Göbekten değil basen+bacak bölgesinden inceliyorumm.:(

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
yaa kızlarr yürüyüş bandında hızlı tempo yürüyüş yapıyorum vs.spor salonuna gidiyorum.ama vücudum hiç istediğim şekli almıyor.benim esas sorun zaten göbek ve bel bölgesinden,ama sanki basenlerim inceldi kalça bölgesinde daralma oldu göbek bel falan banamısın demiyo eski pantolonlarımın içine girmeye bile başliycam ama o kısımda tık yokk,

ölçtüğümde cmler azalmış oluyo fakat görünürde bişey yok,benim sorunum bacaklarımda falan değilki yaaa ama oralar sıkılaşıyo kafayı yemek üzereyim.hergün bugün daha fazla mekik çekicem diyorum ama en fazla 50 mekik çekebiliyorum zamanla yağlar eridikçe gidermiş göbek,ama bu yağlar eriyene kadar benim bacaklar iğne ipliğe dönecek korkarım..napıcam ben yaa offf yürüyüş bandında daha azmı yürüsem?bu seferde kalori yakamıyorum..bisiklete mi binmesem şaşırdım kaldım yaa alt üst bakınca sanki ayrı insandan oluşuyorum yaa zaten o kiloya kalça yok bir popo var iştee uff zayıflayınca böyle oluyorum iştee sizlerde de varmı bu sorunn?:sinifsinif: ciddi bi çözüm yada bir fikir gerek bana :çok üzgünüm:
 
pilatesin karın egzersizlerini yap ama düzenli..cok faydasını görursun.. bir de callenisticsin karın egzersızlerı cok etkılı.. bel içinse ayrıca bel egzersizleri yap.. saga sola egılmek bıle cok faydalı bele..
 
ilk günler mekik çekmekte zorlanıyodum şimdi daha doğru yapıyorum,bel hareketlerini de artırdım bakalım nasıl olucak ama hamur işi vs. azıcık bile fazla kaçırdığımda hemen göbek çıkkıyo yaa pilatesi hiç denemedim bir de ona başliyim bakalım
 
insan spor yaparken öyle geliyor ben hiç ölçmedim başladığımdan beri bel ve göbek bölgemi ama baktığımda aynı senin gibi bacak ve basen bölgelerimin daha çok sıkılaştığını görüyorum, ben de yürüyüş bandında yürüyorum. belki vücudun yapısından kaynaklanıyordur belki de göbek ve karın bölgesi daha geç eriyor olabilir yani ideal kilona inince tamamen yok olabilirler. ayrıca bunun için bir rahatsızlık aklıma geliyor kendim için son günlerde, bazı belirtileri varsa ona bak arkadaşım bi, cushing sendromu diye bi araştır istersen.
 
X