- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
-
Kızlar 19 yaşındayım 1.60 boyum 65 kiloyum ama göbegim o kadar çok ki hamile ggibiyim yaaa doğru düzgün beğendiğim hiç bişiyi giyemıyorum bacaklarım ince kalçam da çok büyük değil off yarın bir gün evlenip bebiş yapsam bu göbek hiç gitmez sanırım
Burdakiler de kocişten bıktı kız.
Metabolizmanızın çok hızlı çalıştığı bir yaştasınız, biraz spor (illa salon değil evde de olur) biraz da yeşil çay gibi yağ yakmaya yarayıcı bitkilerle çözebilirsiniz, kilo olarak öyle aşırı fazlanız yok yazdığınıza göre :)
Burdakiler de kocişten bıktı kız.
Evet ve çevremdekiler 65 göstermıyosun diyorlar ama göbek işte benı mahfedıyo. bi spor aleti gördüm revoflex diye alsammı diye düşünüyorum artık
Evet ve çevremdekiler 65 göstermıyosun diyorlar ama göbek işte benı mahfedıyo. bi spor aleti gördüm revoflex diye alsammı diye düşünüyorum artık
ben pek etkisini görmedim canım göbek çalışırken kaslarımda yanma hissetmiyorum ama basen çalışırken işe yarıyor
Yarım mekik çek, akşamları ev yoğurdu ye, ama boyuna göre kilonda fazla aslında, en azından bir 5 kg vermeyi dene sporla.
.
hadi yaa :S bende internetten baya baktım herkes memnun gibi yanma hissi baya olmuş acaba vücuddan vücuda değişiyo mu ki
-Göbiş ve bebiş.. sevimlilik katmazsanız daha güzel olacak sanki..
belki ben yapamamışımdır onu da bilmiyorum....çünkü o aletle çok açılmak dümdüz olmak gerekiyor onu da herkes yapamıyor zira geri toplanmak çok zor belinize çok yük biniyor...dedğim gibi belki ben tam anlamıyla hareketi yapamıyor olabilirm .....basen çalışırken işime yarıyor onda değerlendiriyorum
kötü göbekkötü bebek . oldumu yeterınce sevimsiz mi
Nedense göbek ve bebek demek yeterli. İlla bir sıfat vermek gerekiyorsa ver tabi.. neden kızdın ki ben kendi fikrimi söyledim.
Bir de şu yıllardır gitmek bilmeyen ayva göbekler için bi çözüm olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?