Göbekli olmak ne Zor işmiş !

berlin8982

🌸
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
4.044
17.697
208
Herkese selam

Gebe arkadaşlar dilerim güzel bir gebelik geçirip bebeklerinizi kucağınıza alırsınız /alırız gebe kalmak isteyen arkadaşlarda inşallah en kısa sürede alırlar müjdeli haberi ...

Benim derdim , Vücut temizliği ve afedersiniz genital temizlik ! Her akşam duş mu alıyorum savaş mı yapıyorum belli değil ... hadi duş neyse ama genital temizlik (!) göbeğimden Hiç birşey göremiyorum , ayna koyuyorum onunla da beceremiyorum , küvete oturup aynayı karşıma koyuyorum , bir daha kalkamıyorum bir şekilde hallediyorum ama en geç 1 ay içinde şu an yapabildiğimi de yapamayacağım ... siz bu temizlik işini nasıl yapıyorsunuz a dostlar !? 65 kilo ile hamile kaldım 74 kiloyum daha da alacağımı düşünürsek , nasıl olacak bu iş bilmiyorum . Doğuma pasaklı mı gitçem ben yahu
oy ben nerelere gideyim !
Akıl akıldan üstündür , bir çare söylerseniz minnettar olurum

Canım bence utancını yenmelisin. Sonuçta Doğum esnasında da hemşire ve doktora görüneceksin. Bir kuaför kadına görünmüş olmak seni korkutmasın. Tertemiz oluyor insan

Canım bence utancını yenmelisin. Sonuçta Doğum esnasında da hemşire ve doktora görüneceksin. Bir kuaför kadına görünmüş olmak seni korkutmasın. Tertemiz oluyor insan
Ya canım sağol Yine pis pasaklı değilim ama çok zorlanıyorum , kendimi kescem diye de korkuyorum... hiç yapamazsam giderim napayım te Allah’ım yaa

Bacaklarımı epilatörle hallediyorum ama genital bende de büyük sorun. Göremiyorum dediğiniz gibi.. Bende utanıyordum ama zincirlerimi kırdım 3 aydır kuaföre gidiyorum inanılmaz rahatlık. 1 ay rahat ediyorsun. 3 hafta sonra bir daha gideceğim oradan da doğuma inşallah

Ben evlenmeden önce eşim için vücut tüylerini alabileceği bir alet almıştım eşim hiç kullanmadı:)))) ben kullaniyokul lazer epilasyona gitmeden önce :)) şimdi bende hamileyim jiletten oldum olası hep korktum o yüzden hiç kullanmadım bununla çok kolay hem bi yerini kesme derdi vs yok kullanımı çok rahat internette de bir sürü türü var ben Philips in 2 tür başlıklı olanını aldım ama başlıklarını hiç kullanmıyorum çok temiz ve çok dipten alıyor

Anaaaa hiç aklıma gelmedi ! Evet çok mantıklı :) sağol valla gülüm :) gerçi göremiyorum birşey ama jiletten yine daha güvenli en azından kendimi kesme derdim yok hay aklını seveyim

Benim bacağımda filan yok , zamanında lazere gitmiştim ama bir tek genital bölge o zamanda utancımdan yaptıramamıştım
Bir çok hamile bendeki tüyler geri geldi lazer olmasına rağmen diyor ama bende çok şükür olmadı o . Koca-karı yorumu belki ama ‘kız bebekte tüylenme olmaz , erkekte olur’ dermiş eskiler :) benim de kız
Ben de diyorum ki kendi kendime her seferinde evimden başka semtlerde farklı kuaförlere gideyim eğer gidersem eşimde gülüyor ‘ sen boşuna stres yapıyorsun burda neler görüyordur millet’ diyor bide Türkiye’de değiliz , hani burda insanlar bizim insanımız kadar dikkat etmiyor bi yandan o da haklı ama ben yine de çekiniyorum arkadaşın biri bu kıl tüy kısaltma aletinden bahsetmiş o da mantıklı

Anaaaa hiç aklıma gelmedi ! Evet çok mantıklı :) sağol valla gülüm :) gerçi göremiyorum birşey ama jiletten yine daha güvenli en azından kendimi kesme derdim yok hay aklını seveyim
Valla ben yaparken bakmıyorum yani ihtiyaç duymuyorum bittikten sonra gardrop kapağındaki aynanın önüne geçip arkamı dönuyorum aynaya eğilip bacak arqmdan bakıyorum tertemiz .sizin egilmeniz zor olur ama zamanla bi yöntem bulursunuz

Ne zor kadın olmak kardeşim ya ters dönmüş kaplumbağa gibiyim bildiğin

Ay yaa olsun ama yine de harika bişey . Valla ben o kaplumbağa gibi olacağım günleri heycanla bekliyorum:))
Allah en kısa sürede nasip etsin sana ve isteyen herkese biliyorum beklemenin ne demek olduğunu .. bizim de tüp bebek.
Geceleri uyuyamıyorum dönmek çok zor vs. Bazen offf diyorum sonra aklıma hemen her ay adet günlerimi beklediğim test yaptığım zamanlar geliyor ‘allahım affet töbe’ diyorum . Ne olursa olsun kabulüm . Dilerim en kısa sürede sen de tadarsın bu duyguyu, inanılmaz bir şey

Ben de 4 buçuk haftalık hamileyim b n de aynı şeyi söylüyorum çok erken ama ne uyuyabiliyorum ne bişey midem her gün daha kötü oluyo ama belirtiler olmayınca da korkuyorum sonra sukrediyorum

Ben de 4 buçuk haftalık hamileyim b n de aynı şeyi söylüyorum çok erken ama ne uyuyabiliyorum ne bişey midem her gün daha kötü oluyo ama belirtiler olmayınca da korkuyorum sonra sukrediyorum
Ay ne güzel ben 14.haftya kadar çektim mide bulantısı hayat durmuştu adeta . Sonra birden kesildi hemen hastaneye koştum birşey mi oldu acaba diye .. :) geçer hepsi merak etme . En keyifli dönem 3-6 aylık dönem . İlk 3 Ay bulantı , ağrı .korku .. son 3 ay yine insan ağırlaşıyor ama ortadaki 3 aylık süreç çok keyifli gerçekten :)
Senin bulantın varsa erken başlamış (midem kötü deyince aklıma direkt bulantı geldi ) benim tam 8+0 ‘da başladı 14.haftaya kadar aralıksız sabahtan gece yarısına kadar devam etti .. bu süreçte hep peynir ve ayran tükettim . Bide tuzlu çubuk bana yardımcı oldu sen de bi dene istersen :)
Ay çok heyecanlı , şimdi merakla beklersin sen kız mı erkek mi diye Sağlıklı olsun da !

Ben daha adet gecikmesi yaşamadan midem yanmaya başlayınca adete 5 gün kala test yaparak öğrendim şuanda da bulantılar ve koku hassasiyeti var ama rahatsız eden tüm belirtileriyle seviyorum melegimi. Aynen çok heyecanlıyız Rabbim nasip ederse hayırlı bir kız evlat istiyoruz ama elbet önce sağlık neticede oğlan da bizim kızda

Allah biliyor ya içimi bende hep önce sağlıklı sonra kız evlat ver Allah’ım diye dua ettim . Sonra tabi yine pişmanlık , ya erkekse ? Ya öyle söylediğimi hissederse ? Ya allah beni bununla sınarsa diye ... sonra dile getirmemeye başladım ama kalbim hala fısıldıyordu..
Sonra öğrendik ki , bir kız evladımız olacak Allah hayırlısını versin . Dediğin gibi evlat evlattır .

yaaa :) o gunleri animsadim ya :)
6.his kuvvetiyle aliyordum bende orayi artik nere denk gelirse :)

Aynen Rabbimin gücüne gitmesin nankörlük olmasın beni onunla sinamasin diye hiç kız olsun diye dua etmedim ama kalbimde var dediğiniz gibi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…