göbekte beliren kahverengi çizgi yardımm

ugurbocegig

Ada’nın annesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2022
49
27
38
37
merhaba göbek deliğimden kasıklara doğru kahve ince bir çizgi belirdi daha önce yoktu. yumurtlama 7 haziran. kasıkta batma ve hareketlenmeler var belim çok ayakta kalmış gibi ağrıyor. bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?

Olabilir de olmayabilir de daha erken oldugu için seni olumsuz etkilemek istemem az daha sabret hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Normalde göbekteki beliren çizgi gebeliğin nişanesidir benim kızımda olmuştu 14 senedir hiç gitmedi İnşallah hmilesinizdir

ay öyle mi inşallah hamileyimdir çizgi bana umut veriyo yaş 33 amh düşük o yüzden biran önce olsun istyrm 4. ayım denememde.
İnşallah canım hayırlısı olsun benim göbeğimdeki hiç gitmedi hala duruyor Test yapmadan anlaşılmaz genede umutlandırmak istemem seni Varsada hayırlısıyla gelsin ..

İnşallah canım hayırlısı olsun benim göbeğimdeki hiç gitmedi hala duruyor Test yapmadan anlaşılmaz genede umutlandırmak istemem seni Varsada hayırlısıyla gelsin ..
Ayrıca bu bebek işi Amh değerine felan bakmıyor emin ol ben şuan hamileyim yaşım 39 okadar çok düşüklerim oldu ki hiç bıkmadım en son rahim filmi çektirdim doktorlar tüplerin tıkalı dedi bende artık yaşta 40 dayanınca dedim ki artık uğraşmayım son kontrolümde de doktor yumurta rezervi düşük gelişmiyor da demişti Bırakmıştım tamimiyle Geçen ay gebe olduğumu öğrendim Diyeceğim şu ki Amh FSH değerine felan takılma arkadaşım geleceği zamanı Hiçbişey engel olmuyor

sağlıkla kavuşun inşallah ne kadar umut verici hikayeniz. Sanırım kafaya takmayı bırakıp vazgeçince oluyor. Ben daha denemeye başlamadan doktor hemen amh düşük prolaktin yüksek fln diyince bunalıma girdm günlerce ağladım stres yaptm. İnşallah ben de kavuşurum yakın zamanda.

Göbekte beliren çizgi gebeliğin ilerleyen haftalarında ortaya çıkar.Bazisinda hiç çıkmaz.Bende ikinci trimesterin sonunda gölge gibi belirmişti.Dogumdan sonra kayboldu.Umarim hamilesinizdir bu iş amh ye bakmiyo çünkü

evet ben de sonradan çıkar diye biliyorum aslında ama bi umut işte vücudumdaki her değişklik şu an gözüme batıyo. göğüslerimde hassasiyet var mı diye sıkıştırmaktan acımaya başladılar durduk yere

İnşallah canım bol bol dua et ..

Hayırlı olsun bence oldu bu iş benimde bu şekilde olmuştu inşallah hamilesinizdir

bata 5 gün var az önce çok açık pembe akıntı gelmiş umutlanmak istemiyorum ama daha önce adet dışında hiç böyle akıntım olmamıştı. göbeğimdeki çizgi hala duruyo bide herşeye ağlıyorum kan versem çıkarmı ki?

merhaba sonucunuz ne olmuştu çok merak ettim, hala buralarda mısınız?

Benımde aynı durumda doğum yaptıktan sonra o çizgi baya hafiflemişti şimdi 2. Düşünüyoruz 2 gün önce farkettim bide beyaz tenliyim çizgi baya yoktu şimdi baya belirgin olmus tabı baska belirtilerde var bir kaç güne adet olmazsam bende test yapıcam ınsallah güzel sonuclar alırız

İnşallah hamilesinizdir ama bu çizgiye çok da umut bağlamamk lazım bazı erkeklerde de oluyomus bende çocukluğumdan beri var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…