gobekbagi iltihabi acil yardimmm

yagmurcs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
131
15
33
35
Kütahya
  1. Mrb arkadaslar bebegim dogali bugun bir hafta oldu gobegi daha dusmedi ve az once iltihap gibi bisey olusmus oldugunu fark ettm bugun zafer bayrami oldugu icin doktorlara ulasamadim nasil bisey bu tehlikelimi bilgisi olan varmi

sarimsi bisey mi???
o normal yaa
koku filan var mi sislik?

1. Mrb arkadaslar bebegim dogali bugun bir hafta oldu gobegi daha dusmedi ve az once iltihap gibi bisey olusmus oldugunu fark ettm bugun zafer bayrami oldugu icin doktorlara ulasamadim nasil bisey bu tehlikelimi bilgisi olan varmi
canım benim bebğimde 4 aylık benim kzııznda 9. gün düştü... ve dediğin gibi iltihap gibi birşey gördüm hatta ağladığında kalkıp altından pörtlüyordu fıtık gibi... ve akmaya başladı.... kan falan varmı... ve kokla dayanılmayacak leş kokusu gibi kötü bir koku var mı yoksa eğer normal bir durum yani göbek düşmeye hazırlanıyor... ve bebeklerin göbeği hisssiz olduğu için acı hissetmiyor merak etme... kanaması olmadığı sürece şilik göbek çevresinde kızarıklık ve kötü koku olmadığı sürece korkma... bende doktora götürdüm güldü doktor bir şey yok normal dedi. göbek düştükten sonrada devam edecek kuruyup düzelcek ...telaş yapma...

temiz tut, su değdirme...bebeğin bezinin altında kalmasın göbeği... yani hava lamasına engel olacak bir şey olmasın...

Kenarı hafif sarı iltihaplı gibi oluyor düşmeye başlamadan önce.KÖtü kokulu akıntı,kanama yoksa alkolle silmeye devam edin yakında düşecektir.BEn doktorum beni bile korkutmuştu o görüntü.

Koku kizariklik falan yok sadece beyaz iltihap gibi bisey var gobek icinde. Kurumus baya ama oyle gorunce korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…