Bebek Beslenmesi Göbek te fıtık var

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mermershn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
245
349
53
33
Merhaba kızlar bir buçuk aylık bir bebeğim var geçenlerde doktora götürdük göbeğinde fıtık olduğunu söyledi Üç ayda bir kontrole getirin dedi bir yaşına kadar düzelme ihtimali var dedi göbek fatı tehlikeli bir şey değil bu yüzden ameliyata gerek yok dedi başından böyle bir şey geçen var mı aynısı size de söylendi mi yoksa tekrar başka bir doktora mı götüreyim

Merhaba evet göbek fıtığı duzelebilir. Gozlemleyeceksiniz. Benim oğlumda kasik fitigi vardı ve ne yazık ki operasyon olmadan duzelemeyecegini ve ilerleyen aşamalarda riskli olabilecegini söyledi doktorlar ve biz de ameliyat olduk. 1 aylikti. O ara da sünnet de oldu. Korkma zamanla duzelecektir.

İnşallah rabbim hepimizin bebeklerine şifa versin sağlık versin ... Sizede çok gecmiş olsun Allah size bağışlasın yavrunuzu

Google amcaya sor. Üşengeçliğimden yazamicem şimdi. Benim 7 yaşında oğlumda var. Bir kaç ay önce göbek geliri fındık kadar çıkıktı. İnternete baktım, ilerlemedikçe ameliyat yok. Ama doğumsal olanlar nolur bilmem. Çarşamba dra götürecek eşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…