göbekten sıvı alma nedir?

sendemikayboldun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
108
0
66
K.K.T.C.
arkadaşlar bugun dr gittim ve doktor bebegimin ense kalınlıgını ölctü ve iyi dedi . ama 2 li test istedi . dısarda beklerken kadının biri 2 li ve 3 lü test yaptıcak mıiş 3 lü testte karındaN SIVI alcaklarmıs bende korktum bebege zararı olur mu karından sıvı almadanda olur mu dr sördum cvp vermedi bilgisi olan arkadaşlar yardımıza ihtiyacım var .:50:

arkadaşlar bugun dr gittim ve doktor bebegimin ense kalınlıgını ölctü ve iyi dedi . ama 2 li test istedi . dısarda beklerken kadının biri 2 li ve 3 lü test yaptıcak mıiş 3 lü testte karındaN SIVI alcaklarmıs bende korktum bebege zararı olur mu karından sıvı almadanda olur mu dr sördum cvp vermedi bilgisi olan arkadaşlar yardımıza ihtiyacım var .:50:
canım göbekten sıvı almaya amniyo sentez deniyor yani 2 yada 3 testlerde bir sorun çıkarsa bebeğin bulundığu keseden bir iğne yardımıyla sıvı alınıp inceleniyor bebekte bi sorun olup olmadığı daha net çıkıyor tabi bazı rikleri var mesala düşük gibi herzaman olmuyor ama düşük yapma riskini söylüyor dr lar:50:

Back
X