- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi Seven1234567
-
Hamile kalmak istiyor musunuz istemiyor musunuzUmarim oyledir psikolojim bozuldu iyice tesekkur ederim
IstemiyorumHamile kalmak istiyor musunuz istemiyor musunuz
Bende de var daha bekarken fark etmiştim. Bence herkeste var belirginliği kişiden kişiye değişirMerhaba hamile degilim 2 kez uktrasonda bakildi gebelk yok dendi 4 5 kez idrar testi yaptim hepsi negatif cikti 2 kez de adet oldum ama gunum gecikti gibi oldu pihtili ve yogun sekilde ama gobek deligimden vajinaya uzanan bi cizgi var kahverenginde daha once farketmemistim bu durum sadece gebelerdemi ortaya cikar normal bir kisidede olma ihtimali varmi acaba cevao verirseniz cok tesekkur ederimm.
Hamile kalmak istiyor musunuz istemiyor musunuz
Daha once yoktu ama 2 3 aydir farkindayim hormanel bozukluklardan dolayi olabilirmj acaba sizde belirginkigi nasildi?Bende de var daha bekarken fark etmiştim. Bence herkeste var belirginliği kişiden kişiye değişir
Bazen çok belirgin bazende yok gibi. Açıkçası siz söyleyene kadar neden olduğunu hiç merak etmemiştimDaha once yoktu ama 2 3 aydir farkindayim hormanel bozukluklardan dolayi olabilirmj acaba sizde belirginkigi nasildi?
Siz gebelik işini çok kafaya takıyorsanız psikolojik olarak bile çıkmış olabilir.Bende gittim2 kere ultrasonla bakildi ama yoktu bisi 4 5 kere idrar testide yaptim oda negatif cikti ama cizgiyi anlamadim neden var gebelikte olusuyomus genellikle ama kafam cok karisik bilmiyorum
Ben arastrdim sadece hamilelikte ortaya cikiyo denildigi icin cok kafama taktim ama hala bi cevap bulamiyorummm..Bazen çok belirgin bazende yok gibi. Açıkçası siz söyleyene kadar neden olduğunu hiç merak etmemiştim
Daha önce de konu açmış mıydınız? Ne kadar çok okudum bu tarz konu burda. Bence takmayın artık kafaya hamile değilsiniz. Psikolojiniz bozulur böyle.Evet istemedigim icin iki bucuk aydir yaklasik bu durumdayim 2 kere uktrasonsan bakildi 8 haftalik olmasi lazimdi baktirdigimda olsaydi gozukurmuydu sizce 4 5 kere idrar testi yaptim hepsi tek cizgiydi ama neden boyle oldu anlamadim cizgi kafami cok karistirdi 2 aydir adette gordum pihtili yogun bi sekilde ama normalde tam gunumda olurken 2 aydir 5 gun gecikmekte
Hamile değilken vardi bende o çizgi şuan hamileyim ayni sekilde duruyor bence gebelikle ilgisi yokMerhaba hamile degilim 2 kez uktrasonda bakildi gebelk yok dendi 4 5 kez idrar testi yaptim hepsi negatif cikti 2 kez de adet oldum ama gunum gecikti gibi oldu pihtili ve yogun sekilde ama gobek deligimden vajinaya uzanan bi cizgi var kahverenginde daha once farketmemistim bu durum sadece gebelerdemi ortaya cikar normal bir kisidede olma ihtimali varmi acaba cevao verirseniz cok tesekkur ederimm.
Hamile değilken vardi bende o çizgi şuan hamileyim ayni sekilde duruyor bence gebelikle ilgisi yok
Hamikelik belirtisi olma ihtimali olmus olabilirmi acaba hamile kaldiktan sonra suan hamilesiniz ve var diyosunuz ilk aylarda cikmis olabilirmi sizce?Hamile değilken vardi bende o çizgi şuan hamileyim ayni sekilde duruyor bence gebelikle ilgisi yok
Hayir daha ilk defa boyle bi komu actim dusun dusun kafayi yiyecegim o yuzden danismak istedim benim durumumda olan baska biri daha varmi acaba diye xunki testler negatif cikmasina ragmen boyle bi cizgi var hic olmayan birseydi ilk defa gordum kafam cok karistiDaha önce de konu açmış mıydınız? Ne kadar çok okudum bu tarz konu burda. Bence takmayın artık kafaya hamile değilsiniz. Psikolojiniz bozulur böyle.
Hamile değilken vardi bende o çizgi şuan hamileyim ayni sekilde duruyor bence gebelikle ilgisi yok
E diyorum ya bekarligimdan beri bende varCanim senden birsey rica etsem kontrolun olursa eger bir daha dogumundan once doktoruna sorabilme gibi bi sansin olabilirmi senden rica etsem acaba boyle boyle bir durum varmis diye hani belki size bilgi verebilir ben daha once gititm ama bana bi bilgi verilmedi desen bu cizgi hamilelik disinda olabilirmiymis cok sevinirim gercekten cok yardimci olmus olursun bana
Anladımm canim ama bi doktordan duymak mesela seninde icini rahatlatmazmiydi?☺E diyorum ya bekarligimdan beri bende var
Yani ben açıkçası bunu sormaya çekinirim ne alaka diycek adamAnladımm canim ama bi doktordan duymak mesela seninde icini rahatlatmazmiydi?☺
Ilk zamanlardan yani belli belirsiz bir çizgi vardı.karnım büyüdükçe çizgi koyulaştı..ilk öğrendiğimde 1 buçuk aylıktı diye hatırlıyorumHamileligin kacinci ayindan itibaren belirginlesti acaba?
Anladim canim sence 4 5 defa yaptigim idrar testin yanilma ihtimali olabilirmi? Olamaz herhlde degilmi cubki hepsi negatif sonuctuIlk zamanlardan yani belli belirsiz bir çizgi vardı.karnım büyüdükçe çizgi koyulaştı..ilk öğrendiğimde 1 buçuk aylıktı diye hatırlıyorum
Döllenme çok yeniyse bazen doğru sonuç vermiyor.Çizgi çıkmayabilir.En kesin sonuç kan tahlili ile olur..Anladim canim sence 4 5 defa yaptigim idrar testin yanilma ihtimali olabilirmi? Olamaz herhlde degilmi cubki hepsi negatif sonuctu
2 bucuk ay olduDöllenme çok yeniyse bazen doğru sonuç vermiyor.Çizgi çıkmayabilir.En kesin sonuç kan tahlili ile olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?