Göbeksiz ve fit halimi özledim...6 kilo daha fazlam var

sabah:
iki parçakaşar peyniri

sahanda yumurta

bir parça helva

limonlu ılık su

Türk kahvesi

ara:

elma

saat 10`da 1 kuru incir

kahvalti(10:45)
1 dilim sepet peyniri,
1 lokma eski kasar,
yarim salatalik,
3 siyah zeytin(ev yapimi),
2 lokma zeytinyagda pismis yumurta,
3 kücük dilim pirasali kek (tam bugday unundan firinda yaptik, mücver gibiydi)
azicik ev yapimi portakal kabugu receli

aksam(19:00)
1 bucuk kiymali pide (icini evde hazirladik o yüzden saglikli oldu biraz daha :) )
azicik salata

bugun 30 ar saniye 6 hareket plank yaptim 4. gün tamamlandi (kahvaltidan sonra) :)
60 squat cektim ve 3. gün tamamlandi (sabah uyaninca),
50 mekik cektim 1. gün tamamlandi (öglen 3 gibi) :)

sabah uyaninca elma sirkeli su ictim

:nazar:
saat 10`da 1 kuru incir

kahvalti(10:45)
1 dilim sepet peyniri,
1 lokma eski kasar,
yarim salatalik,
3 siyah zeytin(ev yapimi),
2 lokma zeytinyagda pismis yumurta,
3 kücük dilim pirasali kek (tam bugday unundan firinda yaptik, mücver gibiydi)
azicik ev yapimi portakal kabugu receli

aksam(19:00)
1 bucuk kiymali pide (icini evde hazirladik o yüzden saglikli oldu biraz daha :) )
azicik salata

bugun 30 ar saniye 6 hareket plank yaptim 4. gün tamamlandi (kahvaltidan sonra) :)
60 squat cektim ve 3. gün tamamlandi (sabah uyaninca),
50 mekik cektim 1. gün tamamlandi (öglen 3 gibi) :)

sabah uyaninca elma sirkeli su ictim

süper süper,süpersin kutlarım tatlım tatlım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:hele spor müthiş

yakında tartıldınmı???kilo çizelgendeki gibi mi kilon ???ben cumayı kendime tartı günü belirledim sen ne dersin?

malum hafta sonu yeye nereye kadar:)moralim bozulur diye düşündüm

bir bardak daha limonlu su

4 kaysı(gün kurusu)
bir avuç fındık

iki üçlokma ciğer

bir dilim ekmek

küçük kase sütlü pirinç çorbası

biradan muhtemeln 5,6 mandalina:))hergün bolca yiyorum meyve benim en büyük zaafım:9::9::9::10::10::10::10:

:nazar:

süper süper,süpersin kutlarım tatlım tatlım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:hele spor müthiş

yakında tartıldınmı???kilo çizelgendeki gibi mi kilon ???ben cumayı kendime tartı günü belirledim sen ne dersin?

malum hafta sonu yeye nereye kadar:)moralim bozulur diye düşündüm

ya aslinda her gün tartiliyorum diyebilirim. yok cizelgeden fazlayim o taa yazinki cizelgem :) aslinda 59.5 a düsmüstüm persembe günü ama cuma aksami yedigim makarnalar ve tatlilar sonucu hooop 1 kilo farketti bugun tartida bende morelimi bozmak istemedigim icin tartiya kulak asmadan kiyafetlerime göre karar vericem kilo verip vermedigimi :) ben spor yapamiyorum ya en azindan böyle minik minik yapayim diyorum 30 günlük programlar o yaptigim 3 program da , squat kalca kaldirmak, plank vücut kaslarimi güclendirmek , mekik de karin kaslarimi skilastirmak icin :) insallah yarim birakmam. yarin sevgilimle disari cikicaz ve ben onlayken mecbur bi sürü sey yiyorum sasirmayin yani :1: benim tek derdim aksam cok agir seyler yememek yoksa gördügünüz üzere menümde hersey var :) ama baya morelim bozuldu bugun tartiya cikinca.

ya aslinda her gün tartiliyorum diyebilirim. yok cizelgeden fazlayim o taa yazinki cizelgem :) aslinda 59.5 a düsmüstüm persembe günü ama cuma aksami yedigim makarnalar ve tatlilar sonucu hooop 1 kilo farketti bugun tartida bende morelimi bozmak istemedigim icin tartiya kulak asmadan kiyafetlerime göre karar vericem kilo verip vermedigimi :) ben spor yapamiyorum ya en azindan böyle minik minik yapayim diyorum 30 günlük programlar o yaptigim 3 program da , squat kalca kaldirmak, plank vücut kaslarimi güclendirmek , mekik de karin kaslarimi skilastirmak icin :) insallah yarim birakmam. yarin sevgilimle disari cikicaz ve ben onlayken mecbur bi sürü sey yiyorum sasirmayin yani :1: benim tek derdim aksam cok agir seyler yememek yoksa gördügünüz üzere menümde hersey var :) ama baya morelim bozuldu bugun tartiya cikinca.

aslında evet kilo almak moral bozar şüphesiz ancak canım bir dur demezsek,bu kilolar çoğalıp başımıza bela oluyor

kendine iyi bak azıcık kalorisi az şeyler ye ,en diyetinden ye dışarı çıkınca:)

benim gibi sıkmayı hüpletme:10::10::10::10::10:

Son düzenleme:
sabah:

ikiüçküçük parça yumurta
3 mandalina

t.kahvesi

bir dilim beyaz ekmeğin arasına domates zeytin

bir elma

limonlu su

3 kaysı

öğlen:
bir peynirli sıkma(aylardır yemiyordum)
çay

3,4 dilim patates kızartması:10::10::10::10::10:

evde çok sıkılmıştım

bol güneşli bir ADANA gününde dışarı çıktık

seyhan nehri kenarında doğası güzel ,çardak,tahta masaların olduğu

dışarısı biraz rüzgarlı olduğunda oğluşa bakmak için eşimle yedekleştik,umarım hasta falan olmaz,malum biraz çirişli:)

açık büfe kahvaltı,sınırsız hemde,allahım allahım yiyeceklere dalmamak için kendimi zor tuttum

neyseki bir sıkmayla atlattık

gözüm kısırda ,dünden beri aklımda kısır yemek var olmazssa akşam yapayım

tabi kısmetse

aslında evet kilo almak moral bozar şüphesiz ancak canım bir dur demezsek,bu kilolar çoğalıp başımıza bela oluyor

kendine iyi bak azıcık kalorisi az şeyler ye ,en diyetinden ye dışarı çıkınca:)

benim gibi sıkmayı hüpletme:10::10::10::10::10:

ay ben diyet yapamam ki. ben biseyi yemek istiyorsam onu mutlaka yemem lazim yoksa deli oluyorum :1: bu hep böyleydi vucut direnc gösteriyor artik ben onu anladim yani ne kadar yersem yiyim yada ne kadar az yersem yiyip bi yolunu bulup hooop 60 kiloya geri dönüyor 6 aydir böyle bu. ömrümün sonuna kadar sevdigim seylerden mahrum kalamayacagima göre :1: en iyisi kendimi bu sekilde kabullenmek :1: ben sadece aaaa ne kadar zayif kiza baaak desinler diye ugrasiyordum ama olmucak yani onu anladim :1: suan normalim ama

kahvalti(08:30)
1 bardak sicak sütt (icine 1 kasik sade nescafe koydum, seker yok)
1 bucuk muz (üzerine azicik bitter kakao döktüm)
2 kuru incir,
azicik tel peynir

saat(11:00)
yarim adet kizarmis dondurma (sevdicekle yarim yarim paylastik :1: )

aksam(14:30)
2 adet bol acili cig köfte dürüm.
2 adet ayrann
sevdicekle cig köfte yeme yarisi yaptik gibi bisey oldu :1:

saat(18:15)
1 kücük dilim ispanakli kek (bu süpriz oldu ablam yapmis)

bugun sevdicekle disardaydim ondan böyle oldu :1:
saat 17 gibi 40 ar saniye 6 hareket plank yaptim ve 5. gün tamamlandi :)
bugun sabahtan beri yürüyoruz :1: bi 7 8 km yürümüsümdür en az o da :1:
az önce 55 tane mekik cektim ve 2. günü tamamladim :)
squat da bugun 4. gün ve dinlenme günü bugun :)
he bu arada sabah uyaninca elma sirkeli su ictim 1 bardak (yazmasam da unutuyorum cünkü bazen yazmayi her sabah iciyorum bilin yani :1: )

Son düzenleme:
ay ben diyet yapamam ki. ben biseyi yemek istiyorsam onu mutlaka yemem lazim yoksa deli oluyorum :1: bu hep böyleydi vucut direnc gösteriyor artik ben onu anladim yani ne kadar yersem yiyim yada ne kadar az yersem yiyip bi yolunu bulup hooop 60 kiloya geri dönüyor 6 aydir böyle bu. ömrümün sonuna kadar sevdigim seylerden mahrum kalamayacagima göre :1: en iyisi kendimi bu sekilde kabullenmek :1: ben sadece aaaa ne kadar zayif kiza baaak desinler diye ugrasiyordum ama olmucak yani onu anladim :1: suan normalim ama

çok tatlısın canım ya,nasıldı bir şakı vardı:hep yesem zayıf kalsam(benim de favori şarkımdır:)

şu aralar ben de aynımoddayım inan ki

akşam fenalaştım ,elim ayağım titredi ve yandı kalbim çok feci çarptı,halada tam geçmedi

bir çanak mandalina

bir haşlanmış yumurta

bir tabak patates kavurması

üç lokma pekmez

bir minik gofret yedim

acaba geçer mi rahatsızlığım diye ,kan şekerim düştü sanırım yedim de yedim

ALLAH SAĞLIK VERSİN ....AMİNNN

RUH SAĞLIĞI İÇİN DE MUSMUTLU OLDUĞUMUZ KİLOLARA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE İNEBİLMEMİZİ DİLİYORUM

ASLINDA YARIŞ FALAN YAPSAK ,BİRAZ MOTİVE EDER SANKİ

YARIN OKULDA NÖBETÇİYİM ZOR BİR GÜN OLACAK,YAZILI YAPACAĞIM VE EN KISA SÜREDE OKUMAM GEREK ,GERÇEKTEN BANA KOLAY GELSİN:9::9::9::9::9::9::9::9::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

sabah:
3 kaysı
bir bardak süt

t.kahvesi

bir lokmacık simit

elma

öğlen:
bir tabak barbunya
bir dilim ekmek
bir kaşık sebzeli bulgur pilavı
iki kaşık patates
bolca soğan yerine limonlu pırasa(çiğ)
ikiüç çatal biber kızartma

ALLAHIM çok yorucu bir günü attlatım şükür 3 farklı sınıfları yazılı yap ,nöbet

kutlama,pperformans hepsi çorba oldu

öğle sonu:

iki mandalina
t.kahvesi

akşam:
bir tabak b.pilavı
yoğurt
iki kaşık yeşil fasulye
birazcık mercimek çorbası

yarım tabak barbunya

Benim diyet yalan oldu vicdan azabı çekiyorum :47:şeytana uyuyuyorum hep ya

Hafta sonu ve dün dışardaydım..
Künefeler, hamburgerler,kumpirler havada uçuştu.

Ama yahuu diyet diyene kadar ana bi de bakmışım midemdeler.

Ama şuan tartıldım 54.00

Sıkıcam tekrar evde bişe yemiyorum ama meyve,su,çubuk kraker geçiştiriyorum.

Ama ben daha 50 olcam :31:

Benim diyet yalan oldu vicdan azabı çekiyorum :47:şeytana uyuyuyorum hep ya

Hafta sonu ve dün dışardaydım..
Künefeler, hamburgerler,kumpirler havada uçuştu.

Ama yahuu diyet diyene kadar ana bi de bakmışım midemdeler.

Ama şuan tartıldım 54.00

Sıkıcam tekrar evde bişe yemiyorum ama meyve,su,çubuk kraker geçiştiriyorum.

Ama ben daha 50 olcam :31:

bak şimdi üzüldüm ama allahtan hatanın farkındasın canım.

gerçekten dışarı çıkınca veya misafirlikte düzen tamamen bozuluyor ,ipin ucunu kaçırmamak lazım

ben kurban öncesi 54 leri görmüştüm tatil,misafirlik hooop tekrar kilom fırladı:10::10::10::10::10::10:

:10:

Back
X