göbek çizgisi hamilelik belirtisi mi

Büyük ihtimalle hamilesin canım adetine 2 gün kala test yapsan doğru sonuç alırsın büyük ihtimalle
bana belirti hisleri o kadar erken geldi ki 12gün kala koşa koşa kan vermeye gittim 1.2 çıktı şimdi sabretmeye calısıyorum

canım bi adetin gecikmesini bekliyorum ama bi görsen ben şoka girdim kasıktan başlıyo göbek deliğine kadar kahverengi bi yol gibi çizgi
Allah allah daha önce doğum yaptın oldu da sonradan tekrar mı belirdiki canım

bana belirti hisleri o kadar erken geldi ki 12gün kala koşa koşa kan vermeye gittim 1.2 çıktı şimdi sabretmeye calısıyorum
Bu arada benimde belirtilerim cok erken oldu hatta yumurtlamadan hemen sonra bel ağrisi basladi normalde hic olmazdi bi hafta boyunca sürdü göbek cizgisi akinti falan da oldu bende kan verdim 1 cikti ondan bi hafta sonra tekrar kan verdim 17 cikti yani 1 cikti diye ümitsizliğe kapilma daha çok erken cünkü

Sanirim benim reglim geciktigi icin çok sancili geçti. Aslinda çoğu kadin kimyasal geçirdiğini bile fark etmiyomus . Siz genetik testi özelde mi yaptirdiniz

yemin ederim benimde öyle günlerdir derdimi kimseye anlatamadım yumurtladıgımdan sonra başladı belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…