Göbekli Bayan!

ben bu aralar bir pasif jimmastik yaptıran biz cihaz için spor slaonuna gdiyorum. infrasnella diye. normalde 15 seans uygulanıyor ancak ben bir fırsat sitesinin sayesinde 8 seans aldım bir incelmem olmadı ancak spor salonunun çok tatlı bir ilgilisi var o fitness ile birlikte nrmalde bu cihazı uyguluyoruz fitnessin etkisini muazzam arttıryor dedi 2 beden incelme gibi rakamsal değerlerden bahsediyorlar. böyle pedler yapıştırıyor yağlı bölgelere titreşim vererek kasların kasılıp gevşemesini sağlıyor baya kasıyor kasları gerçekten bir de kızıl ötesi ışın veren bir bölümü var o da kası ısıtıyomuş sizler fitness de yaptıgınız için belki böyle bir cihaz işinizi görebilir ben yapmadıgımdan fayda göremedim yine de öğrediğimi paylaşmak istedim

mekik çekmen lazım canım bizim evde mekik çekme aleti var hacı yatmaz gibi yapıo senii .mesela bn asla kendm çekemezdm bu alet sayesinde rahat ettm 80tl ye nettensipariş ettikk aldık yaz nete mekik çekme aleti diye bence al

canım yapman gereken tek şey egzersiz !!!
şöyle ki ;imkanın varsa 30 dk koşu bandı yada normal yürüyüş
15x4 alt karın hareketi = yere uzan bacaklarını birleştir ve yukarı indir kaldır
15x4 üst karın hareketi= yere yat bacaklarını arala eller kulaklarda yarım mekik çek
15x4 sopa ile alt kalçadan itibaren sabit sağa sola dön;
15x4 eline 2 kg ağırlık al sağa sola dik durarak eğil 2 sağ el 2 sol el şişeye su falan doldur dambıl yoksa
ben bu şekilde göbeğimi 10 cm incelttim 1 ayda .
daha kolay bir yöntem yokum :2:

güzellik salonunda çalışan arkadaşım var.orda aletler var istenilen bölgeye ses dalgalarıyla uyguluyorlar ben göbek için gittim henüz bir seans uyguladım fakat mezure ile ölçtük uygulamadan önce ve sonra. 6/7 cm fark etti ama o anlık bi durummuş bu alet yağları sıvı hale getirip idrarla atılmasını sağlıyormuş.bakalım daha devam edicem inşallah kurtulurum şu göbekten

Back
X