Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saat 10`da 1 kuru incir
kahvalti(10:45)
1 dilim sepet peyniri,
1 lokma eski kasar,
yarim salatalik,
3 siyah zeytin(ev yapimi),
2 lokma zeytinyagda pismis yumurta,
3 kücük dilim pirasali kek (tam bugday unundan firinda yaptik, mücver gibiydi)
azicik ev yapimi portakal kabugu receli
aksam(19:00)
1 bucuk kiymali pide (icini evde hazirladik o yüzden saglikli oldu biraz daha :) )
azicik salata
bugun 30 ar saniye 6 hareket plank yaptim 4. gün tamamlandi (kahvaltidan sonra) :)
60 squat cektim ve 3. gün tamamlandi (sabah uyaninca),
50 mekik cektim 1. gün tamamlandi (öglen 3 gibi) :)
sabah uyaninca elma sirkeli su ictim
süper süper,süpersin kutlarım tatlım tatlımhele spor müthiş
yakında tartıldınmı???kilo çizelgendeki gibi mi kilon ???ben cumayı kendime tartı günü belirledim sen ne dersin?
malum hafta sonu yeye nereye kadar:)moralim bozulur diye düşündüm
ya aslinda her gün tartiliyorum diyebilirim. yok cizelgeden fazlayim o taa yazinki cizelgem :) aslinda 59.5 a düsmüstüm persembe günü ama cuma aksami yedigim makarnalar ve tatlilar sonucu hooop 1 kilo farketti bugun tartida bende morelimi bozmak istemedigim icin tartiya kulak asmadan kiyafetlerime göre karar vericem kilo verip vermedigimi :) ben spor yapamiyorum ya en azindan böyle minik minik yapayim diyorum 30 günlük programlar o yaptigim 3 program da , squat kalca kaldirmak, plank vücut kaslarimi güclendirmek , mekik de karin kaslarimi skilastirmak icin :) insallah yarim birakmam. yarin sevgilimle disari cikicaz ve ben onlayken mecbur bi sürü sey yiyorum sasirmayin yanibenim tek derdim aksam cok agir seyler yememek yoksa gördügünüz üzere menümde hersey var :) ama baya morelim bozuldu bugun tartiya cikinca.
aslında evet kilo almak moral bozar şüphesiz ancak canım bir dur demezsek,bu kilolar çoğalıp başımıza bela oluyor
kendine iyi bak azıcık kalorisi az şeyler ye ,en diyetinden ye dışarı çıkınca:)
benim gibi sıkmayı hüpletme![]()
ay ben diyet yapamam ki. ben biseyi yemek istiyorsam onu mutlaka yemem lazim yoksa deli oluyorumbu hep böyleydi vucut direnc gösteriyor artik ben onu anladim yani ne kadar yersem yiyim yada ne kadar az yersem yiyip bi yolunu bulup hooop 60 kiloya geri dönüyor 6 aydir böyle bu. ömrümün sonuna kadar sevdigim seylerden mahrum kalamayacagima göre
en iyisi kendimi bu sekilde kabullenmek
ben sadece aaaa ne kadar zayif kiza baaak desinler diye ugrasiyordum ama olmucak yani onu anladim
suan normalim ama
çok tatlısın canım ya,nasıldı bir şakı vardı:hep yesem zayıf kalsam(benim de favori şarkımdır:)
şu aralar ben de aynımoddayım inan ki
su dünyada meyve ve tatli var oldugu sürece ben cöp gibi biri olamiycam![]()
Benim diyet yalan oldu vicdan azabı çekiyorumşeytana uyuyuyorum hep ya
Hafta sonu ve dün dışardaydım..
Künefeler, hamburgerler,kumpirler havada uçuştu.
Ama yahuu diyet diyene kadar ana bi de bakmışım midemdeler.
Ama şuan tartıldım 54.00
Sıkıcam tekrar evde bişe yemiyorum ama meyve,su,çubuk kraker geçiştiriyorum.
Ama ben daha 50 olcam![]()