al bendende o kadar.hic gobek sorunum yoktu.Kelin ilacı olsa başına sürermiş benim kız 8 yaşında ama bi göbek var bende 6 aylık hamile gibiyim
Hastanelerde dolmuşlarda hamileyim sanıp yer veriyolar
diyetisyenede gittim olmadial bendende o kadar.hic gobek sorunum yoktu.(
Benimde yoktu ilk dogumumda dal gibiydim sezaryanlı oldugum halde ikincide hem kilo hem gobek kaldıal bendende o kadar.hic gobek sorunum yoktu.(
Ben anlamıyorum bu diyetisyen olayınıdiyetisyenede gittim olmadi
Benim kızım da beş yaşındaKelin ilacı olsa başına sürermiş benim kız 8 yaşında ama bi göbek var bende 6 aylık hamile gibiyim
Hastanelerde dolmuşlarda hamileyim sanıp yer veriyolar
aslinda benimde gittigim diyetisyen icime sinmedi.listeyi verdi e bidaha nezaman geleyim dedim.bir ay sonra gel istersen dediBen anlamıyorum bu diyetisyen olayını
3 aydır özel bir hastanenin diyetisyenine gidiyorum
İki haftada bir çağırıp beni tartıyor ve aynı diyet listesini verip yolluyor
Sırf tartılmak için ayda 150 lira verip yarım gün işimden gücümden oluyorum
Hepsi böyle mi diyetisyenlerin
alt gobek ust gobek hepsi var :) acaba gobek eriten yogurt madensuyu limonu karostirip icsemmi diyorumBenim kızım da beş yaşında
Alt göbek kaldı bende de
cok moral bozucu bir durum.stres yaptikca sanki daha cok buyuyor gobisalt gobek ust gobek hepsi var :) acaba gobek eriten yogurt madensuyu limonu karostirip icsemmi diyorum
En azından istersen demişaslinda benimde gittigim diyetisyen icime sinmedi.listeyi verdi e bidaha nezaman geleyim dedim.bir ay sonra gel istersen dedi
kilo verdinizmi bariEn azından istersen demiş
Benim hastane randevu zamanı bir gün geçse arıyor ne zaman gelecelsiniz diye
Üst göbekten bişey olmazalt gobek ust gobek hepsi var :) acaba gobek eriten yogurt madensuyu limonu karostirip icsemmi diyorum
cok uzuluyorum.hadi simdi kalin giyiniyoruzda yazin kabak gibi cikacak.herkeste gobeginde gobegin demiyomu dahada moralim bozuluyoBenimde yoktu ilk dogumumda dal gibiydim sezaryanlı oldugum halde ikincide hem kilo hem gobek kaldı
Vermek için değildikilo verdinizmi bari
hamileymissinde allah kurtarsin.bosver olan olmus artik hayirlisiyla dogumunu yapinca siki bir diyete girersinVermek için değildi
Sabit kalmak için
İlk hamileliğimde 30 küsür kilo almıştımda
O bişeye yaramıyoralt gobek ust gobek hepsi var :) acaba gobek eriten yogurt madensuyu limonu karostirip icsemmi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?