Göbeksiz ve fit halimi özledim...6 kilo daha fazlam var

bizeyeter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
1.446
43
108
Adana
Hadi yeniden bismillah

diyet günlükleriyle tanışmam tesadüf sonucu oldu geçen yıl burda yaklaşık on kilo verdim.

Bunda tabiki arkadaşlarımın motivasyonumu artırması çok etkili oldu,ama henüz ideal kiloma inemedim

geçen yıl 65 kiloyla başladım 55,500 kaldım maalesef hedef:51

öğretmenim,birbuçuk yaşında arslan parçasının annesiyim(şükürler olsun)

doğumda 76 kiloyu görmüştüm,şuan 56,57 gidip geliyorum

sıkıntıdan kendini yemeğe vermeyi,giremediğin pantalonlara sığmaya çalışıP fermuar patlatmayı:)kahretsin yemeyeceğim deyip tekraR yemenin verdiği ızdırabı,

bugün mü başasam,yarın mı ikilemini çokkkk iyi anlıyorum ama artık birşeyler yapmalıyım,böyle olmuyor

dün eski fotolara baktım göbek yok,incecik tişört,s beden bir eşofman,allahım dedim yine böyle olmalıyım çünkü ben 51 kiloyken gerçekten çok mutluydum...

Burda çok değerli arkadaşlar tanıdım ,hepsine tek tek teşekkür ederim çok desteklerini gördüm,iyi ki varsınız hepiniz...

:katılmak isteyen arkadaşlara topiğim açık ,şimdiden kendime ve size başarılar diliyorum.

Son düzenleme:
sabah
iki mandalina
t.kahvesi
ara

elma
neskafe
iki yulaflı bisküvi

az su içtim en büyük hata vücudu susuz bırakmak

hergün en az 30 mekik çekeceğim başka türlü bu göbüş gitmez

bir tane patlıcan (karnıyarık)

yoğurt
birkaç kaşık bulgur pilavı

birkaç kaşık şehriyerli sebze çorbası

üç fındık

selahaddin dönmez/in hızlı zayıflatan iksir tarifi:

yarım ayva

yeşil elma(bir elma)

5 salatalık

bir kase taze fesleğen

hepsini katı meyve sıkacağında sık maden suyuyla içilir kıvama getir

sabah akşam iç

İNATÇI KİLOLAR İÇİN

BİR KASE MAYDANOZ
BİR TUTAM FESLEĞEN
İKİ ARMUT

BUNLARI SUYUNU ELDE ET SU VEYA MADEN SUYU İLE SULANDIR İÇ

DENEYİN

Günaydınlar herkese

akşam:

Iki üç çatal tavuk sote

yoğurt
birbuçuk patlıcan

bir haşlanmış yumurta

iki mandalina
bir elma

ikindi:küçük kase sütlü mısır gevreği:)

sanki doyamıyorum arkadaş önce midemi küçültmem gerek

ve kepek ekmeği almalıyım

vücudum sanki bu kiloda direniyor pisikolojik sınırı aşamıyorum kendime bu emri vermem gerek

benim ideal kilom bu değil emrini

Sabah:

Bir haşlanmış yumurta

t.kahvesi
iki mandalina

küçük tabak patates salatası
bir küçük elmalı pasta

kızlar masayı donatmışlar ,allahım ancak bu kadarla kurtardım işi,revaniler,börekler uçuşuyordu

öğlen

kocaman tabak kısır

lahana

marul

ikindi:

T.kahvesi(misafire eşlik babından)

yarım elma

yarım mandalina

Ne zaman alırım bilmiyorum ama sarMısak çayını deneyeceğim poşet çay olanından

fiyatı aktarda 7.5 liraymış

denemek lazım

aynı şekilde bir sarıMsağın yutulmasının da zayıflattığını okudum ama denemedim.fikri olan varsa bilgi verirse sevinirim

Son düzenleme:
metabolizma çayı tarifi:

bir limon

bir yeşil elma

yarım demet kadar maydanoz

bir litre suyla kaynatıp içilecek

hattta bir çay kaşığı tüm karabiber birkaç tane tarçın

geçen kış kilo verirken denemiştim yeniden başlayacağım

sabah:bir elma

kahve
çeyrek simit

öğlen:

batırdımmmmm ressmen ,velilerimle görüştüm hatunlar ısrar ısrar ben zaten dünden gönüllü

bir dilim kek
acılı ekmek
6,7 tane yaprak sarma

ikindi:mandalina

biliyorum diyeti bozmuş gibi oldum ama yarın telafi ederim inşallah

akaşam:

bir parça sahanda yumurta

küçük tabak karnabahar yemeği
biraz yoğurt
iki üç çatal ayva reçeli
iki çatal lor

bir dilim elma
iki mandalina

55 sınırını geçmek için bir iki gün elmaa diyeti yapmak istiyorum ,umarım başarılı olurum

sonucu yazarım

dün 3o tane mekik çektim bugün 50 tane çekebilsem bari yoksa bu göbüşün gideceği yok

bir de geçen yıl kilo vereirken limonlu su içmiştim günde bir bardak çay yerine çok faydası olmuştu bu yıl hiç denemedim

sabah

yarım elma
t.kahvesi
bir parça sahanda yumurta
iki lokma ekmek

domates

yeşil çay

mandalina

şimdi:

yeşil elma

suyu az içtim geneeee

kepek ekmek ve yeşil çay aldım ama yeşil çayın tadı neden bu kadar iğrenç ya?????

Umarım çabucak gider kilolarınız hedefimiz aynı olduğundan okuyunca bi yazim dedim
bende hep 52 kiloydum bu kış evdeyim ve 3 kilocuk daha aldım 55 oldum çok mutsuzum sürekli aynanın karşısına geçip bakıyorum tartılıyorum o 5 kilo nasıl gider ya 50 olam şimdi onu kafama koydum
Ama hareketsizim, spor yapmıyorum,yürüme parkuru vs yok yürümüyorum abur ubur da tüketiyorum
Bende kilolarımı vermek istiyorum ya

umarım istediğiniz ve mutlu olduğunuz kiloya kavuşursunuz

aslında 5,6 kilolar çok kilolu olan kişilre şöyle gelebilir:bu kapris ,o da kilo mu ??? fakat herkesiin o kiloyu kaldıracak boyu ve pisikolojisi farklı olyur çünkü

sürekli belli kiloda olanlar alıştıkları rakamda mutlu olurlar

kışın hareket zor ama evde bari bazı spor hareketlerini yapabilseniz iyi olacak.

Aynen içimi okudunuz ben hep 50-52 kilo gezen bir hatun olarak o kotlarım milim dahi dar gelse sinirlerim bozuluyo..
İrade meselesi tabiki
Belki evet bazılarına hadi cnm ordan gibi gelebilir ama ben fit olmayı seviyorum.

Malum kış evde oturunca kilocuklarda alınıyo..

Benim yemeklerimde sıkıntı var öğünlerimde.

Sabah kahvaltı yapmıyorum, oturup yemek yemiyorum hep atıştırmalar ki bazı günler gün boyu hiç ekmek yemiyorum.
Hareketsizlik işte atıştırma abur cuburda tüketince 3-5 kilocuk alınıyo

Takip edicem konunu izninle umarım beraber verebiliriz kilomuzu ve motive ederiz birbirimizi

Son düzenleme:

Bende yeşilçayı hiç sevmedim:44: ama metobolizmayı hızlandırıyomuş içmedim içemedim midemi bulandırmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…