- 27 Nisan 2021
- 22
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Seven1234567
-
8. Haftamdayım gebelikte bende yok çizgi mizgigebigim olsa ultrasonda belli olurdu degilmi bende olsaydi eger 8. Haftamda kontro
Bende hamileyken olmuştu çizgi ..Doğumdan sonra geçti..Merhaba hamile degilim 2 kez uktrasonda bakildi gebelk yok dendi 4 5 kez idrar testi yaptim hepsi negatif cikti 2 kez de adet oldum ama gunum gecikti gibi oldu pihtili ve yogun sekilde ama gobek deligimden vajinaya uzanan bi cizgi var kahverenginde daha once farketmemistim bu durum sadece gebelerdemi ortaya cikar normal bir kisidede olma ihtimali varmi acaba cevao verirseniz cok tesekkur ederimm.
Kalp atışını duyduk.Konrtele gitmistim ama gebelik gozukmemisti gozukmeme gibi bir durum soz konusu olamaz herhlde 8. Haftada defilmi
Bende gittim2 kere ultrasonla bakildi ama yoktu bisi 4 5 kere idrar testide yaptim oda negatif cikti ama cizgiyi anlamadim neden var gebelikte olusuyomus genellikle ama kafam cok karisik bilmiyorumKalp atışını duyduk.
E bende niye yokBende gittim2 kere ultrasonla bakildi ama yoktu bisi 4 5 kere idrar testide yaptim oda negatif cikti ama cizgiyi anlamadim neden var gebelikte olusuyomus genellikle ama kafam cok karisik bilmiyorum
Normalde gebeligin 4. Ayindan itibaren gorunmeye basliyomus ama iste bilmiyorum bende neden varE bende niye yok
Hamileligin kacinci ayindan itibaren belirginlesti acaba?Bende hamileyken olmuştu çizgi ..Doğumdan sonra geçti..
4. Aydaysan cinsiyeti bile görürdün. Biraz okuyun öğrenin ya. Mümkün mü?Normalde gebeligin 4. Ayindan itibaren gorunmeye basliyomus ama iste bilmiyorum bende neden var
Bende de var o çizgi ama hamile değildim yani olduğunu farkettiğim zamanlarMerhaba hamile degilim 2 kez uktrasonda bakildi gebelk yok dendi 4 5 kez idrar testi yaptim hepsi negatif cikti 2 kez de adet oldum ama gunum gecikti gibi oldu pihtili ve yogun sekilde ama gobek deligimden vajinaya uzanan bi cizgi var kahverenginde daha once farketmemistim bu durum sadece gebelerdemi ortaya cikar normal bir kisidede olma ihtimali varmi acaba cevao verirseniz cok tesekkur ederimm.
Ben 4. Ayda degilim suan olsaydi eger 2. Ayimda olucaktim bend ebi cizgi var diyorum ama ne ultrasonda nede idrar testinde hic bisey cikmadi sadece cizginin cikmasinin baska bi sebebi olabilirmi diye soruyorum bazi insanlarsa ilk aylarda bile ortaya cikabiliyomus.4. Aydaysan cinsiyeti bile görürdün. Biraz okuyun öğrenin ya. Mümkün mü?
Ben 4. Ayda degilim suan olsaydi eger 2. Ayimda olucaktim bend ebi cizgi var diyorum ama ne ultrasonda nede idrar testinde hic bisey cikmadi sadece cizginin cikmasinin baska bi sebebi olabilirmi diye soruyorum bazi insanlarsa ilk aylarda bile ortaya cikabiliyomus.4. Aydaysan cinsiyeti bile görürdün. Biraz okuyun öğrenin ya. Mümkün mü?
Belirgin bi sekildemiydi pekiBende de var o çizgi ama hamile değildim yani olduğunu farkettiğim zamanlar
Testler negatif ultrasondada bisey yok ama bu cizgi var neden anlamadim.Hamile değilsiniz olsa çıkardı
Tek çizgiyle hamile olup olmadığınız anlaşılmaz bende uzun bir süre sonra çıkmıştıTestler negatif ultrasondada bisey yok ama bu cizgi var neden anlamadim.
Son aylarda oluşuyor canim daha olmaz..E bende niye yok
Umarim oyledir psikolojim bozuldu iyice tesekkur ederimTek çizgiyle hamile olup olmadığınız anlaşılmaz bende uzun bir süre sonra çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?