Göbek eritici kür.

Nihansu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
20
16
3
27
Sizin de göbek şikayetiniz mi var?

Yalnızca gece yatmadan yarım saat önce yiyeceğiniz bu kür ile bir kaç ayda dümdüz bir karına sahip olabilirsiniz :)) tabi ki 1 ay boyunca her gece yiyeceksiniz.

Malzemeler;
-3 çorba kaşığı yoğurt
-1 çay kaşığı pul biber
-yarım limon

Bu üç malzemeyi de karıştırın ve her gece yatmadan yarım saat önce tüketin :) İyi şanslar~

gittiğim akapunktur uzmanı bunu bana kabızlık şikayetim için verdi canım.

Neden direkt göbeğe etki ediyor? Bir başka arkadaşın dediği gibi kabızlığı tersine çevirdiği için mi? Bu arada bu bilginin kaynağı nedir paylaşırsanız sevinirim

Neden direkt göbeğe etki ediyor? Bir başka arkadaşın dediği gibi kabızlığı tersine çevirdiği için mi? Bu arada bu bilginin kaynağı nedir paylaşırsanız sevinirim
Ben doktor değilim bilmiyorum.Ben yalnızca bir sayfada gördüm ve uyguladım,işe yaradığını gorünce de paylaşmak istedim. :))

Ben doktor değilim bilmiyorum.Ben yalnızca bir sayfada gördüm ve uyguladım,işe yaradığını gorünce de paylaşmak istedim. :))

Teşekkürler paylaştığınız için ancak bu kür herkes de aynı etkiyi yaratmayabilir. Geçenlerde sorgusuz sualsiz sarmısak turşusu kürünü yapmaya başlamıştım baktım olmuyor ve sağlıksız artık o kür salatalarıma sos olmuş durumda :) siz yine de kaynağı görürseniz paylaşın derim ya da en azından uygulayacak olanlar deneyimlerini paylaşırsa mutlu olurum

Denemekten zarar gelmez :) Başkasının diyeti de başkasında aynı sonucu göstermez diymi? Ama insanlar diyetlerini paylaşıp öneri de bulunmuşlar,ben de nitekim öneriyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…