Göbek Eritmek İçin Liste Önerisi

Bende de aynı problem var, muhakkak mekik gerektiriyor.

Vücudu hareket ettirmeden bunların bizi bırakacagı yok.. Günde 5 dk'mızı ayırıp mekik çekersek bu sorun ortadan kalkacak diye düşünüyorum..

ewet haklısın .!!

ahhh o göbekler.... 52 kiloyum ama kocaman bi göbeğim var 3 haftadır mekik çekiyorum bakalım nolucak

3 haftadır bi fark görmedin mi canım ?

Bende de aynı problem var, muhakkak mekik gerektiriyor.

Vücudu hareket ettirmeden bunların bizi bırakacagı yok.. Günde 5 dk'mızı ayırıp mekik çekersek bu sorun ortadan kalkacak diye düşünüyorum..

Evet katılıyorum. Mekik %100 çözüm. Ben çok faydasını gördüm.

bende televizyonda görmüştüm bacağın üst kısmında tümsek oluşuyo ya iç yumuşak bölgede hem onu eritiyo hemde göbeği çalıştırıyo..

kalıncana don lastiği denen lastikten alıyosunuz yarım metre 1 metre arası önemsiz zaten uzunluğu hani derler ya bacakları omuz hizasında açıyoruz diye ayakta dururken... şimdi yere sırt üstü yatıyoruz ve bu lastiği kalça genişliğimizde bağlıyoruz ayaklarımızı geçirdik mi? geçirdik.. dizleri kırıyoruz önce pozisyon alabilmek adına (aynı dizleri kırarak mekik çekmek için durduğumuz gibi).. kafamızı yerden hafifçe kaldırıyoruz 3 cm hafada dursa yeterlidir.. şimdi kafa artık hiç inmicek bu da göbek kaslarını çalıştırmk için yaptığımız bişi olcak yere basan ayaklarımızı 90 derece kaldırıyoruz tabi dizler kırık vaziyette ve o lastiği bacak yardımıyla genişletmeye çalışıyoruz 15 kere yapıp yarım dakika dinlenin 3 kere yapın.. kafa yukardayken dirseklerimizi yere denge unsuru olarak koyuyoruzki sendelemeden boyun fıtığı olmadan sporumuzu yapalım.. ama buna başlamadan önce ısınmak gerekiyo boynunuzu çevirin belinizi çevirin güzel güzel.. ve son olarak gün de 100 kere mekik çekmek yağları eritmez tersine sıkılaştırıp kalıcı hale sokar benim gayet fit kiloca zayıf ama görüntüde şişko olan arkadaşım var kasları yüzünden aman dikkat... hepinize erimiş göbekler fit bir beden diliyorum ... :)

Kızlar bende sizin gbiyimm boyum 1,60 kılom 45 su bıle ıcsem gobegım şiş kollarım ellerım bacaklarım ıp ınce ama ne varsa şu gobegım aynen hamıle gıbı oluyorum bırtek sabah olmuyo oda ılk uyandıgımda sonra cay bıle ıcsem bı cıkıo pant.dan sarkıo resmenn puffffffff

arkadaşlar kardiyo çalışmaları olmadan mekik tek başına bir işe yaramıyormuş, benım de az bi göbek ve belde yağlanma var spor hocam günde 10 dk koşsan hepsi erir dedi..mekik kasları çalıştırıp şekil verıyor asıl olan yürüyüş ve koşma...

Benmde göbeğim var ne yaptıysam gitmio çıldırıcam vallahi. 170 boyum var 60 kilodayım yediklerimi bi bilseniz. çok az yiorum ama göbeğim var . Hadi göbeği geçtim yanlarımda iğrenç bi görüntü oluştu bel simit bölgesi denio onada. Göbek bi nebze o yanları nasıl eriticez. Masa başı işim var akşama kadar oturuyorum bu işe girdim oluştu bunlar daha önceden yoktu. Ne yaptıysam gitmedi. Akşamları mekik çekiorum ama bi yandanda kasa dönüşcek diye korkuyorum yahu bu göbek için başka kalıcı bi formul çıksa ne güzel olur. çıtırdayan köpük duydum sürüyomuşsun güya zayıflatıomuş. Eminde olamıorum doğrumu acaba die. Kullanan arkadaşlar varmıki yada başka önerileri olan.. Ya eylüll de evlencem gelinliğin için de yağ deposu gibi görünmek istemiyorumm ne olur yardım edin banaaa

pilatese başla canım iki ayda sonuç alırsın karın süper oluyor taş gibi eskiden spora gidiyordum şimdi öğrendim ebru şallının videolarıyla yapıyorum karınım yanlarım dümdüz oldu alt karın ,üst karın ,bütün abdomenler çalşıyor bir süre sonra o yağlar gidiyor sıkışıyor orası bende kalça basen problemi var şu an onun için devam ediyorum bide hastalık gibi birşey oluyor bu pilates yapmadan duramıyorsun bide biraz kilo vermeslisin canım bende 1.70 e 60 kiloyum şu an diyettetim 55 falan olursan süper olur ben öyle yapıcam hedefim o göbek gitti pilatesle karnım süper şu an bide basen gitse süper olucak ,kesnlikle pilates çözümün ,ben güzellik merkezlerindeki o tarz uygulamalra inanmıyorum öyle olsa kimse spora gitmezdi zaten spor kesin çözüm.

plates için video lazım cnm ya tek başıma yapamıorum ki bunun için ebru şallı nın videolarınımı öneriosun hangi siteden takip ediosun tatlım. bide plates kas yapmaz değilmi. bazılarndan duyuyorum bıraktığınız zaman kaslar su torbası gibi oluyor demişlerdi ne kadar doğru acaba

Son düzenleme:
soryu yanlış sordum daha doğrusu yağları kasa çevirmez dimi demek istedim. bazı arkadaşlar bana platesi bırakdığın zaman kaslar su torbası gibi oluo dedi ne kadar doğru acabaaa ben kalıcı bi zayıflık istiorum sonra zayıflıyım derken bıraktığımda su torbasına dönüşmem inşallah

bende 22 yaşındayım göbeğim vardı şimdi eser yok dümdüz oldu şekilde çıktı :)yeşil çay içerek zayıfladım ben yoğurtta yedim birazda sporla oldu bu kadar akşam yemelere dikkat ettim

benimde öyle üc cocuktan sonra tamamen göbek kisminda yaglanma oldu ve dogum kilolarimi tam atamadim dahala ugrasiyorum biz bayanlarin isi cok zor :) spor da yaptim diat de yaptim ama problem bölge karinsa herseferinde yine yaglaniyor..........bende burda diat listesi ariyorum hepinise klay gelsin kizlar

bende 22 yaşındayım göbeğim vardı şimdi eser yok dümdüz oldu şekilde çıktı :)yeşil çay içerek zayıfladım ben yoğurtta yedim birazda sporla oldu bu kadar akşam yemelere dikkat ettim

selam, tam olarak ne yaptığını yazar mısın? yeşil çay şekersiz değil mi?

kısa sürede kilo verdiren diyet, bir gün sadece haşlanmış tavuk, diğer gün haşlanmış sebze, diğer gün meyve ( üzüm incir muz hariç), diğer gün salata (yağsız) , diğer gün haşlanmış patates (sadece tuz ekilebilir) bu yiyeceklerin sıralamasını siz isteğinize bağlı olarak yapabilirsiniz..ekmek asla yok..o günün yiyeceğini sınırsız yiyebilirsiniz ama başka birşey yiyemezsiniz..su içilmeli bol bol, başka içecek yok...umarım faydalı olur ben denemiştim ama kalıcı çözüm değil sonrasında yemenizi düzene sokmalısınız..

arkadaşlar göbek eritmek için kalça eritmek için özel diyet listesi yok.yaptığımız en büyük yanlış ta diyet yapmak zaten diyeti bırakır bırakmaz hoopp kiloları geri alıyoruz sonra tekrar diyete giriyoruz kısırdöngü bu sonunda ne oluyor elimizde bozuk bir metabolizma çatlaklar kilo vermeyen bir vucut kalıyor
yapmamız gereken tek şey sağlıklı beslenmek işlenmemiş gidalar yemek bol sebze meyve et süt ürünleri tükemek kötü karbonhidratlara tatlılara veda etmek fabrikaların çalışmadığı devirlere geri dönmek:) nefsimizi terbiye etmek gerekirse yarım tabak yemek bol salatayla öğünü bitirmek..midemizin üçte birini yemek üçte birini su üçte birini ise havayla doldurmak böyle bir hadis te vardı sanırsam
bendede göbek sorunu var ama yıllardır kilo çok oynamaz sabittir yedikerlime bu şekilde dikkat etmeye başladım bunu hayat tarzım haline getireceğim. bu saydıklarımı yemekten kormayın az yemeğe vucudu alıştırmayın. akşamları hergün 40 dakika bisiklet çevirmeye başladım göbeği eritmek isteyenler mutlaka kardiyo çalışması yapmak zorunda ayrıca ilk on gün kardiyodan sonra bi gün ağırlık çalışması bi gün kardiyoya geçeceğim başka türlü gitmiyor göbek ..evt ben de yeşil çay ve yoğurt tüketimimi arttırdım çünkü metabolizmayı hızlandırdığı kanıtlanan tek içecek bildiğim kadarı ile yeşilçay ayrıca baharatlar. yoğurt ise yapılan araştırmalara göre içerdiği cla ile göbek bölgesinin yağlarının erimesine yardımcı oluyor bende besin takviyesi olarak ayrıca cla tüketmeye başladım.ayrıca l cartine ısmarladım kardiyodan önce kullanacağım sporu hayatımızdan çıkarmamamız lazım önemli olan kilo vermek değil sıkı vucuda kavuşmak sağlıksız zayıflamanın oramızın buramızın sarkmasının ne anlamı var.. sıkı vucutlu balık etli bir hanım bana daha bile güzel geliyor diğer hanımlardan öptüm hepinizi şekerler benim hayat tarzım bu olacakk...bu yaşıma dek bunu anladım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…