Göbekte oluşan uzun çizgi hamilelik belirtisi midir acaba?

esesrebel

Hayaller dualara emanet..
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
48
34
38
merhaba herkese bu ay göbegimde uzun bi çizgi oluştu gögsümün altından baslayıp rahme kadar uzanıyor hamilelik belirtisi olabilir mi acaba bu durumu yaşayıp hamile olan var mı acaba daha önce hic oluşmamıştı böyle birşey

test yaptınızmı? gününüz geçtimi?

Yok test yapmadım günüme 5gün var herhangi bir hamilelik belirtiside yok bir hafta kadardır çizgi oluştu çok fark ediliyor daha öncede kimyasal düşük yaşadım ama o zaman da çizgi yoktu

Evet hamilelik belirtisi ama ben bu forumda birine daha böyle dedim ve hamile çıkmadı

Tşk ederim ayrıca cevaplarınız için..başka bu konuda yorum yapmak isteyenler var mı acaba?

İnşallah hamileyimdir ama sadece çizgi oluşmuş herhangi bir belirti yok teste yapmak istemiyorum korkuyorum biraz

İnşallah canım zaten 5 hafta olmadan pek belirti olmuyor. Hayırlısı olsun artik

Ben korunmayı bıraktığım ilk ayda çıktı o çizgi internetten araştırdım hamilelik belirtisi olabilir yazıyordu nasıl sevindim amaaa öyle değilmiş hamile değildim ve hala çizgi duruyor.

Ben korunmayı bıraktığım ilk ayda çıktı o çizgi internetten araştırdım hamilelik belirtisi olabilir yazıyordu nasıl sevindim amaaa öyle değilmiş hamile değildim ve hala çizgi duruyor.
Hımm ozaman çizgi oluştu diye bi anlam yükleyip umut etmeye gerek yok tşk ederim canım Cvp verdiğin için

Hımm ozaman çizgi oluştu diye bi anlam yükleyip umut etmeye gerek yok tşk ederim canım Cvp verdiğin için
Aslında orada çizgi hep var ama daha önce detaylı bakmadığımız için ya da belirti aramadığınız için daha önce farketmemiş olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…