Göbek ve bacaklar erimiyor!

dontt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
323
2
46
Ankara
Merhaba herkese, 60 kilodan 55 kiloya düştüm 2 ayda bir çok yöntem deneyerek.. Bu işe başlarken bacaklarımın üst bölgesinden, göbeğimden ve belimin genişliğinden şikayetçiydim şuan maşallah üçüde yerinde gitmek bilmiyorlar! Giden sadece gayet memnun olduğum kalçam ve göğüslerim, yani zarardayım :):) Kemiklerim iri olduğundan sanırım belim incelmez ama bacak ve göbek MUTLAKA GİDECEK, GİTMELİ.. Diyet yapınca diğer bölgeler eridiğinden evde hareket yapmam gerek sanırım göbek ve bacaklar için, önerebileceğiniz hareketlere ihtiyacım var. Mekik demeyin bir işe yaramıyormuş :50:

Edit: 1.65 boyunda 17 yaşındayım

Son düzenleme:
canım aynı sorun bende de var bacak ce kalça ve göbek şşin kötü tarafı benim baldırlarımda çok aşırı şişko bot felan giyemiyorum y,ne senin boyun uzunmuş bende boy da yok durumum vahim yani bacak hareketleri yarım mekık ve ıkı bacak kaldırma sabit bi yere durup. bacağı en yükseğe kaldırma gibi hareketler var onlar eritiyo bak bence onları denemelisin ben denediğim zamanlar etkisi olmuştu aynı zamanda yürüyüş ama tempolu acayip bacak eritiyo :51:

17 yaşında dağları eritirsin müzikle yapılan tempolu egzersizler işe yarıyor. Düşük bel ve dar pantolonlar göbek ve belde her nasılsa şekli, bozuyor dikkat

Back
X