Göbeksiz ve fit halimi özledim...6 kilo daha fazlam var

sabah:

3kaysı

bir simit(cıss biliyorum ama olulda canım çekti)
t.kahvesi

7,8 tane fındık

elma

öğlen:

yoğurt

yarım tabak b.pilavı
5,6 kaşık barbunya

bolca salata

ara:

bir portakal
bir elma

t.kahvesi

akşam:
b.pilavı(y.tabak)
küçük tabak musakka
yoğurt

karnım doymuyor ya,şaka gibi:(
iki kaysı daha
3,4 tuzsuz etimek

mevsimlerden roma(blog)

mehtap hanım yeşil çorba için diyordu

dolaptaki tüm yeşilliklerden koyup bir kaşık z.yağıyla pişirdim ama henüz robottan çekmedim

içmedim daha ,biraz sıvı yaptım

kısmetse içeyim tadı nası??

kilo vermede çok etkiliymiş

en kötü huyum yaparım ,erinmem ama düzenli bir şekilde kullanmam,kafanıza yatarsa deneyin

neyse merak eden okusun ,başarılarr:6::6::6::6::6::6::6::6:

bak şimdi üzüldüm ama allahtan hatanın farkındasın canım.

gerçekten dışarı çıkınca veya misafirlikte düzen tamamen bozuluyor ,ipin ucunu kaçırmamak lazım

ben kurban öncesi 54 leri görmüştüm tatil,misafirlik hooop tekrar kilom fırladı:10::10::10::10::10::10:

:10:

Sen çok istikrarlı gidiyosun maşallah
Ben dışarda yesemde evde yemiyorum birde ekmek tüketmedim hiç bi kaç gündür
mesela köfte yedim dün yine dışarda porsiyon yanındaki pilav ve garnitürle tükettim ekmeksiz.

Beni arkadaşlar bırakmıyolar hadi tatlı yiyelim,hadi yemek yiyelim
Boğazına düşkün olmayan bir arkadaş bulmam lazım acill:1:

Çünkü ben genelde 1 porsiyonu bitiremem dünde bitiremedim mesela az yemeye alışığım ben

bugün brokoli haşlıcam yine yağsız tuzsuz yoğurtlu yicem 1 saatte yürücem.

tez vakitte kilolarr uçsun artık yaza zorlanmayalım :24:

sabah:
bir dilim portakal

3 kaysı
t.kahvesi

kocaman bir elma

öğlen:
biraz musakka
yoğurt
ıspanak kavurması
bir dilim k.ekmek

ara:
yeşil elma

akşam:
5,6 çatal incir reçeli
roka salata
yarım tabak mantar sote

Sen çok istikrarlı gidiyosun maşallah
Ben dışarda yesemde evde yemiyorum birde ekmek tüketmedim hiç bi kaç gündür
mesela köfte yedim dün yine dışarda porsiyon yanındaki pilav ve garnitürle tükettim ekmeksiz.

Beni arkadaşlar bırakmıyolar hadi tatlı yiyelim,hadi yemek yiyelim
Boğazına düşkün olmayan bir arkadaş bulmam lazım acill:1:

Çünkü ben genelde 1 porsiyonu bitiremem dünde bitiremedim mesela az yemeye alışığım ben

bugün brokoli haşlıcam yine yağsız tuzsuz yoğurtlu yicem 1 saatte yürücem.

tez vakitte kilolarr uçsun artık yaza zorlanmayalım :24:

yok canım ya ,acıkınca gözüm dönüyor ,geçen yaza girenken ki kiloma ancak inebildim,ama buna da şükür

hayır demek gerçekten önemli,ya da bir lokma alıp nefsi körlemek yoksa bu arkadaşlar hep olacak

Türk insanı iyedirip içirmeyi sever malum...

Aynen :)

Ben bugün mısır gevreği sütle geçiştirdim brokoli başka bahara kaldı detoks gibi oldu bugün bana 4 tane sarma 3 bardak limonlu çay bi parçada kek yedim..

Ben öğünlü yemeyi sevmiyorum uymuyorum uymak istemiyorum napabilirim? ki:31:
Kendime göre düzensiz bir düzen tutturdum gidiyorum sağlığıma iyi bişi değil biliyorum ama uyamıyorum.

sabah:

bir dilim k.ekmek
zeytin yağına bandım
bir lokma bal

iki çatal ayva reçeli

iki lokma simit

öğlen:

bir tabak domatesli kabak yemeği
yoğurt

iki kaşık mantar sote
t.kahvesi

ara:bir elma
3 mandalina

birazdan bergamotlu yeşil çay içecem bakalım tadı hala kötüyse :(ev resmen yeşil çay deposu olacak

selam canim pek sessizlesmis buralar yaa ben bi kac gündür yazmiyorum farkindayimm yedim de yedim ondan yazmadim motiveni kirmiyim diye ama ben anladim 2 ögünden fazla yiyince olmuyor yapamiyorum ben bugun basladim yeniden tabi tartinin ibresii hoop firladi yine. morelman cöktüm anlayacafgin ama 4 subata kadar verebildigim kadar vericem. yine istediklerimi yiycem ama diger ögünümden kisicam o zaman da kalori hesabini biraktim artik olmuyo yani icerik önemli esasinda bir de yagi kesmemek lazim diyette kilo aldiran yag degil seker ve karbonhidrat tabi fazla olursa :) insallah bbu defa önce aldigim kilolari sonra da hedefledigim kiloyu veririm aksam menümü paylasicam :)

selam canim pek sessizlesmis buralar yaa ben bi kac gündür yazmiyorum farkindayimm yedim de yedim ondan yazmadim motiveni kirmiyim diye ama ben anladim 2 ögünden fazla yiyince olmuyor yapamiyorum ben bugun basladim yeniden tabi tartinin ibresii hoop firladi yine. morelman cöktüm anlayacafgin ama 4 subata kadar verebildigim kadar vericem. yine istediklerimi yiycem ama diger ögünümden kisicam o zaman da kalori hesabini biraktim artik olmuyo yani icerik önemli esasinda bir de yagi kesmemek lazim diyette kilo aldiran yag degil seker ve karbonhidrat tabi fazla olursa :) insallah bbu defa önce aldigim kilolari sonra da hedefledigim kiloyu veririm aksam menümü paylasicam :)

hoşgeldin tatlım tatlım
aksine buralar çok hareketli ve milletin doğal olarak derdi kiloları maalesef,sen buraları ihmal etme canım daha çok kporsın ,nasıl motive oluyorsan öyle yap lütfen

ne edersen et,ne yersen ye sorun değil önemli olan sensin ve senin hedefin unutma

HEP DESTEK ,TAM DESTEK...:72::29:

kahvalti(08:30) bol proteinli bir kahvalti ettim özellikle :)
1 bardak süt,
1 dilim kasar peyniri,
1 dilim sepet peyniri,
200 gr yogurt

aksam(18:30)
1 tabaktan biraz az (ortalama 7 8 yk) zeytinyagli bamya yemegi,
3 yk pirinc pilavi,
150 gr yogurt
ve 6 minik sisko biberler varya aci biber tursusu

günüm böyle gecti :) cok markete gidip oreo alip yemek gecti icimden ama hic kapisindan bile girmedim cünkü gitsem kesin alir yerdim :1: sabah uyaninca 1 bardak sirkeli su.
spor a gelince
45 saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 8. günü tamamlamis oldum :) (saat 2 gibi)
80 tane squat cektim ve 7. günü tamamlamis oldum :) (saat 5 gibi)
birazdan da gidip, 70 tane mekik cekicem ve 5. günü tamamlamis olucam

Ikindi:yeşil elma

3 kaysı,iki kepekli gliserini

akşam:bir küçük tabak kabak yemeği

küçük kase yoğurt

6 kaşık pirinç pilavı

veee soğan:)

brokoli haşladım birkaç damla su koyarak ama teaştan yemeğe çıkarmayı unuttum:9::9::9::9::9::9::9::9:

hoşgeldin tatlım tatlım
aksine buralar çok hareketli ve milletin doğal olarak derdi kiloları maalesef,sen buraları ihmal etme canım daha çok kporsın ,nasıl motive oluyorsan öyle yap lütfen

ne edersen et,ne yersen ye sorun değil önemli olan sensin ve senin hedefin unutma

HEP DESTEK ,TAM DESTEK...:72::29:

heheh sagol canim haklisin :) menümü paylastim az önce bak :1: fikirlerin önemli benim icinn

Son düzenleme:
Dün aktardan rezene aldım her akşam çay yapıp bir bardak içeceğim kısmetse

bu arada yeşilçayın tadı iğrençççç,bergamot bile kurtarmıyor:((allahın gücüne gitmesin ama

bir bardak yeşilçay içebilmek için bir mandalina yedim şaka gibi yaa:10::10::10::10::10::51::51::51::51:

slamlarrr

ikiüç gündür bağırsaklarım hiç çalışmıyor maalesef:(

sabah:

bir dilim k.ekmek

tereyağda yumurta
domates
bir parça kaşar(küçük)

bir üçgen peynir

ara:elma
t.kahvesi

bir kepekli kaynanasopası

bir küçük tabak lor

akşam:
bir k.tabak bezelye(patesli havuçlu9
3 kaşık p.pilavı

yoğurt
turp
yarım dilim k.ekmek

gömleğimi pantalonun içine koyup kemer takmayı özledim kızlar komik gelecek ama öyle inanın ki

göbüş pörtleyince komik duruyor:9::9::9::9::9::9::9::9::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

kahvalti(08:30)
1 bardak süt (icine sade nescafe koydum azicik seker yok)
yarim elma,
1 muz,
1 minik portakal,
2 kuru incir (meyvelerin üzerine toplamda 1 tatli kasigi tahin döktüm )
1 dilim sepet peyniri,
1 dilim kasar

saat(13:30)
1 bardak double espresso (sekersiz ve kremasiz oldukca aciydi :1: )

aksam(21:10)
6 yk kadar kavrulmus havuc (tuzsuz ve azicik yagda, biraz yogurtlu)
avuc ici kadar ton balikli marul salatasi,
2 dilim sepet peyniri,
1 lokma otlu peynir,
1 tatli kasigi cemen.

bugun aksam yemegi cok gec saate kaldi farkindayim o yüzden kahvaltilik gibi yaptim. masada kruvasan , simit ve sarelle vardi ama yemedim :1:
spor olarak bugun sadece 75 tane mekik cektim
squat in bugun mola günü ama plank yapamadim ya cok üsendim gec geldim eve ondan :(

bu arada yarinin en güzel yani haftasonu olmasi :) haftasonu demek gec yapilan ama harika yapilan kahvalti demek! :) börekler cörekler demek. tabiki yenecek ama abartmadan iyi bir kahvalti yapilacak hic bir seyde gözümüz kalmadan :)

Son düzenleme:
:))))

ben de masanın altına düşen kalemi rahatça bir çırpıda aldığım günleri özledim:1: şimdi az eğilsem göbüşüm sıkılıyor.

umarım en kısa zamanda sağlıkla hayalini kurduğun günleri görürsün canım

başarı hikayeni okumanı tavsiye ediyorum inan çok motive ediyor:7::7::7::7::7::7::7::7::7:

kahvalti(08:30)
1 bardak süt (icine sade nescafe koydum azicik seker yok)
yarim elma,
1 muz,
1 minik portakal,
2 kuru incir (meyvelerin üzerine toplamda 1 tatli kasigi tahin döktüm )
1 dilim sepet peyniri,
1 dilim kasar

saat(13:30)
1 bardak double espresso (sekersiz ve kremasiz oldukca aciydi :1: )

aksam(21:10)
6 yk kadar kavrulmus havuc (tuzsuz ve azicik yagda, biraz yogurtlu)
avuc ici kadar ton balikli marul salatasi,
2 dilim sepet peyniri,
1 lokma otlu peynir,
1 tatli kasigi cemen.

bugun aksam yemegi cok gec saate kaldi farkindayim o yüzden kahvaltilik gibi yaptim. masada kruvasan , simit ve sarelle vardi ama yemedim :1:
spor olarak bugun sadece 75 tane mekik cektim
squat in bugun mola günü ama plank yapamadim ya cok üsendim gec geldim eve ondan :(

bu arada yarinin en güzel yani haftasonu olmasi :) haftasonu demek gec yapilan ama harika yapilan kahvalti demek! :) börekler cörekler demek. tabiki yenecek ama abartmadan iyi bir kahvalti yapilacak hic bir seyde gözümüz kalmadan :)

İRADENDEN DOLAYI KUTLARIM:nazar::nazar::nazar::nazar:75 MEKİK ,SÜPERSİNNNNN:nazar::nazar::nazar::72::72::72:

Sabah:

Bir elma

t.kahvesi

kavrulmuş lor(küçük tabak)

domates
küçük parça ekmek
iki parça kaşar peyniri

aslında en güzel spor ip atlamakmış vücudun

heryerini çalıştırıyormuş,bir yapsam devamı gelmiyor:10::10::10::10::10::10::10::10:

Back
X