Konuyu sağlık bölümüne yazmak istedim ama bu durum hakikaten bana dert olduğundan burayı tercih ettim.. Sanırım herkes öyle yada böyle bi yerden bu göbek kayması denilen illeti duymuştur.. Bende öyle duymuştum başıma geleceğini hiç düşünmeden.. Geçen yıl yemek sonraları oluşan mide bulantım ve halsizliğimden dolayı bi dahiliye uzmanına gitmiştim.. bütün tahlillerimin temiz çıkması üzerine sağolsun dr um yat bakalım dedi.. hiç duymuşmuydun eskilerden halk arasında göbek kayması diye bişe dedi.. evet dedim ama bendeki durumun o olduğu hiç aklıma gelmemişti.. ve evet göbeğim ciddi anlamda kaymış ve bi türlü yerine gelmiyo. ne yediğim yemekten tat alıyorum ne hayattan.. sürekli bir mide bulantısı halsizlik.. son zamanlarda da özellikle geceleri sırt ağrısıyla uyanmaya başladım.. ne yapacam ben birkaç çektirme girişiminde bulundum ama teyzeler yeri su toplamış dedi.. göbeğim bildiğiniz midemin altında atıyo.. ve hala midem bulanıyo.. varmı bildiğiniz kızlar bu durumla ilgili.. birde eğer aynı şikayetleri taşıyorsanız benim kadar geç kalmayın.. gerçekten hiç aklına gelmiyor insanın..
Geçmiş olsun benim başıma geldi geçen aylarda,yan komşum kurtardi sağolsun sayesinde günlerce çektiğim bulantı kusma bitkinlik bu yuzdenmis geçti çok şükür
Cok gecmis olsun.bende degilde ablamds olurdu surekli ve bizim bu islerden anlayan komsu akraba cok olunca rahatlikla cozulurdu mesele.agir kaldirmaktan oluyormus genelde.bence isin ehlini bulun bir an once.bi kac kez gidip gelince halloluyordu ablamin tedavisi...
neden oldu nasıl oldu hiç hatırlamıyorum .. tek bildiğim uzun süredir bu halde olduğum ve hiç aklıma bu durumun olabileceği ihtimalinin gelmemesi..
çok kötü gerçekten..
yinede hepinize tşk ederim..
Nasıl geçtiğini yazamadim bağlantım dondu kusura bakmayin....bir havluyu bildiginiz gül böreği şeklinde kıvırdık tam gobegimin deliğinin olduğu yere koyup yüz üstü dümdüz yattım bi yarım saat,daha sonra damar atmasi denen şeyi tam gobegimin ortasında hissettim ve kalktım,çok şükür o andan sonra tüm sıkıntım bitti,umarim işe yarar,tecrübeyle sabittir...geçmiş olsun