• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Göbek deliği kızarıklığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aslyek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2025
20
1
1
25
Selam kızlar bebeğim 4bucuk aylık göbeği kırmızı ve sanki çok az akıntılı bu gün temizlemedim ve yapışmış bir şekildeydi göbeği düştüğünde normaldi ikinci ay civarında bu şekilde oldu sizce neden olabilir yardımcı olabilir misiniz oktorlar temizleme ilaçları verdi yaşlı kadınlar büyüyünce geçer göbeğini kısa kesmiler diyorlar

Selam kızlar bebeğim 4bucuk aylık göbeği kırmızı ve sanki çok az akıntılı bu gün temizlemedim ve yapışmış bir şekildeydi göbeği düştüğünde normaldi ikinci ay civarında bu şekilde oldu sizce neden olabilir yardımcı olabilir misiniz oktorlar temizleme ilaçları verdi yaşlı kadınlar büyüyünce geçer göbeğini kısa kesmiler diyorlar
Göbek düşmeden yıkamış mıydınız ilk günler

Göbek düşmeden yıkamış mıydınız ilk günler
Göbek düşmeden yıkamadik veya yıkamışta olabiliriz ama ilk iki ay böyle değildi bikeresinde içinde siyah şeyler var diye banyo sonrası bende temizlemiştim veya bebek yağı da içine kaçmış olabilir doktora gitik bu arada ama temizleme şeyleri verdi yine kızarıklığı geçmedi hatta bu gün yine doktora gitik temizleyemedim ve göbeği yapışmış şekildeydi ilaç ile açtık

Göbek düşmeden yıkamadik veya yıkamışta olabiliriz ama ilk iki ay böyle değildi bikeresinde içinde siyah şeyler var diye banyo sonrası bende temizlemiştim veya bebek yağı da içine kaçmış olabilir doktora gitik bu arada ama temizleme şeyleri verdi yine kızarıklığı geçmedi hatta bu gün yine doktora gitik temizleyemedim ve göbeği yapışmış şekildeydi ilaç ile açtık
Göbeği kurumadan,düşmeden yıkandığı zaman maalesef su veya benzeri şeyler kaçınca ileri dönemde enfeksiyon olabiliyor. Göbek deliğini yakma işlemi var. Yeniden Bi doktora gösterip çözüme ulaşın derim.

Gebe okulunda öğrendiğim gibi uyguladım ben de. Göbeği düşmeden yıkamadım. Hatta düştüğü gün bile yıkamadım iyice kurusun diye. Ertesi gün yıkamıştım.

Ama bazen doğum esnasında göbek bağının bağlanmasından da kaynaklı sorun olabiliyormuş.

Back
X