• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek deliği

rumsum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
893
917
128
37
Doğum yaptıktan göbek deliğim bi tuhaf oldu üst derisi deligin üzerine sarkar gibi :( nasıl eski haline döner bi fikri olan var mı? Doğum yapanlar sizinde böyle oldu mu

merhaba benim ilkinde değil ama ikinci doğumda gbek deliğim biraz içeri doğru çukurlasştı deforme oluyoruz tabiolağan şeyler

Benim de en büyük korkum bu : ) Zaten karnım insanlıktan cıktı bi de deliği kaybetmek istemiyorum : )

bende böyle bişi olmadı ama epey kilo kaldı 7 senedir halen 4 aylık hamile gibi göründüğüm için göbek hala gergin :KK48:

deri sarkması olduysa toparlanması zor diye biliyorum :(

kafaya takmayın anne olmak bu açığı kapatıyor zaten

Çok fazla çatlama olduysa olabilir.Çatlak yoksa göbek gerginleştirme videoları var o hareketler iyi gelir.

biraz yapıylada ilgili oğlumda hiç çatlamadım sarkmadım karnımda küçüktü doğumdan sonrada genkız göbeği gibiydi ama kızımda kamyon lastiği gibi yarıldım resmen birde benim karnım aşağı doğru sarktı az daha beklese yırtılmalar olabilirdi diyor doktor doğumdan sonrası çok köyüt görünüyordu ama kilolar gittikçe büzüşme sarkma vs kalmadı sadece çatlakların beyaz izleri var onlarda çamaşırın içinde kalıyor nerdeyse uzaktan baksan anlaşılmaz ..doğumdan hemen sonra toplanmayı beklemeyin arkadaşlar vücut bir yılda ancak kendini buluyor

Back
X