Göbeksiz ve fit halimi özledim...6 kilo daha fazlam var

Ahh cnm ya sen öğretmensin ya bişe sorsam sana?
üstteki yazımda oğluma kurs buldum yazmıştım şimdi kafam çok karıştı benim:26: bana yardımcı olurmusun?

Oğluma bulduğum kurs cumartesi günleri 4 saat.
Matematik,ing felan var.
İngilizce kursunu çok istediği için araştırdım öyle buldum görüştüm.
Ama eşim kafamı karıştırdı.
Oğlum buraya başlarsa 1. dönemden beri devam eden çocuklarla başlıcak ve sıfırdan.
Eşimde diyoki onlar netice ingilizceden baya bişiler öğrenmişlerdir bizimki nasıl onlara yetişecek? baştan öğrenmeden yarımyamalak olmaz o iş öyle diyo.
Ordaki öğretmen yetişir dedi.
Eşimde para için derler onlar kolaymı temelden almadan neyine yetişecek diyo.

Kafam karman çorman oldu versemmi oğlumu ben bu kursa vermeyip yazımı beklesem.
yazın mı versem?
Bana yardım gerek.

tatlım slmlar
braşım ingilize değil ama yine de görüş bildireyim

oğluşun sanırım 4.sınıf ,branş öğretmenleri giriyordur artık derslerine

karnesi nasıldı???yani eğer tüm derslerden bir destek gerekiyorsa evet tüm derslerin anlatıldığı

çok amaçlı bir yere gönder

ama sorun sadece ingilizceyse,eşin haklı olabilir
2.dönem yeni başlayanlar için ayrı bir sınıf kurulacak mı??yoksa birinci dönemden beri kursa gidenlerle aynı yerde mi olacak??
yazın bile ingilizce kursları açılıyor acil bir durum yoksa ertele,ama çocuğın dersi sorunluysa hemen ingilizce desteği gerekir

ingilizceyi anlamanın en iyi yolu hergün en az iki kelimeyi öğrensin

her kelimeyi en az on kere yazıp sonra anlamını öğrensin
dasına renkli kağıtlara çeşitli kelimeler yazın beraber,ve bunu beraber bir oyuna dönüştürün

kendini geliştirdikçe ödüllendir mesela

kendini geliştirdikçe de öğrendiği kelimeleri cümle içinde kullansın

kolay gelsin selmalar umarım yardımcı olabilmişimdir

Adet odum dün

karnımda bir sızı var

yarın okul açılıyor ,içimde garip bir duygu var

her tatil dönüşü aynı duyguları yaşıyorum çok garip ama

yeni eğitim öğretim dönemi tüm öğretmen arkadaşlara ve sevgili öğrencilere,ailelere hayırlı olur inşallah:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Sabah.

El içi kadar pide
domates
küçük parça peynir
bir lokma pekmez

t.kahvesi
öğlen:3 portakal

bir elma

aslında öğle yemeği gece kaldı bugün:
Bir tabak kuru fasulye
bir dilim ekmek

ara:4 yulaflı büskivi
bir küçük top kek:(((yedim yedim ,kendimeçok kızdım
ama regliyim ve deli gibi tatlı istiyor canım

neskafe

elma

tatlım slmlar
braşım ingilize değil ama yine de görüş bildireyim

oğluşun sanırım 4.sınıf ,branş öğretmenleri giriyordur artık derslerine

karnesi nasıldı???yani eğer tüm derslerden bir destek gerekiyorsa evet tüm derslerin anlatıldığı

çok amaçlı bir yere gönder

ama sorun sadece ingilizceyse,eşin haklı olabilir
2.dönem yeni başlayanlar için ayrı bir sınıf kurulacak mı??yoksa birinci dönemden beri kursa gidenlerle aynı yerde mi olacak??
yazın bile ingilizce kursları açılıyor acil bir durum yoksa ertele,ama çocuğın dersi sorunluysa hemen ingilizce desteği gerekir

ingilizceyi anlamanın en iyi yolu hergün en az iki kelimeyi öğrensin

her kelimeyi en az on kere yazıp sonra anlamını öğrensin
dasına renkli kağıtlara çeşitli kelimeler yazın beraber,ve bunu beraber bir oyuna dönüştürün

kendini geliştirdikçe ödüllendir mesela

kendini geliştirdikçe de öğrendiği kelimeleri cümle içinde kullansın

kolay gelsin selmalar umarım yardımcı olabilmişimdir

Henüz 3.sınıf canım daha inglzce görmediler.
ayrı bir sınıf yok o sınıfla devam edicek
Biz mantıklıca bi düşündük eşimle vazgeçtik yararlı olmayacağını düşündük yaza düşünüyorum artık inşallah kısmet olursa çok sağolasın yardımın için :16: kolay gelsin sana

sabah:
küçük parça incir pestili

kahve
elma
neskafe

öğlen:
bir tabak yeşil bakla
yoğurt
3 kaşık pirinçli etli çorba
3 lokma tahin pekmez

haftada bir kilo verebilmek için 1100 kalori almam gerekiyormuş

hiç kalori hesabı yapmadım

ama örnek diyet listelerine bakıp fikir edineyim bari

haaa unuttum beya:9::9::9:okulda tarçınlı yeşil çay içtim

Henüz 3.sınıf canım daha inglzce görmediler.
ayrı bir sınıf yok o sınıfla devam edicek
Biz mantıklıca bi düşündük eşimle vazgeçtik yararlı olmayacağını düşündük yaza düşünüyorum artık inşallah kısmet olursa çok sağolasın yardımın için :16: kolay gelsin sana

teşekkürler canım,sağolasın

yoğun bir gündü,6 saat dersim vardı

ilk gün sıkıcı ve daha yorucudur ders proğ.değiştiği için çocukların malzemeleri olmaz(doğal olarak)

ama iyi geçti şükür

teşekkürler canım,sağolasın

yoğun bir gündü,6 saat dersim vardı

ilk gün sıkıcı ve daha yorucudur ders proğ.değiştiği için çocukların malzemeleri olmaz(doğal olarak)

ama iyi geçti şükür

Oğlumda sıkkın geldi okuldan ilk gün malum.. Haklısın sende işin zor yahu çocuklarla uğraşmak büyük sabır istiyo..
Mesleğin güzel ama bir bayana en yakışan meslek.
Kolaycacık yaz tatilide gelir umarım yavrucağınla bolca vakit geçirebilirsin tatlım:34:

Sabah:
3 kaşık(tatlı kaşığı)bal
2 dilim ekmek
2 minnak domates
bir parça peynir
1 kupa çay

öğlen :
1 kase cornflakes yedim
az öncede 1 twix yedim :17:(çanım çok çikolata çekti ama napim)

akşama kadar yeşil çay ve su içicem

akşam:
ıspanak kavurma(yumurtalı) yicem

Benim kiloda tık yok hareketsizim ona bağlıyorum bu aralar hep evdeyim sadece temizlik yaparken hareket halindeyim onun harici miskin bir modda yığılıyorum bi köşeye..

Biraz uzun ama okumanızı tavsiye ederim.
-----------------------------------------------------
Sitede dolaşırken birkaç yerde 17 kilo verdiğimi yazmıştım. Nasıl yaptığımı merak edenler oldu. Eh iş başa düştü; “Yaz kızım .” dedim. Buyurun 68 kilodan 51 kiloya düşmemin sırrı.

Neredeyse her kadının üç dört kilo fazlası vardır. Ne hikmetse hepsi mutlu pazartesi sabahında gazete, dergiden kestiği “bilmem ne” diyetini uygulamaya ant içer. Ve nedense bu diyetler hep aynı günün akşamı bozulmaya mahkumdur. Bahanelerinizi duyar gibiyim.

Şimdi fasulyenin faydalarına geçelim.

Diyete başlamadan önce muhakkak doktor kontrolünden geçin. Özellikle tiroidlerinize baktırın. Eğer az çalışıyorsa ne yaparsanız yapın kilo veremeyeceksiniz. Üzgünüm.
Şeker hastasıysanız yahut başka bir rahatsızlığınız varsa beni kaale almayın. Diyetisyene gidin. Sonra gelip başıma ekşimeyin.

----"Ey kilolarından yakınan insan eğer bu yazıya da aynı muameleyi yapacaksan okuyup zamanını kaybetme."------

*Kendinize acıyın. Çırılçıplak soyunun aynanın karşısına geçin. O bıngıldayan yağlarınızla oynayın. Kendi kendinizi komplekse sokun. İyi stres sizi motive edecektir.

Diyet Tavsiyeleri
*Asla bol giyinmeyin. Çıkan yağlarınıza rağmen inatla dar giyinin. (Erkekler şu an yuhalıyor duyuyorum. Susun bakayım.)
En rezil, en berbat, en makyajsız, en çirkin, en şişman çıktığınız fotoğrafı buzdolabınıza yapıştırın. Yanına bir de “Ahanda böyle olacağım.” dediğiniz kişinin fotoğrafını koyun.

*Aç kalmadan diyet yapamazsınız. Bunu unutun. O mide küçülene dek aç hissedeceksiniz.

*1 ayda 7 kilo veremezsiniz. 100+ iseniz verebilirsiniz. Bunu da unutun. Kısa mesafeli koşuya çıkmıyoruz. Maraton bu.

*O antin kuntin hapları kullanmayın. Gazetelere haber olmayın. Ben illa haber olmak istiyorum diyorsanız. Zayıflama haplarından ölmüş biri olarak değil. Geçmişe bakınca “Heheyt be ben neymişim.” Diyebileceğiniz şekilde haber olun.

*Spor yapacaksınız. Kaçışınız yok. Spor salonuna yazılmak zorunda değilsiniz. Gitmeyeceksiniz biliyorum. Her akşamüstü bir saatlik tempolu bir yürüyüş yağ yakımını hızlandırır.

*Rahatsızlandığınızı hissettiğiniz zaman diyeti bırakın. Haydi doktora.

*Pilates candır. Lakin pilatesle kilo veremezsiniz. Sadece vücudunuzu şekillendirir, toplar, ultra esnek olursunuz. Kursa giderseniz çıkışta yemeğe saldırmayın. Pilates kursunda patatesli börek tarifi verenleri biliyorum. Allah ıslah etsin.

*Bitki çayları güzeldir. Fakat her duyduğunuz karışımı içmeye kalkmayın. Tadı kötüyse içmeyin.
Bitki çayına şeker ilave etmeyin. Bal kullanın. Olmadı limon sıkın.

Zayıflamak
*Her sabah aç karna sirke içmeyin. Gerek yok. Hiç içmedim. Mutluyum.

*Bol su tüketin dediler diye damacanayı kafaya dikmeyin.

*Erken kalkın. Ne demişler erken kalkan yol alır. Fosur fosur uyumakla kilo verilmiyor.

*Saat 19:00’ı gösterdikten sonra birazdan sayacağım aperatifler haricinde hiçbir şey tüketmeyin.

*Bira tehlikeli. Arada çok canın çekerse bir tane votka iç. Bira değil. Asla değil. Hatta mümkünse alkolü hayatından çıkar. Neredeyse hiç içmiyorum. Bir yerim eksilmedi. Göbeğim hariç ;).

*Pirinci, makarnayı, beyaz ekmeği tamamen hayatınızdan çıkarın. Unutun. Yok öyle yiyecekler.
İlk üç ay çok canınız istemedikçe siyah çay, kahveden uzak durun.

Bunları yapamam derseniz. Boşverin diyeti. Gelsin steakhouse burgerler, gelsin yağlar, bıngıl bıngıl etler. Ama ondan sonra girdiğiniz ortamda erkekler arkadaşlarınıza kur yapıp sizinle ilgilenmediğinde ağlamayın. Sevgiliniz zayıf kızlara bakınca kıskançlık yaratmayın. İnce bir kızla aldatılırsanız ya da terkedilirseniz ben ne bahtsızmışım demeyin. Yalnız değilsiniz. Börekler, tatlılar var. Onlarda bulursunuz aşkı. Erkekler görseldir unutmayın. Önce gözlerine hitap edeceksiniz.

Ne yedim, ne içtim merak ediyorsunuz değil mi? İşte size ufak bir liste.

Sabah
Peynir, bir dilim tam buğday ekmeği, zeytin, kaşar, hellim, reçel, yumurta ne bulursam yedim. ( Poğaça, börek, tatlılar, kızartmaya ağzıma sürmedim. )

Öğlene doğru
Midem kazınınca bir kase meyveli yoğurt,birkaç ceviz, birkaç fındık, bir adet meyve, birkaç dilim karpuz yedim. Hepsini yemeye kalkma. Birini seçeceksin.

Öğlen
Bir tabak zeytinyağlı ve bir dilim tam buğday ekmeği tükettim.

Öğleden sonra
Açım huleyn diye bağırdığımda gene bir kase meyveli yoğurt, birkaç ceviz, birkaç fındık, bir adet meyve, birkaç dilim karpuz içinden seçim yaptım.

Akşam
Kocaman bir salata (ton balıklı, hellimli, tavuklu, neli seviyorsan.), bir dilim ekmek ve bir kase yoğurt
Veya
Bir dilim şnitzel, birkaç köfte, balık, biftek, bir kase yoğurt, bir dilim ekmek yedim.

Gece
Tekrar yoğurt, meyve, çerezlerden seçim yaptım.

İlk üç ay abur cuburu tamamen kestim. Toplam 10 kilo vermiştim. Cips, burger, iskender, adana dürüm, kokoreç, börek, çörek, cheesecake, çikolata vs ağzıma sürmedim. Bak en önemlisi çikolata. Onsuz da mutlu olmayı öğrenin.

İçim gitti mi? Ne yalan söyleyeyim evet. Ama hırslıydım. Ben bu kiloları verecektim. Verdim.
Hayatım inanılmaz şekilde değişti. Tırtıldım kelebek oldum. Kendime güvenim geldi. İnsan ilişkilerim güçlendi. İstediğim herşeyi giyebilir hale geldim. Abartmıyorum evrim geçirdim birkaç ay içinde. Bu ayrı bir yazı konusu.

Hepinize kocaman kocaman öpücükler ve bol sabır dileyip noktalıyorum.

---ALINTIDIR----

tamda çikolatayı yedikden sonra okuyunca vicdan azabım tavan yaptı:37:
süpermiş.
Şu şeker,tuz,un üçlüsünden uzak durmak lazım.
Nasıl motive edici bir yazı, yazan nasıl enerjik yazmış aldım enerjisini saol cnm paylaşım için bir nefesde okudum

kahvalti(10:00)
1 tanesi tek, 1 tane cift sarili (cift sarili oldugunu bilmiyordum yumurtanin) toplam 2 yumurtadan, 1 cay kasigi tere yagiyla yaptigim tuzsuz omlet,
avuc ici kadar kuru peynir.

aksam(18:00)
8 yk sari kabak yemegi,
100 gr yogurt

sporlarim,
jillian 30 days shred level 2 nin 5. gününü yaptim,
150 ser saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 18. günü tamamladim.
155 tane squat cektim ve 18. günü tamamladim
155 tane mekik cektim ve 18. günü tamamladim

1.5 lt su ictim onu 2 ye tamamlarim :16::16:

Biraz uzun ama okumanızı tavsiye ederim.
-----------------------------------------------------
Sitede dolaşırken birkaç yerde 17 kilo verdiğimi yazmıştım. Nasıl yaptığımı merak edenler oldu. Eh iş başa düştü; “Yaz kızım .” dedim. Buyurun 68 kilodan 51 kiloya düşmemin sırrı.

Neredeyse her kadının üç dört kilo fazlası vardır. Ne hikmetse hepsi mutlu pazartesi sabahında gazete, dergiden kestiği “bilmem ne” diyetini uygulamaya ant içer. Ve nedense bu diyetler hep aynı günün akşamı bozulmaya mahkumdur. Bahanelerinizi duyar gibiyim.

Şimdi fasulyenin faydalarına geçelim.

Diyete başlamadan önce muhakkak doktor kontrolünden geçin. Özellikle tiroidlerinize baktırın. Eğer az çalışıyorsa ne yaparsanız yapın kilo veremeyeceksiniz. Üzgünüm.
Şeker hastasıysanız yahut başka bir rahatsızlığınız varsa beni kaale almayın. Diyetisyene gidin. Sonra gelip başıma ekşimeyin.

----"Ey kilolarından yakınan insan eğer bu yazıya da aynı muameleyi yapacaksan okuyup zamanını kaybetme."------

*Kendinize acıyın. Çırılçıplak soyunun aynanın karşısına geçin. O bıngıldayan yağlarınızla oynayın. Kendi kendinizi komplekse sokun. İyi stres sizi motive edecektir.

Diyet Tavsiyeleri
*Asla bol giyinmeyin. Çıkan yağlarınıza rağmen inatla dar giyinin. (Erkekler şu an yuhalıyor duyuyorum. Susun bakayım.)
En rezil, en berbat, en makyajsız, en çirkin, en şişman çıktığınız fotoğrafı buzdolabınıza yapıştırın. Yanına bir de “Ahanda böyle olacağım.” dediğiniz kişinin fotoğrafını koyun.

*Aç kalmadan diyet yapamazsınız. Bunu unutun. O mide küçülene dek aç hissedeceksiniz.

*1 ayda 7 kilo veremezsiniz. 100+ iseniz verebilirsiniz. Bunu da unutun. Kısa mesafeli koşuya çıkmıyoruz. Maraton bu.

*O antin kuntin hapları kullanmayın. Gazetelere haber olmayın. Ben illa haber olmak istiyorum diyorsanız. Zayıflama haplarından ölmüş biri olarak değil. Geçmişe bakınca “Heheyt be ben neymişim.” Diyebileceğiniz şekilde haber olun.

*Spor yapacaksınız. Kaçışınız yok. Spor salonuna yazılmak zorunda değilsiniz. Gitmeyeceksiniz biliyorum. Her akşamüstü bir saatlik tempolu bir yürüyüş yağ yakımını hızlandırır.

*Rahatsızlandığınızı hissettiğiniz zaman diyeti bırakın. Haydi doktora.

*Pilates candır. Lakin pilatesle kilo veremezsiniz. Sadece vücudunuzu şekillendirir, toplar, ultra esnek olursunuz. Kursa giderseniz çıkışta yemeğe saldırmayın. Pilates kursunda patatesli börek tarifi verenleri biliyorum. Allah ıslah etsin.

*Bitki çayları güzeldir. Fakat her duyduğunuz karışımı içmeye kalkmayın. Tadı kötüyse içmeyin.
Bitki çayına şeker ilave etmeyin. Bal kullanın. Olmadı limon sıkın.

Zayıflamak
*Her sabah aç karna sirke içmeyin. Gerek yok. Hiç içmedim. Mutluyum.

*Bol su tüketin dediler diye damacanayı kafaya dikmeyin.

*Erken kalkın. Ne demişler erken kalkan yol alır. Fosur fosur uyumakla kilo verilmiyor.

*Saat 19:00’ı gösterdikten sonra birazdan sayacağım aperatifler haricinde hiçbir şey tüketmeyin.

*Bira tehlikeli. Arada çok canın çekerse bir tane votka iç. Bira değil. Asla değil. Hatta mümkünse alkolü hayatından çıkar. Neredeyse hiç içmiyorum. Bir yerim eksilmedi. Göbeğim hariç ;).

*Pirinci, makarnayı, beyaz ekmeği tamamen hayatınızdan çıkarın. Unutun. Yok öyle yiyecekler.
İlk üç ay çok canınız istemedikçe siyah çay, kahveden uzak durun.

Bunları yapamam derseniz. Boşverin diyeti. Gelsin steakhouse burgerler, gelsin yağlar, bıngıl bıngıl etler. Ama ondan sonra girdiğiniz ortamda erkekler arkadaşlarınıza kur yapıp sizinle ilgilenmediğinde ağlamayın. Sevgiliniz zayıf kızlara bakınca kıskançlık yaratmayın. İnce bir kızla aldatılırsanız ya da terkedilirseniz ben ne bahtsızmışım demeyin. Yalnız değilsiniz. Börekler, tatlılar var. Onlarda bulursunuz aşkı. Erkekler görseldir unutmayın. Önce gözlerine hitap edeceksiniz.

Ne yedim, ne içtim merak ediyorsunuz değil mi? İşte size ufak bir liste.

Sabah
Peynir, bir dilim tam buğday ekmeği, zeytin, kaşar, hellim, reçel, yumurta ne bulursam yedim. ( Poğaça, börek, tatlılar, kızartmaya ağzıma sürmedim. )

Öğlene doğru
Midem kazınınca bir kase meyveli yoğurt,birkaç ceviz, birkaç fındık, bir adet meyve, birkaç dilim karpuz yedim. Hepsini yemeye kalkma. Birini seçeceksin.

Öğlen
Bir tabak zeytinyağlı ve bir dilim tam buğday ekmeği tükettim.

Öğleden sonra
Açım huleyn diye bağırdığımda gene bir kase meyveli yoğurt, birkaç ceviz, birkaç fındık, bir adet meyve, birkaç dilim karpuz içinden seçim yaptım.

Akşam
Kocaman bir salata (ton balıklı, hellimli, tavuklu, neli seviyorsan.), bir dilim ekmek ve bir kase yoğurt
Veya
Bir dilim şnitzel, birkaç köfte, balık, biftek, bir kase yoğurt, bir dilim ekmek yedim.

Gece
Tekrar yoğurt, meyve, çerezlerden seçim yaptım.

İlk üç ay abur cuburu tamamen kestim. Toplam 10 kilo vermiştim. Cips, burger, iskender, adana dürüm, kokoreç, börek, çörek, cheesecake, çikolata vs ağzıma sürmedim. Bak en önemlisi çikolata. Onsuz da mutlu olmayı öğrenin.

İçim gitti mi? Ne yalan söyleyeyim evet. Ama hırslıydım. Ben bu kiloları verecektim. Verdim.
Hayatım inanılmaz şekilde değişti. Tırtıldım kelebek oldum. Kendime güvenim geldi. İnsan ilişkilerim güçlendi. İstediğim herşeyi giyebilir hale geldim. Abartmıyorum evrim geçirdim birkaç ay içinde. Bu ayrı bir yazı konusu.

Hepinize kocaman kocaman öpücükler ve bol sabır dileyip noktalıyorum.

---ALINTIDIR----

offffffff ne de güzel anlatmış ama :/

aynaya bakmak gerçekten motive edici bir unsur buna katılıyorum. ve sporsuz da kesinlikle olmuyo bu da bir gerçek.

ben de bayan baloncuk gibi jillan'a mıı başlasam bilmiyorum ya. akşam yapayım dedim nefes nefese kaldım dermanım kalmadı tamamlayamadım. bir de topiğinde bi kız bacaklarım 2 cm kalınlaştı yazmış. benim bacaklarım zaten ince değil, öyle bişey olsun istemiyorum.

ben de bayan baloncuk gibi jillan'a mıı başlasam bilmiyorum ya. akşam yapayım dedim nefes nefese kaldım dermanım kalmadı tamamlayamadım. bir de topiğinde bi kız bacaklarım 2 cm kalınlaştı yazmış. benim bacaklarım zaten ince değil, öyle bişey olsun istemiyorum.

canım videolarını gördüm ama(görmemek ne mümkün:))diyet camiasında pek meşhur kendileri

hiç yapmadım ,fikri olan varsa söylerler kızlar

bu günlerde tam bir çürük elma modundayım:)

alllah beteriinden korusun

akşamdan beri öyle şiddetli başım ağrıyor ki,gözlerim acıdan fırlayacak sanki,

ağrı kesici de içtim üstelik

ikindi:
iki küçük yeşil elma
7 tane kadar kavrulmamımış yer fıstığı

bir dilim tam tahıllı ekmeği z.yağına bandım(bağırsaklarıma iyi gelmesini umarak)

küçük tabak menemen
ballı limonlu kekikçayı
bir tane naneli şeker:26::5::26:

kahvalti(10:00)
1 tanesi tek, 1 tane cift sarili (cift sarili oldugunu bilmiyordum yumurtanin) toplam 2 yumurtadan, 1 cay kasigi tere yagiyla yaptigim tuzsuz omlet,
avuc ici kadar kuru peynir.

aksam(18:00)
8 yk sari kabak yemegi,
100 gr yogurt

sporlarim,
jillian 30 days shred level 2 nin 5. gününü yaptim,
150 ser saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 18. günü tamamladim.
155 tane squat cektim ve 18. günü tamamladim
155 tane mekik cektim ve 18. günü tamamladim

1.5 lt su ictim onu 2 ye tamamlarim :16::16:

çift sarılı yumurta çok nadir bulunur canım
bence bu şans ve berekkettir:nazar::nazar::nazar::nazar:

canim afedersin simdi gördüm mesajini :17:
ben hic kalinlastigini düsünmüyorum bacaklarimin, daha da skilasiyor gibi geliyor bana, öncekiden daha sert sanki. ayin 21 inde ölcüm alicam farki söylerim sana, :17:7 sinde almistim ilk ölcüyü ama. :26:
jillian kisa sürede cok efor sarfettiren bir spor, cok tok ve cok ac karnina kesinlikle yapmani tavsiye etmiyorum.bir de el agirliklari yok bende onun yerine yarimsar lt lik su siselerini kullanioyrum

canim afedersin simdi gördüm mesajini :17:
ben hic kalinlastigini düsünmüyorum bacaklarimin, daha da skilasiyor gibi geliyor bana, öncekiden daha sert sanki. ayin 21 inde ölcüm alicam farki söylerim sana, :17:7 sinde almistim ilk ölcüyü ama. :26:
jillian kisa sürede cok efor sarfettiren bir spor, cok tok ve cok ac karnina kesinlikle yapmani tavsiye etmiyorum.bir de el agirliklari yok bende onun yerine yarimsar lt lik su siselerini kullanioyrum

tamam canım ölçülerini alıp aradaki farkı söylersin

ben de ağırlık var o sorun değil ama çok yorucu ya bir türlü başlamaya cesaretim yok :/ bi başliyim dedim nefes nefese kaldım

Back
X