• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek Eritmek İçin Liste Önerisi

yoğurt ama light olucak ve sade yenecek yemek yanında yiyenlerde var ama bence ara öğün olarak yenmeli light

Bende de aynı problem var, muhakkak mekik gerektiriyor.

Vücudu hareket ettirmeden bunların bizi bırakacagı yok.. Günde 5 dk'mızı ayırıp mekik çekersek bu sorun ortadan kalkacak diye düşünüyorum..

ahhh o göbekler....:37::37: 52 kiloyum ama kocaman bi göbeğim var 3 haftadır mekik çekiyorum bakalım nolucak

ben 4 aya hafta da 5 gün spora gittim ve her gün 300 den aşağı mekik çekmiyordum
emin olun ki tek başına mekik bir işe yaramıyor (benim göbeğim fazla)
demem o ki:ekmeği kızartmayı bu gibi şeyler kesilmediği sürece gitmiyor bizzat denenmiştir
ama ablam 50 kilo neredeyse benim kadar göbeği var ekmeği onu bunu da keserse hepten zayıf olacak
kısacası çok bela bir şey şu göbek:8::8:

...Arkadaslar Bölgesel kilo vermenin hiç ama hiçbir yolu yok. Yani mekik çekiyim karnım erisin, koşu yapayım basenlerim küçülsün gibi mantık kurmayın. Çünkü maalesef vücut böyle çalışmıyor. Bu tamamen "genetik". Her insanda farklılık gösterir. Kimisinde yaglar birikmeye basen bölgesinden başlar ve en son oralar erir genelde, kimisinde karın çevresinde. Bunun için yapılacak birşey yok. Sizin kalıtımınızdan ötürü karın çevresindeki yağlar en son yanıyor olabilir. Sabredip diet+spor a istikrarlı bir şekilde devam etmelisiniz. Yüzlerce mekik çekerek kendinizi heba etmeyin boşuna bir işe yaramacaktır :) Onun yerine en büyük kaslar olan bacakları kullanın(koşu, bisiklet vs) ki daha fazla enerji yakabilesiniz.
Kolay gelsin. :)

ben mekik cekiyorum tabi tek basina mekik degil aldigim mekik aletinin yaninda werilen bi cd wardi ondada baya guzel hareketler war icinde,,,gercekten 1 hafta falan oldu yapali simdiden bi farkini görüyürum,,tabi yediklerimede dikkar ediyorum gece biseyler yememeye gayret ediorum insallh tamamen kurtulurumm bu basbelasi göbekten:49:

canım peki günde kaç tane mekik çekiyorsun? mekiği dizlerini kırıp boynunu öne çekerek mi yapıyorsun?

canım günden güne değişio bazen 50 bazen 100 bazen 300...dizlerimi kırıp yarım mekik çekiorum..resmen 4-5 haftalık hamile gibiyim..otobüste minübüste biraz karnımı tutsam falan millet hamile diye yer verir o derece yani :1::49:

arkadaşlar platesinde göbek yağlarını eritmek için hareketleri var ben denedim süper dümdüz bir görünüm sağlıyor ebru şallının programında görüp yapıyordum sizde deneyin mekikle harcadığınız zamanı bırakın plates yapınsüper birşey:34:

hareketlerin isimlerini yazabilir misin?

hundered, criss cross benim bildiğim ve yapmaya çalıştığım hareketler, diğerlerinin de isimini öğrenirsem yapmaya çalışırım..

mekik çekmek gercekten ıse yarıo ama bıraktın mı hemen göbek fırlayıverıyor... baska czm yok.... kılo verdıkce karnınız ınıyor fakat bıkaç gun sonra tekrar doluyor.... anlamadım gıttı....

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X