğru sonuç alırsın büyük ihtimalle
Kız naptın 12 gün kala ahahaha az sabırrrbana belirti hisleri o kadar erken geldi ki 12gün kala koşa koşa kan vermeye gittim 1.2 çıktı şimdi sabretmeye calısıyorum
Allah allah daha önce doğum yaptın oldu da sonradan tekrar mı belirdiki canımcanım bi adetin gecikmesini bekliyorum ama bi görsen ben şoka girdim kasıktan başlıyo göbek deliğine kadar kahverengi bi yol gibi çizgi
Bu arada benimde belirtilerim cok erken oldu hatta yumurtlamadan hemen sonra bel ağrisi basladi normalde hic olmazdi bi hafta boyunca sürdü göbek cizgisi akinti falan da oldu bende kan verdim 1 cikti ondan bi hafta sonra tekrar kan verdim 17 cikti yani 1 cikti diye ümitsizliğe kapilma daha çok erken cünkübana belirti hisleri o kadar erken geldi ki 12gün kala koşa koşa kan vermeye gittim 1.2 çıktı şimdi sabretmeye calısıyorum
Sanirim benim reglim geciktigi icin çok sancili geçti. Aslinda çoğu kadin kimyasal geçirdiğini bile fark etmiyomus . Siz genetik testi özelde mi yaptirdinizBen de aynı şekilde çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Allah bir daha yaşatmasın inşallah sana da bana da. 2 kez olunca artık genetik test için kan verdik eşimle ama 2 ay sonra çıkacakmış. Ben tatilde olduğum için hemen öğreneyim ona göre davranayım diye adetime 4 gün kala kan verdim eğer kan vermesem hiç anlamayacaktım kimyasal gebelik geçirdiğimi çünkü reglim gününde oldu ve her zamanki gibiydi acaba bunu her kadın yaşabiliyor da erkenden test yaptırmadıkları için mi fark etmiyorlar yani böyle olduğuna inanmak istiyorum çünkü erkenden test yapmasam benim de hiç haberim olmayacaktı
İnşallah vardırben günlerdir o kadar çok uyuyorumki kafamı kaldıramıyorum bugünde bu çizgi çıktı
evet ama doğum yapalı 5 sene oldu hiç yoktu buAllah allah daha önce doğum yaptın oldu da sonradan tekrar mı belirdiki canım
valla sabrede ede bu güne geldimKız naptın 12 gün kala ahahaha az sabırrr
Kız naptın 12 gün kala ahahaha az sabırrr
yemin ederim benimde öyle günlerdir derdimi kimseye anlatamadım yumurtladıgımdan sonra başladı belirtilerBu arada benimde belirtilerim cok erken oldu hatta yumurtlamadan hemen sonra bel ağrisi basladi normalde hic olmazdi bi hafta boyunca sürdü göbek cizgisi akinti falan da oldu bende kan verdim 1 cikti ondan bi hafta sonra tekrar kan verdim 17 cikti yani 1 cikti diye ümitsizliğe kapilma daha çok erken cünkü
Ne zaman test yapıcaksınız bende merak ettim şimdievet ama doğum yapalı 5 sene oldu hiç yoktu bu
çizgi:)
erken gbelik testi söyledim yarın gelicekNe zaman test yapıcaksınız bende merak ettim şimdi
Regle kac gün var erken gebelik testi yap cikar belkiyemin ederim benimde öyle günlerdir derdimi kimseye anlatamadım yumurtladıgımdan sonra başladı belirtiler
8 gün kaldı cnm yarın yapcamRegle kac gün var erken gebelik testi yap cikar belki
Haber verin mutlakaerken gbelik testi söyledim yarın gelicek
Hayır şehir hastanesine gittim doktora durumu anlattım zaten direkt test istediSanirim benim reglim geciktigi icin çok sancili geçti. Aslinda çoğu kadin kimyasal geçirdiğini bile fark etmiyomus . Siz genetik testi özelde mi yaptirdiniz
Tıbbi genetik bölümüne randevu alıp gidiyorsunuzHayır şehir hastanesine gittim doktora durumu anlattım zaten direkt test istedi
Anladim tesekkür ederimTıbbi genetik bölümüne randevu alıp gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?