Kızlar merhaba

Ben yaşadığım problemi sizinle paylaşmak istedim umarım sizede çare olur

evlenmeden önce göbeğim sürekli düşerdi otururken ani kalksam ,çok merdiven çıksam ,yada topluklu ayakkabı giysem yürüyemez hale gelirdim karnımın sancısından.Sırtüstü yatıp göbeğime bastırarak dinlenince geçerdi.(bu arada elimi bastırdığımda göbeğimde değilde göbeğimiz sol tarafında kalp atar gibi damar atardı ordan anlayabilirsiniz)evlendim ilk 2 yıl çocuğumuz olmadı ama dr hiçbir sorununuz yok dedi eşimde bende test yaptırdık.Hatta ben laporoskopi yaptırdım rahim filmi çektirdim hepsi temiz çıktı.klomen kullandım çatlatma iğnedi yaptırdım her ay ama yok 1 yıl geçti yine olmadı

Doğal yollarada başladım soğan kürü incir kürü havuç kürü hepsini yaptım ama evliliğimizde 3 yıl olmuştu hala olmadı

Doktorlar göbek düşmesi diye bir kavram olmadığını söylüyor hatta gülüyorlar bu duruma.En son eski mahalle ebesine sordurdum adeti bitince gelsin demiş, teyzeye gittim göbeğin düşüyorduysa ondandır dedi.Yatırdı sırtüstü eliyle göbeğini sıvazlayarak düzenledi göbeğimi yarım saat felan devam etti.(Göbeğimi düzledikten sonra birdaha o sancıyı hiç yaşamadım) sonra ilişkiye girmeden önce kiremiti ısıtıp kaynar sütün içine koyup buharına 15 dk vajinamı tutmamı söyledi yumuşatırmış o.Biraz zahmetli olduğundan 1 kez yaptım.O ay zaten adetim yeni bitmişti diğer ayda adet oldum.İyice umudum kalmamıştıki ebeye gittikten sonraki 2.ay hamile olduğumu öğrendim ve şuan kızıma 4 aylık hamileyim :) sonuç olarak dr.lar bilmiyorlar ama eskiden doğum yaptıran mahalle ebeleri çok iyi biliyor ve anlıyorlar sizi. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah.