göbekten iğne vuruluşu?

ecrin38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.144
4
158
İstanbul
ya arkadaşlarr 14 nisanda lucrin sanırım göbek altından iğneye başlıcam ama korkuyorumm acıyomuu siz kendinizmi yaptınız iğnelerinizi?

hayırlı olsun ecrin hiç korkulacak bişey değil merak etme.iğneyi görmüşsündür zaten incecik bişey hissetmiyosun bile.benim ilk iğnemi eşim yapmıştı ben de korkmuştum.sonra baktım çok basit kendim yaptım.şuanda ben de lucrin kullanıyorum canım soracağın bişey varsa yardımcı olurum :)

teşekkür edrim cnm ya o gün gelipte vurucam diye çok gerildimm
iğne korkum varda ama sölediklerinden sonra şimdi biraz rahatladımm.
. senin de benim gibi ilk denemenmi cnm?

benim göbekten iğneden nasıl korktuğumu bu sitedeki arkadaşlar bilir, 2 tedavide de buradaki arkadaşlara milyon soru sordum, ama inan o kadar korkunç değilmiş, ilk tedavide eşim yaptı, 2. tedavide her iğne saati hastaneye gidip hemşireye yaptırdım stres olmamak için..acımıyor ama kendine iğne yapmaya cesaretin yoksa eşine ya da hemşireye yaptır.. ama inan kolay..

teşekkür edrim cnm ya o gün gelipte vurucam diye çok gerildimm
iğne korkum varda ama sölediklerinden sonra şimdi biraz rahatladımm.
. senin de benim gibi ilk denemenmi cnm?

benim 2.denemem şuanda canım.inşallah son olur hepimiz için :)

fıstık hiç korkma öncelikle şırıngalar bebek şırıngası iğneleri incecik ikincisi ben kendime yaptık iğne bakasında olunca güvenemedim eşime yaptıramadım ben ilk hemiremle yaptık aldık iğneleri hadi bakalım ilk denemeyi birlikte yapalım dedi verdi elime ilk yaptığımda kendime ilk bişey batırışım diye tansiyonum düşer gibi oldu ama acıdan değil korkudan ama baktım acımıyo yani içine bi iğne girdiğini hissediyorsun ama o kadar sakın korkma önce yapacağın yeri belirle ve bir anda batır yapınca bir anda çek korkulucak bişey değil hem şunu düün her iğne yavruna kavuşacağın bir adım

iğne görünce bayılan, opu da korkudan "beni burdan çıkarın" diye hüngür hüngür ağlayan ben progestron iğnelerini bile son günler kendim vurdum. göbekten iğne sivrisinek ısırığı gibi. zaten ucu çoook ince hemen giriyor. doktora gitmene gerek yok boşuna vakit kaybı stres nedeni. tedavin hayırlı olsun canım. ..

cnm aynen öle asla kemdime yapamam ama eşime de yaptırmaya korkuyorumm zaten sorunn da orda ufff ne zor işler bunlarrr...

cnm sın ya sağoll güzell açıklaman içinn onlar için bu kadar sitrese giriyooruzz rabbim inşallah yüzümüze gülerrrr.

inşallah evo evo tün dualarımm bebeişş isteyiple te hala bebişlerine kavuşamayanlar içinnnnn.
sen tecrübeliisn daha o zaman önericeğin şeyler olursa yaz cnm burdan bana..

sağol cnm ya valla iğneyi şöle parmağıma azıcık değdirdim baya acıtıyor ama göbek yağlı bölge olduğu için umarım dediğiniz gibi olurrr iğneleri düşünmem bile gerilmeme neden oluyorrrr...

inşallah evo evo tün dualarımm bebeişş isteyiple te hala bebişlerine kavuşamayanlar içinnnnn.
sen tecrübeliisn daha o zaman önericeğin şeyler olursa yaz cnm burdan bana..

canım ne istersen sorabilirsin seve seve yardımcı olurum.
iğneyi de 1 defa yapsan anlayacaksın zaten.parmağınla bir değil göbeğin canım.daha yumuşak ve yağ dokusu var.zaten o yüzden göbekten yapılıyo.
ben sana tarif edeyim istersen nasıl yapacağını.

iğne yapmadan önce ellerimizi güzelce yıkıyoruz ve kolonya sürüyoruz.sonra lucrin şişemizin kapağını açıyoruz iğnemizi çıkıyoruz ve içine az bişey (5 çizgisine kadar hava çekip)iğneyi şişenin tam ortasına batırıyoruz.iğneye çektiğimiz havayı şişeye veriyoruz ve ilacı iğneye 10 çizgisine kadar çekiyoruz.sonra göbek deliğinden 3 parmak öteye bir tutam parmağımızla sıkıştırdığımız ete dik şekilde iğneyi batırıyoruz ve ilacı veriyoruz.işte hepsi bu kadar.ben biraz detaylı anlattım canım ama inş.yardımcı olmuşumdur.rahat olursan hiç acımadığını sende göreceksin :)

bizim gb igne fobisi olan insanlarin tup bebekte basta cok zorlanacagi bir konu. ama basaracagiz ilk bir iki taneden sonra hem korkumuzu yenecegiz hem de guzelce tedavimizi tamamlayacagiz Insallah. artik biz degil igneler bizden korkucak.

evocum sağol yaa süpersinn valla hava verileceğini içine bilmiyordummmm öğrenmiş oldummmmyerimseniben

bizim gb igne fobisi olan insanlarin tup bebekte basta cok zorlanacagi bir konu. ama basaracagiz ilk bir iki taneden sonra hem korkumuzu yenecegiz hem de guzelce tedavimizi tamamlayacagiz Insallah. artik biz degil igneler bizden korkucak.

tek olmadığımı bilmek güzell inşallahh cnm yaa..

merhaba kızlar....bende 9 nisanda lucrine başladım...ama şuanda göbeğim baya acıyor yani iğne vurduğum yere el değmiyor...baya ağrıyor....hatta iğneden sonra orası hafif kızarıyor...ve kaşınıyor....bu benim ikinci denemem sanki ilkinde böyle olmaamıştı...öyle hatırlıyorum.....

sizdede böyle oldu mu???

arkadaşlar bu iğn ebende 2 tane kist oluşturmuşş doktorumm bu ay ki tedavimi iptal etti okadar iğneyi boşuna vurulmuşş oldum maaleseff vucudun kendiliğinden atmasını beklicez kistlerii san adaha sonra kısa protokol uygulucaz dedii şansımm daha mı azalıcakk farkı ne olucak uffff şansı ma bakın aynı durum başına gelen arkadaş lar varmı aramızdaa

gecmis olsun Ecrin...

Umarim kisa zamanda iyilesir tedavine yeniden baslarsin. Herseyde vardir bir hayir uzulme...

Igne yapmadan once biraz buz tutarsaniz ignenin acisini hic hissetmezsiniz. Eger igneden sonrada aci olursa gene buza devam edebilirsiniz. Ben progesterone ignelerimi hep buzla yaptim. Bu sefer igne yerine vajinall fitil kullaniyorum...

ecrin cim ilk aşılama tedavimde benimde bisürü kalitesiz yumurtam oluştu,süreci yarıda kestik,sonrada onlar kiste dönüştü.... zaten bende polkistik denen bişey de var.
3 ay aya verdik , bu 3 ay boyunca,diaformin diye bir şeker ilacı ve,yasmin doğum kontrol hapı kullandım. Bide şu meşhur soğan kürünü yaptım,şükür kistlerim kayboldu.Bu ay 10 nisanda aşılamam yapıldı,ve hamileyimmm şükür...
Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…