Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hamileyimdir ama sadece çizgi oluşmuş herhangi bir belirti yok teste yapmak istemiyorum korkuyorum birazEvet hamilelik belirtisi ama ben bu forumda birine daha böyle dedim ve hamile çıkmadı
İnşallah hamileyimdir ama sadece çizgi oluşmuş herhangi bir belirti yok teste yapmak istemiyorum korkuyorum biraz
Tşk ederim inşallahİnşallah canım zaten 5 hafta olmadan pek belirti olmuyor. Hayırlısı olsun artik
Ben korunmayı bıraktığım ilk ayda çıktı o çizgi internetten araştırdım hamilelik belirtisi olabilir yazıyordu nasıl sevindim amaaa öyle değilmiş hamile değildim ve hala çizgi duruyor.merhaba herkese bu ay göbegimde uzun bi çizgi oluştu gögsümün altından baslayıp rahme kadar uzanıyor hamilelik belirtisi olabilir mi acaba bu durumu yaşayıp hamile olan var mı acaba daha önce hic oluşmamıştı böyle birşey
Hımm ozaman çizgi oluştu diye bi anlam yükleyip umut etmeye gerek yok tşk ederim canım Cvp verdiğin içinBen korunmayı bıraktığım ilk ayda çıktı o çizgi internetten araştırdım hamilelik belirtisi olabilir yazıyordu nasıl sevindim amaaa öyle değilmiş hamile değildim ve hala çizgi duruyor.
Evet net bir hamilelik belirtisi deği canım ama adetin falan geçtiyse olabilirHımm ozaman çizgi oluştu diye bi anlam yükleyip umut etmeye gerek yok tşk ederim canım Cvp verdiğin için
Yok daha geçmedi 3gun var bakalım hayirlisiEvet net bir hamilelik belirtisi deği canım ama adetin falan geçtiyse olabilir
Aslında orada çizgi hep var ama daha önce detaylı bakmadığımız için ya da belirti aramadığınız için daha önce farketmemiş olabilirsinizHımm ozaman çizgi oluştu diye bi anlam yükleyip umut etmeye gerek yok tşk ederim canım Cvp verdiğin için