- Konu Sahibi bebegim123
-
Bende de aynı problem var, muhakkak mekik gerektiriyor.
Vücudu hareket ettirmeden bunların bizi bırakacagı yok.. Günde 5 dk'mızı ayırıp mekik çekersek bu sorun ortadan kalkacak diye düşünüyorum..
ahhh o göbekler....52 kiloyum ama kocaman bi göbeğim var 3 haftadır mekik çekiyorum bakalım nolucak
Bende de aynı problem var, muhakkak mekik gerektiriyor.
Vücudu hareket ettirmeden bunların bizi bırakacagı yok.. Günde 5 dk'mızı ayırıp mekik çekersek bu sorun ortadan kalkacak diye düşünüyorum..
Benmde göbeğim var ne yaptıysam gitmio çıldırıcam vallahi. 170 boyum var 60 kilodayım yediklerimi bi bilseniz. çok az yiorum ama göbeğim var . Hadi göbeği geçtim yanlarımda iğrenç bi görüntü oluştu bel simit bölgesi denio onada. Göbek bi nebze o yanları nasıl eriticez. Masa başı işim var akşama kadar oturuyorum bu işe girdim oluştu bunlar daha önceden yoktu. Ne yaptıysam gitmedi. Akşamları mekik çekiorum ama bi yandanda kasa dönüşcek diye korkuyorum yahu bu göbek için başka kalıcı bi formul çıksa ne güzel olur. çıtırdayan köpük duydum sürüyomuşsun güya zayıflatıomuş. Eminde olamıorum doğrumu acaba die. Kullanan arkadaşlar varmıki yada başka önerileri olan.. Ya eylüll de evlencem gelinliğin için de yağ deposu gibi görünmek istemiyorummne olur yardım edin banaaa
pilatese başla canım iki ayda sonuç alırsın karın süper oluyor taş gibi eskiden spora gidiyordum şimdi öğrendim ebru şallının videolarıyla yapıyorum karınım yanlarım dümdüz oldu alt karın ,üst karın ,bütün abdomenler çalşıyor bir süre sonra o yağlar gidiyor sıkışıyor orası bende kalça basen problemi var şu an onun için devam ediyorum bide hastalık gibi birşey oluyor bu pilates yapmadan duramıyorsun bide biraz kilo vermeslisin canım bende 1.70 e 60 kiloyum şu an diyettetim 55 falan olursan süper olur ben öyle yapıcam hedefim o göbek gitti pilatesle karnım süper şu an bide basen gitse süper olucak ,kesnlikle pilates çözümün ,ben güzellik merkezlerindeki o tarz uygulamalra inanmıyorum öyle olsa kimse spora gitmezdi zaten spor kesin çözüm.
bende 22 yaşındayım göbeğim vardı şimdi eser yok dümdüz oldu şekilde çıktı :)yeşil çay içerek zayıfladım ben yoğurtta yedim birazda sporla oldu bu kadar akşam yemelere dikkat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?