Göbeksiz ve fit halimi özledim...6 kilo daha fazlam var

canım benim sağol arada motivasyonum düşse de hemen toparlıyorum geri çünkü kilolu olmak istemiyorum...karatay yaradı evet ama başka diyetle daha kısa sürede verirdim eminim fakat sonra bi bıkkınlık gelir tekrar yer kilo alırdım gibime geliyor..bunda pek bi şeyde gözüm kalmıyor açıkçası o yüzden rahat yapıyorum..

canım diyet yöntemleri ve deneyimleri bölümünde karatay topiğindeyim.2 topik var yenisindeyim..beklerim her zaman eski topikdaşım

kucak dolusu sevgiler kolaylıklar dilerim:16::16::16::16::16:

tamam canım uğramaya çalışırım

oğluş uyunca ancak girebiliyorum,bilgisayarın canına okuyor,üstüne oturmaya çalışıyor

insan en iyi kendi kendini tanır dolayısıyla sen hangi diyeti uygun ve verimli bulduysan ona devam et canım

ben de sana başarılar diliyorum

yoğun ve yorucu bir gündü

çok uykum var

neler yedim????

3 portakal

bir bardak kefir

10 tane çiğ yer fıstığı

metebolizma çayı

yeşil çay

3 petibör büsküvi

unutmadan kızlarla kahve içtik yanında leblebi kadar küçük çikolata getirdiler

4,5 tane yedim

3 küçük parça karnabahar(kızartmaydı az yedim):46::46::46::46::46::46:

sabah:
bir bardak kefir
t.kahvesi

3lokma simit

yeşil çay

neskafe

metebolizma çayı

öğlen:

bir kase mercimek çorbası
3,4parça karnabahar
yoğurt

şaka gibi akşamı yazmadan yediklerimi yazmısım ,oğluşun kayyusunu aç,onu zaptet telaşından:))

akşam:
4 çatal sossuz makarna
yarım kase m.çorbası
domates
birkaç parça beyaz peynir
yoğurt

istikrarlı gidiyorum bende hadi bakalım

dün sabah:
3 mandalina,yarım elma

öğlen: (saat 15:00 gibi)
1 tane sebzeli börek
1 kaşık acılı kısır
1 tane un kurabiyesi
5 bardak çay
(gezmelerdeydim)

akşam:(eşimle yedim)
1 dilim ekmek
salata

regl oldum nihayet kendimi daha hafif hissediyorum:1:

Kızlarr nerelerdesiniz kuzular???

Herşey yolundadır umarım

Ben çok gezip çok misafir ağırladığımdan arada bakıp kaçıyorum cnm:3:

Ben tekrar brokoliye döndüm o mu bana iyi geliyo acaba doyuyorum.

Bu sefer karnabahar ve brokoliyi haşladım süzdüm bi tencereye koydum dolaba koydup çıkarıp çıkarıp yiyorum arada (bitti şimdi)
pazardan alıcam yine
Az sonra yağmurda yürümeyi düşünüyorum bakalım :)

Son düzenleme:
ben çok gezip çok misafir ağırladığımdan arada bakıp kaçıyorum cnm:3:

Ben tekrar brokoliye döndüm o mu bana iyi geliyo acaba doyuyorum.

Bu sefer karnaahar ve brokoliyi haşladım süzdüm bi tencereye koydum dolaba koydup çıkarıp çıkarıp yiyorum arada (bitti şimdi)
pazardan alıcam yine
az sonra yağmurda yürümeyi düşünüyorum bakalım :)

afiyet olsun canım ,insan

en iyi kendi kendini tanır,brokoli iyi geldiyse devam et brokoli güzeli:16::16::16::16::16::16:

Bu arada güncel kilon kaçtı tatlım???

afiyet olsun canım ,insan

en iyi kendi kendini tanır,brokoli iyi geldiyse devam et brokoli güzeli:16::16::16::16::16::16:

Bu arada güncel kilon kaçtı tatlım???

az önce tartıldım 53.800 canım
51 olunca bırakıcam ben.
Yani bırakıcam derken bukadar aç bırakmıcam kendimi şuan baya aç kalıyorum.

Son düzenleme:
SABAH:
İKİ DİLİM YOKTU BEYAZ EKMEK(UZUN ZAMANDIR YEMEDİM,KEPEK EK.KALMAMIŞ)
HAŞLANMIŞ YUMURTA

ÜÇ ÇATAL B.PEYNİR
DOMATES
İKİ ZEYTİN

METEBOLİZMA ÇAYI

T.KAHVESİ

3 ,4 YER FISTIĞI

ŞİMDİ NESKAFE İÇEK İSTİYORUM

KISMETSE BİRAZDAN GEZMEYE GİDECEĞİM UMARIM MİSAFİRLİKTE KANTARIN AYARINI KAÇIRMAM

OĞLUŞUMUN BURNU AKIYOR SANIRIM GRİP OLUYOR:(:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::55::55:

GÖRÜŞÜRÜZ KENDİNİZE İYİ BAKIN

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Merhaba Bayanlar,
Yakın bir arkadaşım büyük ücretler sonucu Ayça Kaya'ya gidiyor kendisi 100 kilo civarında o yüzden bir diyetisyen desteğine ihtiyaç duydu ve sonunda Ayça Kaya'nın başarısını duyup ona gitti diyebilirim.
Ayça Kaya sanılanın aksına net bir diyet listesi vermeden aslında istediğimizi yiyerek küçük hesaplarla kilo vermeyi öğretti diyebilirim,arkadaşım benle paylaştı ve bende sizle paylaşıyorum. Tabiki size sağlıksız bir şekilde 10 günde 10 kilo falan yalanları atmayacağı ama arkadaşım 1 ayda ciddi bir şekilde 8 kilo falan verdi taiki kilosu fazla olduğu için..
Diyete gelince herşeyi şu an anlatamasamda aklıma geldikçe sizinle paylaşacağım şimdi şöyleki yiyecekleri gruplara ayırıyoruz öncelikle ve günde
4 tahıl- 3 süt - 3 meyve - 3 et grubundan yiyecek tüketiyoruz peki bunlar neler?
1 Tahıl = 1 dilim esmer ekmek , çeyrek simit , 4 dilim müsli veya nesfit/kfeks = yarım paket form bisküvi
1 Et = bildiğimiz gibi 3 köfte , tavuk ,balık , et falan ama ilginç olan bir detay peyniri de bu gurupta anıyoruz süt grubu değil tabiki 1 kibrit kutusu
1 Süt = ayran,süt ve yoğurt mesela sütlü nescafeyide 1 süt olarak değerlendiriyoruz
Meyve zaten 1 posyon meyve istediğiniz olabilir
bunun dışında şeker kesinlikle zehir diyor ayça kaya genede bir kaçamak yaparsanız onu ekmeğin kalorisi 70'e bölüp tahıl olarak değerlendiriyoruz.
mesela 1 gofret 210 kalori = 3 tahıl yani 3 dilim ekmek
Bunun dışında kurufasulye,barbunya,mercimek,nohut ve diğer baklagiller 4 yemek kaşığı = 1 tahıl + 1 et
mantar ve soya 4 yemek kaşığı = 1 et
patates,bezelye ve mısır 4 yemek kaşığı = 1 tahıl
ve son olarak 1 kase çorbada 1 tahıl dolayısıyla çorbayı kesinlikle ekmekle yemiyoruz şimdilik söyliceklerim bunlar aklıma geldikçe yazıcam gelin birbirimize destek olalım ve sağlıklı bir şekilde kilo verelim...

Düzenleyen: BlackSwann Düzenleme Tarihi : 03-05-2012 Düzenleme Saati :23:08

Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla .

--------------------------------------------------------------------------------

PAZARTESI BASLAYAN DIYETLER...

Sali gunu biterler diyorsaniz, yaniliyorsunuz..
.

Bu pazartesi, dogru beslenmeye basliyorsunuz..
.

Sali gunu birakmiyorsunuz..
.

Carsamba gunu aclik duygunuz azaliyor..
.

Persembe gunu hic kalmiyor..

ve
.

1 ayin sonunda 3-4 kilo veriyorsunuz..

Burada verdigim, ortalama, hic rijid olmayan bir beslenme ornegidir. Hepimiz farkli yaslarda ve farkli aliskanliklarda oldugumuz icin, farkli derecede hareket ettigimiz ve kilo fazlamiz da birbirinden farkli oldugu icin, gram vermedim..
Porsiyon olculerini yazacagim ayrica.. siz simdilik her zaman yediginizden daha azini ama mutlaka daha azini koyun tabaginiza..

KAHVALTI (cay veya kahve ile birlikte)

-1 dilim ekmek (Kepek, cavdar, bugday, tam tahilli vs, her gun degistirmeye calisarak)

-ince bir dilim beyaz peynir veya iki cesit kucuk yarim dilim peynir olabildigince yagsiz cesitler secilecek

-5-6 zeytin (bir gun kirma, bir gun cizme, bir gun salamura siyah neyse buldugunuz)

-mevsiminde domates, salatalik, biber, mevsimi degilse bol roka, maydanoz.

isterseniz asagidaki secenekleri alternatif olarak kullanabilirsiniz.. Hergun ayni seyi yemeyin zaten.. Metabolizmanizi alistirmayin..

Haftada 1 gun
-1 dilim ekmek
-1 tatli kasigi tereyag, 1 tatli kasigi diabetliler icin hazirlanmis recel veya bal

.

Haftada 1 gun
Sutlu kahve ve 1 ince dilim sade kek
.

Haftada 1 gun

Yarim bardak az yagli sut ve 4 kasik musli ..(Icine istediginiz degisik renkli meyvelerden koyabilirsiniz..)

.

Haftada 2 gun

Bir kase yogurt, bir dilim ekmek, bir meyve yiyebilirsiniz..

.

Haftada 2 gun
1 dilim ekmek
1 yumurta
Bol maydanoz, roka , mevsiminde domates, salatalik, biber vs.vs.

.

15 gunde 1 kucuk bir kase tarhana corbasi veya mercimek corbasi, icine bir tatli kasigi kadar rendelenmis beyaz peynir, yarim dilim ekmek

ARA OGUNLER:
Sabah kahvaltisi ile oglen yemegi arasi ve oglen ile de aksam arasi mutlaka bir seyler yemek gerek. Size uygun olani secin.

1 kucuk kase yogurt, bir meyve veya iki yarim degisik renkli meyve
1 kucuk kase yogurt ve iki biskuvi
3 degisik renkli meyveden yapilmis bir meyve salatasi ve iki biskuvi
1 kucuk meyve ve 10 adet badem veya 2-3 ceviz

.

OGLEN YEMEGI
1 porsiyon izgara et veya balik (ilk haftalarda kofte tercih etmeyin)
1 tabak haslanmis veya izgara yapilmis sebze veya buyuk bir canak salata veya cacik
1 dilim ekmek

Veya
1 tabak (5-6 kasik) evde pismis sebze yemegi (ilk haftalarda , kisi basina 1 kasik yag ile pisecek, havuc, pancar, patates, princ, bulgur eklenmeyecek)
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

Veya
1 porsiyon izgara et
1 adet haslanmis patates (ekmek yemiyeceksiniz)
1 kase yogurt

.
Veya
1 kase corba (un kavurarak filan yapmayin, kalorisini gereksiz artirmayin. Tutun kendinizi)
1 porsiyon izgara et
salata

AKSAM YEMEGI:
1 kase corba
Ton balikli (yaklasik 250 gr) salata
1 dilim ekmek

Veya
Sogan ve domatesle pisirilmis 1 porsiyon yagsiz et
1 dilim ekmek
salata

Veya
Oglen yemegi gibi.

.

Yatmadan once cok isterseniz yarim bardak az yagli sut.

.

.

.

.

NOTLAR NOTLAR...

İlk 15 gun bu diyete uymaniz gerekiyor. Yani dolma yok, borek, corek, simit yok.. Manti yok.. rus salatasi yok, besamel sos yok, krema, krem chantilly yok.... durum yok, kebap yok, lahmacun yok.. Dondurma, tatli, muhallebi, sutlac yok.. salam, sosis, sucuk yok.. kuruyemis yok.

yarım küçük muz
bir yulaflı büsküvi
iki ısırık döner
iki portakal

beyaz çay aldım kızlar

netten okudum umarım işe yarar

açım kızlar,ama misafirlikteyim menüde paça var ,sağolsunlar bizim için yaptılar ama paçayı hiç sevmeme:((

büyük bir markete uğradım her yerde tanıtım için ikramalr

valla sırf onları yesen diyet miyet kalmaz:)):9::9::9::9::9::9::9::9::9::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Prof.Dr. Ziya Mocan’dan Elma Çayı Tarifi:

Bir veya iki elmayı kabuklarını soymadan dörde bölerek bir litre su ile haşladıktan sonra içine bir limon ya da portakal ,Karanfil ve tarçın ekleyerek demlendirin. Bu çayı genç-ihtiyar herkes, günde 3–4 bardak içebilir. İlaç gibidir.

Sizin için, iki ayrı çay tarifi daha verelim…

1.Tarif :

Hazırlanışı: Yeşil elmayı kabuklarını soymadan 4 e bölün. Bunları büyük cezveye koyarak üstüne su doldurduktan sonra içine kabuk tarçın ilave ederek kaynatıp demlendirin . Süzgeçle süzdükten sonra taze taze için…

2. Tarif :

Gerekli Malzemeler:

- 1 adet büyük elma ( kabukları ile 4 e bölünmüş)

- 1 adet limon ( kabukları ile 4 e bölünmüş)

- 1 çubuk tarçın- 4 -5 adet tane karabiber

- 3-4 adet karanfil- bir tutam ıhlamur

- 2 yemek kaşığı esmer şeker veya çay ılıdıktan sonra 1 tatlı kaşığı bal katabilirsiniz.

- yaklaşık 2 litre su

Hazırlanışı: Elma ve limon eziline kadar pişirin. İyice ezdikten sonra süzgeçten geçirip sıcak ya da soğuk olarak içebilirsiniz.

Elma çayı ve elma suyunun yararları: Elma suyu metabolizmayı hızlandırır ve idrar söker. Kilo problemi olan kişilerde vücutlarından ödem atmasını sağlar.

Categories: Genel Tags: 3 yeşil elma 10 karanfil, adnan ibrahim saraçoğlu zayıflama elma çayı, boru tarcin faydaları, boru tarçın ile zayıflama, boru tarçın kilo aldırırmı, boru tarçın ve karanfil çayı, BORU TARÇIN VE KARANFİL ÇAYI FAYDALARI, boru tarçının faydaları, çağla şikel nasıl zayıflıyor, çıbık tarcının faydaları, çubuk tarçın 1 elma çay zayıflama tarifi, çubuk tarçın çayı hazırlanışı, çubuk tarçın kilo verenler, çubuk tarçın kilo verme, Diyet, doğadan elma çayının faydaları, doğadan limonlu yeşil çayın faydaları, doğadan tarçın karanfil çayı, doğadan yeşil çayın faydaları, dogum sonrasi kilolari nasil verelim, dr ziya mocandan zayıflama önerileri, Elma, elma çayı faydaları, elma çayının faydaları, elma çayının faydası, elma çayının hazırlanışı, elma çayının zararları, elma ile kabuk tarçının faydaları, elma karabiber karanfil limon tarçın, elma limon tarçın karabiber karanfil, elma limon tarçın karanfil, elma limon tarçın karanfil karabiber kürü, elma portakal tarçın karabiber karanfil, elma tarçın karanfil karabiber, elma tarçın karanfil karabiber çayının faydaları, elma tarçın yeşil çay karanfil, elma tarcin zencefil KARANFIL AKCIGER GÜN, elma ve limon cayi, elma ve limon nasıl yag soker, elmanın faydaları tarçınlı çay yorumlar, elme limon karanfil zayıflama kürü, erkan topuzdan metabolizmayı hızlandırma diyeti, erkan topuzdan şifalı bitkiler, erkan topuzdan zayıflama önerileri, Esmer, gluten hastası oruçtutarmı, Herkes, ibrahim adnan saraçoğlu zayıflama çayı tarifleri, ibrahim saraçoğlu ihtiyar lekeleri, ibrahim saraçoğlu tarçının faydaları, ibrahim saraçoğlu zayıflama, ıhlamur çayı nasıl yapılır, iltihap elma cayı, karabiber ve tarçın faydalari, KARANFİL KİLO VERDİRİR, karanfıl ve tarcın cubugu faydaları, karanfil zencefil tarçın zayıflama çayı, karanfilin ve kabuk tarçın çayı, karanfille zayıflama, karbonla zayıflamı, kilo probleminde çubuk tarçın nasıl kullanılır, limon kabugu cayi, limon kabuğu çayı nasıl hazırlanır, limon kabuğundan neler yapabilirim, limon kabuğunun faydaları, metabolizma hızlandırıcı çay kadınlar kulübü, metabolizma hızlandırıcı kabuk tarçın çayı nasıl yapılır, METABOLİZMAYI HIZLANDIRMA ÇAYI, metabolizmayı hızlandırmak, Mocan, ÖMER COSKUN ELMA TARCIN KARANFIL zencefil AKCIGER, ömer coşkun şifalı bitkilerozon yağı, ömer coşkun tarçının faydaları, ömer coşkun zayıflama kürü tarçın, ömercoşkun 21 günde 10 kilo veren zayıflam, ömerçoşkun zayıflamı, ömercoşkun21 günde 1o kilo, Prof Dr, prof dr mocan, prof dr ziya mocan, şifalı bitkiler ve faydalarıçubuk tarçın, Tane, tane karabiber faydaları, tane karabiber karanfil kabuk tarçın, tane karabiber-kabuk tarçın ve karanfille zayıflama, tarçın çubuğu, tarcin cubugu faydalari, tarçın çubuğunun faydaları, tarçın elma karanfil karabiber limon çayı mideye zararı varmı, tarçın kabuğu çayı, tarçın kabuğunun zayıflamaya faydaları, tarçın karanfil çayının hazırlanışı, tarçın karanfil zayıflama çayı, tarçın ve karanfil çayının faydaları, tarçının faydaları ve zararları, Veya, Ya, Yemek, yeşil elma karabiber zayıflama çayı, yeşil elma karanfil karabiber, zayıflamak için napılır, Ziya, ziya mocan diyeti, ziya mocan elmalı diyet, Ziya Mocan erkek diyeti, ziya mocandan diyet önerisi, Ziya mocanla kilo verenler
moda RSS Google Youdao Xian Guo Zhua Xia My Yahoo! newsgator Bloglines iNezha Son Yazılar
Akne ve sivilcelere karşı kil maskesi – Ahmet Maranki
Bitkisel Göbek Eritme Diyeti / Kürü – Ahmet Maranki
Maranki Gastrit ve Gastrite Ne İyi Gelir
Ahmet Maranki Kilo Verdiren Elma Sirkesi Tarifi
AHMET MARANKİ DETOKS DİYETİ
Ahmet Maranki Sivilce İzleri Tedavisi
İbrahim Saraçoğu Tiroid Kürü
3 Günde Kilo Verdiren Gürkan Kubilay Diyeti
Bal ve Tarçın Neye İyi Gelir?
ZAYIFLAMA KEMERİ
Categories
Genel
Blogroll
Bofigo
Archives
Mayıs 2012
Nisan 2012
Mart 2012
Ocak 2012
Kasım 2011
Eylül 2011
Ağustos 2011
Haziran 2011
Mayıs 2011
Nisan 2011
Mart 2011
Şubat 2011
Ocak 2011
Aralık 2010
Kasım 2010
Ekim 2010
Eylül 2010
Ağustos 2010
Temmuz 2010
Haziran 2010
Mayıs 2010
Nisan 2010
Mart 2010
Meta
Giriş
üst WordPress
Copyright © 2007-2012 Şifalı bitkiler faydaları | Tedavisi ve Ne iyi Gelir

PAZARTESI BASLAYAN DIYETLER...

Sali gunu biterler diyorsaniz, yaniliyorsunuz..
.

Bu pazartesi, dogru beslenmeye basliyorsunuz..
.

Sali gunu birakmiyorsunuz..
.

Carsamba gunu aclik duygunuz azaliyor..
.

Persembe gunu hic kalmiyor..

ve
.

1 ayin sonunda 3-4 kilo veriyorsunuz..

Burada verdigim, ortalama, hic rijid olmayan bir beslenme ornegidir. Hepimiz farkli yaslarda ve farkli aliskanliklarda oldugumuz icin, farkli derecede hareket ettigimiz ve kilo fazlamiz da birbirinden farkli oldugu icin, gram vermedim..
Porsiyon olculerini yazacagim ayrica.. siz simdilik her zaman yediginizden daha azini ama mutlaka daha azini koyun tabaginiza..

KAHVALTI (cay veya kahve ile birlikte)

-1 dilim ekmek (Kepek, cavdar, bugday, tam tahilli vs, her gun degistirmeye calisarak)

-ince bir dilim beyaz peynir veya iki cesit kucuk yarim dilim peynir olabildigince yagsiz cesitler secilecek

-5-6 zeytin (bir gun kirma, bir gun cizme, bir gun salamura siyah neyse buldugunuz)

-mevsiminde domates, salatalik, biber, mevsimi degilse bol roka, maydanoz.

isterseniz asagidaki secenekleri alternatif olarak kullanabilirsiniz.. Hergun ayni seyi yemeyin zaten.. Metabolizmanizi alistirmayin..

Haftada 1 gun
-1 dilim ekmek
-1 tatli kasigi tereyag, 1 tatli kasigi diabetliler icin hazirlanmis recel veya bal

.

Haftada 1 gun
Sutlu kahve ve 1 ince dilim sade kek
.

Haftada 1 gun

Yarim bardak az yagli sut ve 4 kasik musli ..(Icine istediginiz degisik renkli meyvelerden koyabilirsiniz..)

.

Haftada 2 gun

Bir kase yogurt, bir dilim ekmek, bir meyve yiyebilirsiniz..

.

Haftada 2 gun
1 dilim ekmek
1 yumurta
Bol maydanoz, roka , mevsiminde domates, salatalik, biber vs.vs.

.

15 gunde 1 kucuk bir kase tarhana corbasi veya mercimek corbasi, icine bir tatli kasigi kadar rendelenmis beyaz peynir, yarim dilim ekmek

ARA OGUNLER:
Sabah kahvaltisi ile oglen yemegi arasi ve oglen ile de aksam arasi mutlaka bir seyler yemek gerek. Size uygun olani secin.

1 kucuk kase yogurt, bir meyve veya iki yarim degisik renkli meyve
1 kucuk kase yogurt ve iki biskuvi
3 degisik renkli meyveden yapilmis bir meyve salatasi ve iki biskuvi
1 kucuk meyve ve 10 adet badem veya 2-3 ceviz

.

OGLEN YEMEGI
1 porsiyon izgara et veya balik (ilk haftalarda kofte tercih etmeyin)
1 tabak haslanmis veya izgara yapilmis sebze veya buyuk bir canak salata veya cacik
1 dilim ekmek

Veya
1 tabak (5-6 kasik) evde pismis sebze yemegi (ilk haftalarda , kisi basina 1 kasik yag ile pisecek, havuc, pancar, patates, princ, bulgur eklenmeyecek)
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

Veya
1 porsiyon izgara et
1 adet haslanmis patates (ekmek yemiyeceksiniz)
1 kase yogurt

.
Veya
1 kase corba (un kavurarak filan yapmayin, kalorisini gereksiz artirmayin. Tutun kendinizi)
1 porsiyon izgara et
salata

AKSAM YEMEGI:
1 kase corba
Ton balikli (yaklasik 250 gr) salata
1 dilim ekmek

Veya
Sogan ve domatesle pisirilmis 1 porsiyon yagsiz et
1 dilim ekmek
salata

Veya
Oglen yemegi gibi.

.

Yatmadan once cok isterseniz yarim bardak az yagli sut.

.

.

.

.

NOTLAR NOTLAR...

İlk 15 gun bu diyete uymaniz gerekiyor. Yani dolma yok, borek, corek, simit yok.. Manti yok.. rus salatasi yok, besamel sos yok, krema, krem chantilly yok.... durum yok, kebap yok, lahmacun yok.. Dondurma, tatli, muhallebi, sutlac yok.. salam, sosis, sucuk yok.. kuruyemis yok.

Cok cok guzel ve mantikli diyetsiyenimin bana verdigi listeden sıkildim hergun ayni kahvalti bu ne ya..israrla yapiyorum yine de bi umut kilo vercem diye ama su liste su donusumler bana cok daha mantikli geldi siz yaptiniz mi bunu

hayır canım yapmadım ama bir fikir verir en azından,ben de kendime göre uyarlarım diye kopyaladım hem herkese yardımcı olacak ve

sağlıklı bir proğram

mevsimlerden roma bloğu çok kaliteli ve bloğ sahibi tıp doktoru incelersen yüzlerce insan çok

güzel kilo vermiş hem de sağlığından olmadan

başarı hikayeleri de insana umut veriyor

kaç kilosun??umarım hedefine ulaşırsın

esil corba icin bulabildiginiz butun koyu yesil sebzeleri (mesela ispanak, hindiba, broccoli, pazi, maydanoz, vs) buyuk parcalar halinde kesiyorsunuz, cok az suda 2 kasik princ veya bulgur ilavesi ile pisiriyorsunuz. 1 kasik zeytin yagi ekliyorsunuz. Koyu renkli bir corba kivaminda piserse daha iyi ama isterseniz ayni miktarda yag ile yagsiz tavada da pisebilir. Sarimsak, limon kullanabilirsiniz, istediginiz baharatlari ekleyebilirsiniz.

"ALINTIDIR"

Bu tarz bir detoks çorbasını daha önce yapmıştım. Uyguladığım tarifte çorbada pul biber ve zerdeçal da vardı. Lezzetli ve amacına uygun oluyor. Tavsiye ederim

dün akşam:
bir kase tarhana çorbası

bir tane d börek(bol otlu)paçada kaçmak için ve çokk acıkmıştım kızlar

iki portakal
küçük yeşil elma

bu sabah:

el kadar yoktu pide
bir zeytin
domates
iki çatal omlet
bir lokma bal

t,kahvesi

herkese tekrar merhaba arkadaşlar. Beni hatırlarmısınız bilmiyorum, buraya yazdığım ilk gün teyzeminvefat haberini aldığım için bir süre uzak kaldım.
ama şimdi tekrar aranızdayım, ben yarın dukan diyetine başlamaya karar verdim, bütünüyle uzun süreli profesyonelce ıygulayabileceğimi sanmıyorum ama en azından 5 günlük atak evresini tam uygulamaya kararlıyım. buraya ilk yazdığımda 67 kilo idim, teyzemin vefat ettiği hafta 1 kilo vermişim sonra farkettim ama şimdi kaç kiloyum bilmiyorum çünkü baskülüm ya bozuldu ya pili bitti tartılamıyorum, heralde aynı kiloyumdur,herneyse....

yarın ne yediğimi ben de buraya yazıcam,
bu arada başsğlığı dileyen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

Back
X